Batoane cu Cereale și Miere de Manuka

 


Ingrediente:


-1 cană de curmale bine tocate


-1/3 cană de unt de arahide (sau migdale)


-3 lingurițe de Miere de Manuka RAW Activă 100%


-1/4  cană de faină de semințe de in


-1 cană de fulgi de ovăz


-1/2 cană de nuci tocate


-câteva lingurițe de semințe (poți folosi de dovleac)


-1/4 linguriță de sare roz de Himalaya
Modalitate de preparare


Încălzește cuptorul la 170 de grade Celsius. Amestecă întâi untul cu sarea, curmalele și mierea. După aceea adaugă restul ingredientelor. Pune compoziția la cuptor pentru 15 minute. Acest lucru va face batoanele moi. În cazul în care le vrei crocante, pune-le la copt la 150 de grade Celsius pentru 20-25 de minute.
Majoritatea ingredientelor de mai sus se regăsesc în magazinul nostru online!


 


POFTĂ BUNĂNotă


Mierea de Manuka Raw Activa 16 + este un produs apicol ideal pentru menținerea sănătații organismului. Este foarte puternică și nu ai nevoie decât de 2-3 lingurițe pe zi pentru a-ți menține sănătatea. Aceasta este compusă din nutrienți esențiali și enzime vii, elemente care te vor ajuta să combați afecțiunile ce țin de sistemul imunitar, digestiv sau respirator.


Untul de arahide este un produs care aduce un aport important de proteine și grăsimi sănătoase, elemente esențiale menținerii sistemului cardiovascular.


Sarea roz de Himalaya conține sulfați, potasiu, clorură, calciu și magneziu. Acestea  te vor ajuta să previi bolile aparatului respirator și cardiovascular. Este foarte bună și pentru încetinirea procesului de îmbătrânire.


Fulgii de ovăz au nutrienții, fibrele, proteinele și vitaminele necesare unui aport zilnic de energie.


Faina din semințe de in are un conținut redus de carbohidrați și grăsimi. Acest lucru este esențial pentru o sănătate de fier și o siluetă de vis.

Plantum @ Jan 28, 2015 +
Close