Protocolul Chelatin-Forte

Procedura CHELATIN-Forte™ de 30 zile


 


CE ACTIUNE DIRECTA ARE:

 • aDizolva si elimina calciul depus pe peretii vaselor de singe;

 • aRegleaza metabolismul calciului;

 • aDizolva si elimina cochiliile nano-bacteriilor care ne omoara treptat;

 • aElimina toxine acumulate in organism;

 • aIntareste sistemul imunitar;

 • aElimina metalele grele acumulate pe vasele de sange si in organele vitale.CE EFECTE ARE:

 • aRegleaza metabolismul Calciului pentru cei cu Osteoporoza, Artrita, Reumatism;

 • aRegleaza tensiunea arteriala;

 • aImbunatateste semnificativ colesterolul;

 • aImbunatateste metabolismul zaharului la diabetici;

 • aImbunatateste circulatia sanguina a creierului;

 • aImbunatateste erectia;

 • aEfecte vizibil pozitive asupra prostatei, rinichilor, ficatului, circulatiei sanguine periferice.


CUM SUNT POSIBILE ATITEA EFECTE POZITIVE?
FOARTE SIMPLU. Curatind arterele si eliminind metalele grele, toate organele sunt mai curate, mai bine irigate cu singe (deci mai bine alimentate cu nutrienti si oxigen). 


 


CINE ARE NEVOIE?
Practic, toate persoanele de la virsta de 18-20 ani in sus au organismul intoxicat cu Calciu si metale grele (in special mercur, plumb si cadmiu).


Dar, Procedura CHELATIN-Forte este strict necesara pentru toate persoanele care sufera de, sau sunt predispuse la: infarct miocardic, atac de cord, congestii cerebrale, hipertensiune arteriala, impotenta, ateroscleroza, colesterol marit, vene varicoase, osteoporoza, oboseala mintala, artoza, reumatism.


Pe masura ce imbartanim colesterolul, metalele grele si calciul se acumuleaza pe peretii interiori ai sistemului circulator.  Aceste depuneri se diagnosticheaza sub diferite denumiri: ateroscleorza, intarirea arterrelor, arterioscleroza etc. Cu timpul aceste depuneri obtureaza partial sau chiar total circuitul sanguin.


Tesuturile organelor interne nu mai primesc suficient oxigen si nutrienti conducind la o functionare defecuoasa sau chiar incetarea functionarii organului respectiv.


Daca obturatia este la inima atunci se produce infarctul sau atacul de cord. Daca obturatia este la creier se produce congestia cerebrala. Dar organele afectate nu sunt numai inima si creierul. Si celelalte organe sunt afectate in aceeasi masura ca de exemplu ficat, rinichi, organele sexuale, etc. 


   PACHETUL CONTINE:


 


aMSM 90CPS 1000MG; (Oxigeneaza sangele astfel incat celulele rosii pot sa transporte mai mult oxigen si nutrienti catre celule. Imbunatateste permeabilitatea celulelor si a plamanului);


aEDTA 90CPS, 900MG; (Dizolva si previne formarea cheagurile de sange, cauza a accidentelor vasculare);


aALA-300 300MG,60CPS (Asigura suport pentru metabolizarea zaharului in special pentru diabetici. Ofera protectie peste majoritatea celorlalti antioxidanti).


 


 
In toamna anului 2004 NASA a dezvaluit ca toti astronautii Americani sufera de probleme de calcefiere in intreg organismul si ca aceata calcefiere se datoreaza unor microorganisme extrem de mici care au fost denumite nano-bacterii (nanobacterium). Cercetarile efectualte la Universitatea din British Columbia, Vancouver, Canada au aratat ca nano-bacteriile, desi foarte mici (sub 90 nanometri) se divid in mod continuu si normal in interiorul organismului uman in conditii terestre iar in conditii de imponderabilitate se inmultesc uimitor de repede.


De aici calcefierea mai rapida a cosmonautilor.


Practic toate organele si articulatiile sunt afectate de nano-bacterii si depuneri de calciu cu efecte degeneratorii cronice si acute.


Nano-bacteriile sunt micro-organisme de peste 100 de ori mai mici decit bacteriile obisnuite care se imbraca intr-o cochilie calcinoasa, rezistind astfel tuturor tratamentelor medicale conventionale. Ele trec neobservate in analizele de laborator obisnute. Nano-bacteriile se ataseaza tuturor organelor interne, in special pe peretii vaselor sanguine, fiind responsabile astfel pentru deteriorarea continua a starii de sanatate prin afectarea organelor respective. Nano-bacteriile au o afinitate deosebita pentru peretii vaselor sanguine unde formeaza micro-placi calcinoase.


Totodata, organismul uman modern contine depozite de metale grele si alte chimicale acumulate prin ingerare ca urmare a poluarii mediului, chimizarii agriculturii si a industrializarii productiei de alimente. Acestea au un efect degnerativ si carcinogen asupra organelor in care se acumuleaza.


Mai mult, cercetatorii au descoperit recent o legatura intrinsica intre prezenta nano-bacteriilor si cancer.


Cunoscuta in Statele Unite si Canada drept procedura de “Chelation”,varianta orala CHELATIN-Forte™ este o procedura eficienta de ultima ora pentru a elimina din organism elementele poluante, depunerile arteriale precum si nano-bacteriile.


Procedura se administreaza pe cale orala deci fara introducerea intra-venoasa.


Practic, componenta EDTA (acid disodictetraacetiletilendiamina) elimina depunerile din interiorul arterelor prin reactia de chelatinare (atasare).Plantum @ Jul 22, 2014 +