Salata Grădinarului







Ingrediente


-Zarzavat proaspăt – cantități comparabile din toate sortimentele disponibile


-100 g mazăre


-100 g fasole verde


-1 cană maioneză


-piper 5 arome


-sare roz de Himalaya




Mod de preparare


Se folosesc zarzavaturi crude, proaspete, disponibile la acel moment (de exemplu: ridichi albe, morcovi, țelină rădăcină sau țelină franțuzească, hasmațuchi, pătrunjel, roșii, sparanghel, praz, ceapă verde, usturoi verde, etc). Acestea se spală, se curăță și se taie cubulețe  sau bucățele de 4-6 mm. Mazărea și fasolea se fierb separat, în apă clocotită, cu sare. După ce au fiert, se scot din apă și se lasă să se scurgă și să se răcească. Zarzavatul tocat, mazărea și fasolea se amestecă cu maioneza, apoi se piperază și se potrivesc de sare.




Majoritatea ingredientelor de mai sus se regăsesc în magazinul nostru online!


 


POFTA BUNĂ



Notă


Sarea roz de Himalaya are o serie de substanțe nutritive care sunt ușor absorbite în organism, lucru care ajută la menținerea sănătății aparatului respirator și cardiovascular.


Piperul cu 5 arome este un amestec de varietăți de piper și coriandru: piper alb, piper negru, piper roșu, piper verde, coriandru. Acest condiment ajută digestia și are un efect antioxidant, antibacterian și detoxifiant. Este ideal pentru menținerea siluetei și a sănătății.


 

Plantum @ Feb 09, 2015 +
Close