Salată Mediteraneană cu Quinoa





Ingrediente


-1 cană quinoa
-2 căni apă
-150 g roșii 
-150 g castraveți
-50 g măsline
-1 ceapă roșie mică
-100 g brânza feta
-1 lingură ulei de măsline extra virgin
-Suc de lămâie
-Sare roz de Himalaya


-Piper 5 arome


 


Mod de preparare


Fierbem quinoa 20 min la foc mic, după care scurgem excesul de apă și o lăsăm acoperită 5 min. Până fierbe quinoa, tocăm ceapa mărut și tăiem roșiile și castraveții cubulețe. După ce s-a răcit quinoa, adăugăm toate legumele și amestecăm. Punem uleiul de măsline, sucul de lămâie, sarea și piperul după gust. Sfărâmăm brânza feta deasupra.




Majoritatea ingredientelor de mai sus se regăsesc în magazinul nostru online!


 


POFTA BUNĂ



Notă


 


Quinoa întărește sistemul imunitar, scade riscul bolilor cardiace și este un bun factor de protecție împotriva osteoporozei, fiind o sursă deosebită de calciu ce se asimilează ușor.


Piperul cu 5 arome este un amestec de varietăți de piper și coriandru: piper alb, piper negru, piper roșu, piper verde, coriandru. Acest condiment ajută digestia și are un efect antibacterian, antioxidant și detoxifiant. Este ideal pentru menținerea siluetei.


Uleiul de măsline extra virgin conţine substanţe nutritive benefice pentru sănătatea organismului nostru, dintre care: acizi graşi monosaturați (Omega 3 şi 6), antioxidanţi, luteină și vitaminele A, B1, B2, C, D, E, K.



Plantum @ Feb 19, 2015 +
Close