Protocolul Slimex

Protocolul SLIMEX este conceput special pentru o scadere ponderala constanta si permanenta prin reglarea metabolismului lipidelor, prin reducerea abilitatii organismului de a depozita grasimi concomitent cu accelerarea transformarii grasimilor in energie (arderea grasimilor).


Pentru supraponderali se pot executa mai multe proceduri succesive pina la obtinerea rezultatelor dorite.
Protocolul  SLIMEX de 30 zile


SLABESTI IN 30 ZILE


SLABIŢI ÎN MOD NATURAL, SĂNĂTOS  ŞI  PERMANENT.PROTOCOL SLIMEX


ADMINISTRARE:


C.L.A……………....…… 1 dimineata + 1 seara


Chitosan…...…………….1 dimineata + 1 prânz + 1 seara


SLIM-FIT..........…………2 dimineata intre mese + 2 dupa amiaza intre mese


CROM PICOLINAT.......1 dimineata intre mese + 1 dupa amiaza intre mese
 


 


 
PROTOCOLUL SLIMEX contine: 


aC.L.A……………....…… 1 dimineata + 1 seara


aChitosan…...…………….1 dimineata + 1 prânz + 1 seara


aSLIM-FIT..........…………2 dimineata intre mese + 2 dupa amiaza intre mese


aCROM PICOLINAT.......1 dimineata intre mese + 1 dupa amiaza intre mese
C.L.A. - (Acidul Linoleic Conjugat) (Conjugated Linoleic Acid) este un Acid Gras care reduce abilitatea corpului de a depozita grasimi, in acelasi timp marind utilizarea grasimilor din corp pentru producerea de energie. C.L.A. reduce prezenta lipoproteinei lipaza, o enzima critica pentru sinteza grasimilor. Cand lipoproteina lipaza este redusa, mai multa grasime este arsa decat este depusa in corp. C.L.A. este un extras 100% NATURAL cu o potenta maxima de minim 85% C.L.A. Majoritatea altor produse similare au concentratii ce nu depasesc 74-82% .


C.L.A. este recomandat in cura de slabire. Cel mai evident efect este reducerea stratului de grasime in zona abdominala.


 


Chitosan – este celuloza biologica extrasa din cochilii de crustacei marini. Actioneaza in sistemul digestiv ca un absorbant puternic, care leaga grasimile, curata intestinul si evacueaza din el substantele toxice.


O parte a Chitosanului se absoarbe in sange.


Partea absorbita in singe a Chitosan-ului, actioneaza astfel : 


Inhiba celulele canceroase prin:


regleaza PH-ul tesutului spre un mediu alcalin ( aprox.7,35 ), unde limfocitele devin mai active si distrug celulele canceroase ;


componentii Chitosanului inhiba intoxicatia cancerigena;


restabileste pofta de mincare;


favorizeaza scaderea in greutate;


impiedica formarea metastazelor. 
SLIM FIT este un produs foarte eficient, creat specific pentru a induce pierderea in greutate.


Prezentata in primavara anului 2012 la televiziunea Americana de catre Dr. Oz,Razberi K din compozitia produsului SLIM FIT a condus la o furie pe pietele Americane. SLIM FIT contine Razberi K, o ketona (cetona) originala produsa de FirmaAmericana Integrity Nutraceutical precum si un extract standardizat din frunze de ceai verde continand substanta activa EGCG (epigalocatehin-3-galat), impreuna avand un efect sinergic de accelerare a arderii grasimilor. Razberi K este un accelerator metabolic care obliga organismul sa arda mai accelerat grasimile cu predilectie catre talie. Actioneaza de asemenea si pentru eliminarea grasimii depuse pe organele interne, cum ar fi in cazurile de Ficat Gras.


O simpla cautare Google pentru Razberi K va poate da o imagine asupra popularitatii deosebite a produselor pentru slabit care contin acest ingredient original. SLIM FIT actioneaza si mai rapid daca este asociat cu un regim minim de exercitiu fizic, chiar si daca acesta este redus doar la 10-15 minute de mers pe jos.
Cromul picolinat este un mineral esential in metabolizarea glucidelor. Din pacate, Cromul pe care il luam din alimentatie sau din Multi Vitaminele si Mineralele obisnuite este in canitate insuficienta si prin urmare, bolnavii de diabet sau cei predispusi la diabet au in general deficiente de Crom. Cromul joaca un rol important in procesul de utilizare a insulinei de catre organism
Cromul este de asemenea util in cura de slabire prin reducerea poftei de mancare in special pentru dulciuri.
Plantum @ Jul 17, 2014 +