Salată de Citrice cu Miere de Manuka

 


 


 


 


Ingrediente:


-2 portocale


-2 mandarine


-2 portocale roșii


-1 lămâie verde


-1 grepfrut roz


-cimbru sau mentă


-1 linguriță de Miere de Manuka


-½  linguriță de extract de vanilie sau 1 baton de vanilie


-30 g de fistic
Modalitate de preparare


Curăță, taie și aranjează toate fructele. Combină vanilia cu mierea de Manuka și adaugă amestecul pe salată înainte de servire. La sfârșit garnisește cu fistic și cimbru/mentă.Majoritatea ingredientelor de mai sus se regăsesc în magazinul nostru online!


 


POFTA BUNĂNotă


Mierea de Manuka Raw Activa 16 + este un produs apicol ideal pentru menținerea sănătații organismului. Aceasta este compusă din nutrienți esențiali și enzime vii, elemente care te vor ajuta să combați afecțiunile ce țin de sistemul imunitar, respirator sau digestiv.


Fisticul este bogat in fibre, proteine, vitamine (A, complexul B si E) și minerale (fier, fosfor, calciu). Acesta ajută la reducerea nivelului colesterolului rău, al stresului și la prevenirea afecțiunilor cardiovasculare.


Extractul de vanilie conţine vitaminele din complexul B-urilor, precum niacină (vitamina B3), acid pantotenic (vitamina B5), tiamină (vitamina B1) şi riboflavină (vitamina B2), dar şi calciu, magneziu, potasiu, mangan, fier şi zinc. Vanilia are efecte tonice, antispasmodice, antiseptice, digestive şi calmante. 

Plantum @ Feb 02, 2015 +