CHIPOTLE PICANTA CU PORUMB

 


Astazi  va prezentam o reteta mexicana de chipotle cu  porumb copt,avocado,rosi si chili pentru a da o nota picanta.




                    


                        INGREDIENTE;


       - 1 lingura ulei de rapita pur


       - 2 cutii porumb, congelat


       - 1/2 cana ceapa tocata 


       - 2 rosii taiate cubulete mici


       - 1/2 lingurita pudra de ardei Chile


       - 1/2 lingurita sare


       -1 avocado mare, fara samburi, curatat si taiat cubulete


 


                        INSTRUCTIIUNI DE GHIDARE;


       Se incinge uleiul intr-o tigaie la foc mediu-mare. Adaugati porumbul si ceapa. Gatiti 10 pana la 12 minute sau pana cand porumbul incepe sa prinda o culoare bruna, amestecand din cand in cand.


       Se adauga rosiile, chili si sare. Gatiti 4 minute sau pana cand amestecul devine fierbinte, amestecand din cand in cand. Se i-a cratita de pe foc si se adauga avocado.


       Reteta se foloseste pe post de  garnitura.

Plantum @ May 04, 2017 +
Close