Salată de QuinoaIngrediente 


-jumătate de cană de quinoa


-1 cană de apă 


-1 legatură de pătrunjel 


-4 castraveți


-2 roșii medii


-2 sau 3 linguri de ulei extra-virgin de măsline


-sare roz de Himalaya


-piper cu 5 arome


 


Mod de preparare


Se fierbe apa cu sarea roz de Himalaya într-o cratiță mică. Se adaugă quinoa, se acoperă cu un capac și se lasă la fiert la foc mic pentru 15 minute. Se scoate preparatul și se lasă să se răcească.


Se adaugă pătrunjelul, roșiile și castraveții. Se amestecă cu uleiul de măsline, sarea și piperul cu 5 arome.


 


Majoritatea ingredientelor de mai sus se regăsesc în magazinul nostru online!


 


POFTĂ BUNĂNotă


 


Quinoa întărește sistemul imunitar, scade riscul bolilor cardiace și este un bun factor de protecție împotriva osteoporozei, fiind o sursă deosebită de calciu ce se asimilează ușor.


Piperul cu 5 arome este un amestec de varietăți de piper și coriandru: piper alb, piper negru, piper roșu, piper verde, coriandru. Acest condiment ajută digestia și are un efect antibacterian, antioxidant și detoxifiant. Este ideal pentru menținerea siluetei.


Sarea roz de Himalaya are o serie de substanțe nutritive care sunt ușor absorbite în organism, lucru care ajută la menținerea sănătății aparatului cardiovascular și respirator.


Uleiul de măsline extra virgin conţine substanţe nutritive benefice pentru sănătatea organismului nostru, dintre care: acizi graşi monosaturați (Omega 3 şi 6), antioxidanţi, luteină și vitaminele A, B1, B2, C, D, E, K.

Plantum @ Jan 23, 2015 +
Close