NUTRITIE SI SAVOARE-CANNELLONI DE LEGUME

 


 


 


     Duminica poate fi considerata o zi de sarbatoare si bucurie de aceea astazi va propunem o reteta gustoasa de cannelloni cu legume.




 


          INGREDIENTE PENTRU CLATITE;


     -5 codite ceapa verde


     -300 g faina


     -500 ml apa


     -4  oua


     -4 linguri de ulei cocos (rase) Raw Vegane


     -marar


     -sare


 


          INGREDIENTE PENTRU UMPLUTURA;               


     -1 cana parmezan ras light


     -1 ceapa 


     -1 ou


     -1 legatura  spanac


     -nucsoara


     -sare


     -piper


 


          MOD DE PREPARARE; 


     Se  prepara intai cannelloni (clatite) .Se bat ouale cu faina,ulei,sare adaugandu-se putin cate putin apa pentru a nu se forma cocoloase.Se spala si se toaca marunt coditele de ceapaverde si marar. Se adauga in aluatul de faina si se amesteca din nou.Se unge o tigaie cu putin ulei,se incinge bine tigaia si se pune uniform din aluat.Se coc clatitele pe ambele parti cu atentie sa nu se arda.Le asezam pe un platou si intre timp ne ocupam de umplutura.     


     Se spala si se toaca frunzele de spanac.Intr-un bol se pune un ou batut,parmezan ras,sare,piper,nucsoara si spanac maruntit.Se amesteca bine pentru ca oul sa lege toate ingredientele.Se umple fiecare clatita cu amestecul de spanac si se ruleaza.Se introduc la cuptor pentru 15 minute.Se pot servi cu sos bechamel.

Plantum @ May 17, 2017 +
Close