Salată Verde cu Sfeclă și Semințe de ChiaSalată Verde cu Sfeclă și Semințe de Chia


Ingrediente:
-1 salată verde


-1 lingură de semințe de chia


-2 linguri de oțet de mere cu miere


-sare roz de himalaya


-o sfecla rosie medie


-100 g fulgi de usturoi


-2 linguri de ulei de cânepă cu usturoi Mod de preparare:


Salata verde se spală bine frunză cu frunză, se scurge de apă și se separă cam 2 frunze de persoană. Restul se taie julien și se pune într-un castron. În castron se pune și tonul în suc propriu, se adaugă sare roz de himalaya, uleiul de cânepă cu usturoi și semițele de chia.


Pe platou întins, se așează frunzele de salată întregi, iar peste ele se așează salata. Se adaugă și fulgii de usturoi și se poate servi după circa 15 minute de la pregătire.
 


                   Majoritatea ingredienteleor de mai sus se regăsesc în magazinul nostru online!
                                                                POFTĂ BUNĂ!


 


Notă:
Dacă există un aliment care poate fi numit sfânt, acesta trebuie să fie Chia! Pline de vitamine şi minerale, ajutând la reglarea greutăţii, controlarea poftei de dulce şi luptând împotriva radicalilor liberi, aceste seminţe sunt, cu adevărat, o minune pentru sănătate, cu beneficii infinite!De 5 ori mai mult calciu decât laptele


De 3 ori mai mulţi antioxidanţi decât afinele


De 3 ori mai mult fier decât spanacul


De 2 ori mai multe proteine decât orice alte boabe, seminţe sau nu


De 2 ori mai mult potasiu decât o banană 


 


Afecţiuni ale pielii precum dermatite, psoriazis, acnee, dar şi patologii gastrointestinale, probleme vasculare şi boli specifice femeilor, precum chisturi ovariene, menopauza, sindrom premenstrual sunt doar câteva dintre situaţiile medicale în care uleiul şi alte produse derivate din cânepă au dat rezultate excelente. Despre uleiul din seminţe de cânepă presat la rece se spune că este singurul care conţine acizii graşi Omega 6 şi Omega 3 în raportul magic de 3:1, ceea ce-l ridică la rangul de “aliment protector”, un adevărat vaccin nutriţional.


 


 Usturoiul are efecte veritabile in distrugerea celulelor canceroase si ajuta la dezvotlarea unui sistem imunitar puternic. El este cunoscut pentru reducerea dezvoltarii tumorilor papilare.  


 Usturoiul este cunoscut pentru faptul că ajută la vindecarea infecțiilor urechii la copii. Acesta acționează ca antibiotic natural, fără efecte secundare întrucat are puternice proprietăți antibacteriene si antimicrobiene. 


  Usturoiul este un antibiotic natural și cea mai bună parte este ca acesta nu distruge și bacteriile sănătoase. 


 Destul de multe persoane folosesc usturoiul ca antibiotic, în mod eficient. 


  Usturoiul conține alicină, un compus puternic care acționează ca antibiotic și ajută la vindecarea infecțiilor cutanate.
 

Plantum @ Nov 27, 2014 +
Close