Biscuiți cu Levănțică și Miere de Manuka

 


 
Ingrediente:


-½ cană de nuci de caju crude


-1 ¼ cană de fulgi de ovăz


-¼ cană de ulei de cocos


-3 lingurițe de Miere de Manuka Raw Activa 16 +


-1 linguriță de coajă de lămâie


-1 linguriță de zeamă de lămâie


-1 linguriță de sare roz de Himalaya


-1 linguriță de levănțică uscată/extract de levănțică


 


Modalitate de preparare


Încalzește cuptorul la 170 de grade Celcius. Adaugă într-un blender puternic nucile de caju cu fulgii de ovăz, uleiul de cocos, 2 linguri de Miere de Manuka, sarea roz de Himalaya și levănțica. Din coca rezultată se face orice formă de biscuiți dorești. Pune preparatul la copt pentru 7-8 minute. În acest timp amestecă restul de Miere de Manuka cu coaja și zeama de lămâie. Când biscuiții sunt gata, adaugă acest amestec deasupra lor și așteaptă să se răcească.


 


Majoritatea ingredientelor de mai sus se regăsesc în magazinul nostru online!


 


POFTĂ BUNĂNotă


Mierea de Manuka Raw Activa 16 + este un produs apicol ideal pentru menținerea sănătații organismului. Acesta este compus din nutrienți esențiali și enzime vii, elemente care te vor ajuta să combați afecțiunile ce țin de sistemul imunitar, digestiv, respirator și multe altele. Este foarte puternică și nu ai nevoie decât de 2-3 lingurițe pe zi pentru a-ți menține sănătatea.


Nucile de caju crude sunt înlocuitoarele ideale pentru produsele lactate. Beneficiile lor includ faptul că sunt un ajutor ideal în curele de slăbire și la menținerea sănătății sistemului osos și nervos. De asemenea, ele ajută la prevenirea cancerului și a bolilor de inimă.


Sarea roz de Himalaya conține potasiu, sulfați, calciu, clorură și magneziu. Aceste elemente sunt indicate pentru prevenirea bolilor aparatului respirator și cardiovasculare.


Fulgii de ovăz au nutrienții, proteinele, fibrele și vitaminele necesare asigurării unui aport de energie zilnic.


Uleiul de cocos este antibacterial, antimicotic și antiviral. Acesta ajută la reglarea colesterolului și a digestiei.

Plantum @ Jan 26, 2015 +
Close