Salată de IarnăIngrediente:


-175g frunze de salată amestecate (rucola, năsturel și spanac)
-1 bulb mare de fenicul
-1 măr, tăiat în jumătate și feliat subțire
-2 linguri de mărar tocatPENTRU DRESSING


-coajă rasă fin de la ½ portocală


-1½ lingură de zeamă
-3 linguri ulei de măsline extravirgin
-1 linguriță Miere de Manuka 100% RAW Activa 16+
-1 linguriță muștar de Dijon
-1 lingură oțet din vin alb
-2 lingurițe semințe de mac
-sare roz de Himalaya
-piper 5 aromeMod de preparare


Întâi se combină toate ingredientele pentru dressing. Se adaugă sarea și piperul. Într-o salatieră se amestecă frunzele de salată, feniculul, mărul și mărarul. Stropește salata cu dressing și amestecă compoziția. Se servește imediat.


 


Majoritatea ingredientelor de mai sus se regăsesc în magazinul nostru online!


 


POFTA BUNĂ

Notă


Mierea de Manuka este un produs apicol excepțional și ideal pentru menținerea unei sănătăți și siluete perfecte. Ingredientele sale active au rolul de a întări sistemul imunitar și de a lupta împotriva bacteriilor. Este un produs bogat în nutrienți  și cu puteri naturale de vindecare, fiind foarte eficient în rezolvarea mai multor probleme de sănătate.


Piperul cu 5 arome este un amestec de varietăți de piper și coriandru: piper alb, piper negru, piper roșu, piper verde, coriandru. Acest condiment ajută digestia și are un efect antioxidant, antibacterian și detoxifiant. Este ideal pentru menținerea siluetei și a sănătății.


Sarea roz de Himalaya are o serie de substanțe nutritive care sunt ușor absorbite în organism, lucru care ajută la menținerea sănătății aparatului respirator și cardiovascular.Plantum @ Feb 16, 2015 +