Salată de Morcovi cu Pătrunjel

 






Salată de morcovi cu pătrunjel


Indicată persoanelor cu ten acneic


 


Ingrediente:


-2 morcovi


-1 măr


-1 legătură de pătrunjel


-1 lingură de boabe de cuș-cuș   


-1 lingură de ulei de cânepă 


-2 linguri de oțet de mere cu miere


-1 linguriță de semințe de susan negru 


-1/2 linguriță de sare grunjoasă de Himalaya


-sâmburii de la o jumătate de rodie







Mod de preparare:




Se rad morcovii și mărul. Se lasă la marinat circa o jumătate de oră în ulei, oțet și sare.  Cușcușul se lasă la înmuiat în apă aproximativ o jumătate de oră.  Se scot morcovii și mărul de la marinat, cușcușul se scurge de apă și se pun într-un castron, după care se adaugă semințele de susan negru și pătrunjelul tocat. Se amestecă și se mai adaugă în funcție de preferință sare, se decorează cu sâmburii de rodie.






               Majoritatea ingredientelor de mai sus se regăsesc în magazinul nostru online.




                                                                  POFTĂ BUNĂ!


 


Se recomandă a se consuma de 2-3 ori pe săptămână, aducând un beneficiu în organism persoanelor care se luptă cu diferitele tipuri de acnee.


 


Notă:




Uleiul de cânepă este foarte sănătos în alimentație. Are efect detoxifiant și ajută la curățarea limfei.




Semințele de susan negru sunt un antibiotic natural pentru organism și conțin o sursă bogată de calciu.




Boabele de cuș-cuș sunt benefice ca înlocuitor al produselor ce conțin gluten, ajută la creearea senzației de sațietate. Sunt o sursă vegetală de proteine.






 

Plantum @ Nov 12, 2014 +
Close