Salata de Couscous





Ingrediente


- couscous - 120 g
- jumatate de ceapa rosie
- 1 cana naut


- 1/2 castravete
- 100 grosii cherry


- 2-3 linguri - nuci
- 2-3 linguri fructe uscate  (dupa preferinta)
- zeama de la o lamaie
- patrunjel


- sare roz de Himalaya


- piper 5 arome


 


Mod de preparare


Couscous-ul se pune intr-un castron si se toarna apa fierbinte cat sa-l acopere un deget si se acopera cu o farfurie. Se lasa 10 minute.  Intre timp, se taie marunt ceapa, castravetele  si rosiile. Se toaca nucile si fructele uscate. Se toaca patrunjelul. Se adauga ceapa, castravetele taiat, rosiile, nautul, nucile si fructele uscate. Se amesteca bine si se adauga zeama stoarsa de la o lamaie. La final se amesteca patrunjelul tocat si se serveste cu pofta!




Majoritatea ingredientelor de mai sus se regasesc in magazinul nostru online!


 


POFTA BUNA



Nota


Piperul cu 5 arome este un amestec de varietati de piper si coriandru: piper alb, piper negru, piper rosu, piper verde, coriandru. Acest condiment ajuta digestia si are un efect antioxidant, antibacterian si detoxifiant. Este ideal pentru mentinerea siluetei si a sanatatii.


Sarea roz de Himalaya are o serie de substante nutritive care sunt usor absorbite in organism, lucru care ajuta la mentinerea sanatatatii aparatului respirator si cardiovascular.


Bogat in proteine, saruri minerale (fosfor, potasiu, magneziu, calciu si fier) si in vitamine din grupa B, nautul are o valoare nutritiva ridicata.



Plantum @ Feb 17, 2015 +
Close