Ai racit? Trateaza-te!

Strănutul, gâtul iritat, nasul înfundat - toată lumea știe primele semne ale unei raceali comune.

Dar ce este o raceala obisnuita cu adevărat? Și, mai important, cum poți preveni raceala în acest sezon? 

Deși mai mult de 200 de virusuri pot provoca raceala, de obicei rhino virusul este de vina pentru cauzarea a 10% până la 40% din raceli. De asemenea, corona virusul provoacă aproximativ 20% din răceli și virusul respirator (RSV) provoacă 10% din răceli.

 

  PROTOCOL IMUNOREX FORTE

STIMULENT CU SPECTRU LARG PENTRU SISTEMUL IMUNITAR

Herpes, Imunodeficienta umana, Lupus, Stress, Afectiuni ale tiroidei, Afectiuni digestive, Diabet, Hipertrofie prostatica, Boli infectioase, Colesterol, Ateroscleroza,  Anti virotic, Anti bacterian, Boli infectioase cronice, Gripe, Alergii, Oboseala cronica, Cancer, Hepatita.

Corpul uman contine o masina de vindecare miraculoasa numita SISTEMUL IMUNITAR. Un sistem imunitar sanatos si puternic identifica, ataca si distruge invadatorii care cauzeaza imbolnavirea si distruge celulele anormale sau infectate incluzind celulele canceroase.

 

 

 CLICK PE FOTO PENTRU A COMANDA PRODUSUL

 

Cum incepe o raceala comună?


Puteți contacta o raceala de la o altă persoană care este infectata cu virusi. Acest lucru se întâmplă, de obicei, prin atingerea unei suprafețe contaminate - o tastatură de calculator, clanță. 

Sistemul imunitar trimite celulele albe din sange pentru a ataca acest germene. Nasul și gâtul se inflamează și produc o multime de mucusuri. 

Există factori care te fac mai sensibil la contactarea unui virus rece. De exemplu, ai mai multe sanse de a prinde o raceala comuna, dacă esti excesiv de obosit, stresat emoțional sau ai alergii cu simptome la nas și gât.

Este posibil să aveți simptome de răceală, cum ar fi de mâncărime sau durere în gât cu strănut, congestie nazală, lacrimarea ochilor și drenaj mucus. Simptome mai severe, cum ar fi de febră sau dureri musculare, pot indica ca aveți o gripă, mai degrabă decât o răceală.

Plantum @ Oct 27, 2014 +
Close