Salată de Leurdă cu Fructe de Păducel













Salată de Leurdă cu Fructe de Păducel


Indicată persoanelor cu Angină Pectorală






Ingrediente:




-2 legături de leurdă


-1 legătură de spanac


-1 legătură de rucola


-2 legături de ridichii roșii


-1 ciorchine de roșii cherry


-2 buc lime


-2 linguri de ulei de cânepă cu usturoi


-1 lingură de fructe de păducel


-1 lingură de polen crud de păducel


-2 lingurițe de semințe de cânepă eco











Mod de preparare:




Se spală bine toate ingredientele. Se rupe cu mâna spanacul, leurda și rucola. Se taie rondele ridichiile și roșiile cherry. Se prepară un dressing din uleiul de cânepă cu usturoi și zeama de la 2 lime. În dressing se lasă la înmuiat fructele de păducel circa 10 minute. Se amestecă cu fructele de păducel celelalte ingrediente, după care se adaugă dressing-ul obținut. Apoi se presară și semințele de cânepă. Se servește cu o lingură de polen crud de păducel, adăugat cu 5 minute înainte de consumare.






           Majoritatea ingredientelor de mai sus se regăsesc în magazinul nostru online!


 


                                                                        


                                                                POFTĂ BUNĂ!






 


Notă:


 


Uleiul de cânepă cu usturoi este sursă benefică de Omega 3-6-9 ce îmbunătățește sănătatea aparatului cardiovascular.




Polenul crud de păducel este un super aliment provenit din stup ce ajută la sănătatea inimii.




Semințele de cânepă sunt unul dintre cele mai nutritive alimente. Constituie o sursă ideală de energie, fară gluten, bogată în proteine, conținând 31% proteină completă cu toți aminoacizii esențiali si în acizi grași nesaturați având raportul ideal între Omega 6 și Omega 3.






 

Plantum @ Nov 17, 2014 +
Close