Virozele respiratorii

      Răceala este una dintre cele mai cunoscute şi comune boli şi ale cărei semne se pot identifica cu uşurinţă. Vremea schimbătoare şi înşelătoare din ultima perioadă de timp este aliatul principal al virozelor respiratorii, care se instalează chiar atunci când ne aşteptăm mai puţin. Durerile de cap, febra, înfundarea nasului, strănutul, starea de oboseală şi respiraţia dificilă sunt semnele care prevestesc virozele.

      În autobuz, pe stradă, într-un loc aglomerat sau chiar în magazine intrăm în contact cu oameni care ne pot transmite virusul gripal. Oamenii să ţină cont de câteva sfaturi şi măsuri de prevenire pentru a se feri de virozele respiratorii din acest sezon. Copiii, vârstnicii, femeile însărcinate şi persoanele cu afecţiuni cronice sunt cei mai vulnerabili în faţa virusului gripal şi a complicaţiilor cauzate de el. Pentru a preveni apariţia virozelor respiratorii, oamenii ar trebui să ţină cont de câteva sfaturi şi măsuri de prevenire.

 

RACEALA SI GRIPA 15 PLICURI

- Este contraindicat in cazul hipersensibilitatii la ingrediente
- Nu se recomanda administrarea extractului din scoarta de salcie in tulburari de coagulare a sangelui
- In absenta datelor de siguranta privind administrarea in timpul sarcinii si alaptarii, nu se recomanda utilizarea produsului in aceasta perioada

 

 

 

 

      Astfel, alimentaţia bogată în vitamine şi minerale (fructe şi legume proaspete), respectarea regulilor de igienă personală, spălarea frecventă a mâinilor mai ales după suflarea nasului şi contactul cu persoane bolnave, aerisirea frecventă a încăperilor şi evitarea aglomerărilor şi a contactului cu persoanele bolnave.

     Specialiştii mai spun că o altă metodă eficientă de evitare a gripei este cura cu plante cu efect stimulant asupra imunităţii, dar şi lichidele cu ajutorul cărora se vor elimina substanţele nefolositoare din organism.

      De asemenea, atunci când ne confruntăm cu virozele respiratorii, trebuie să scurtăm evoluţia bolii prevenirea com­plicaţiilor prin repausul la pat, timp de câteva zile. Astfel, viroza se vindecă mult mai repede şi mai uşor. Expune­rea la aerul rece şi schimbările bruşte de tempe­ratură (cald – rece şi invers) favorizează dezvoltarea şi multi­plicarea virusurilor.

Plantum @ Aug 14, 2014 +