Protocolul HEPATOX

HEPATOX™
PROCEDURA DETOXIFIERE HEPATICA


INTARESTE CAPACITATEA DETOXIFIANTA A FICATULUI


ANIHILEAZA RADICALII LIBERI DIN FICAT


AFECTIUNI HEPATICE, FICAT “INTOXICAT”, POST HEPATITA, CIROZA, ALCOOLISM
FICATUL  este organul cel mai solicitat pentru  procesarea spre eliminare a toxinelor din organism. Abundenta de toxine acumulate din hrana si din mediu, excesul de alcool sau tutun iau efectiv cu asalt ficatul care dupa un timp nu mai face fata prelucrarii acestora, ba mai mult, toxinele si radicalii liberi incep sa se acumuleze si in ficat conducand la deteriorarea acestuia. De aceea este important sa mentinem functia detoxifianta a celulei hepatice la maximum de functionalitate.


L-Glutationa este un element esential al functiei hepatice.Cu asistenta Seleniului, ea este convertita de catre ficat in Glutationa Peroxidaza care este utilizata in procesul de detoxificare (eliminare a toxinelor prin intermediul ficatului). Niveluri scazute de Glutationa conduc la afectarea functiei hepatice iar in cazuri de deficienta severa la necroza. Glutationa este produsa de organism si apoi este transformata in Peroxidaza cu ajutorul Seleniului. O lipsa de seleniu conduce implicit si la o deficienta de Glutationa Peroxidaza. Selenoproteina P impreuna cu Glutationa protejeaza membrana celulara inpotriva degradarii prin oxidare. Impreuna cu Seleniul, L-Glutationa anihileaza radicalii liberi, in special pe cei afectand ficatul. Glutationa are de asemea un efect chelatinator ajutand la eliminarea metaleor grele depuse in celulele hepatice. Glutationa este de asemena folositoare rinichilor intru-cat toxinele se elimina atat prin ficat cat si prin rinichi.


HEPATOX nu se suprapune ci este complementar cu Procedura DETOXIN.


HEPATOX este un Pachet de Sanatate care  combina doua elemente importante necesare functiei detoxifiante a celulei hepatice. Ambele sunt de calitate extra-pura iar Seleniul este Chelatinat cu aminoacizi prin intermediul unei proteine hidrolizate (tehnologia de chelatinare HVP)


 


CINE ARE NEVOIE:
Persoane cu diferite afectiuni hepatice, ficat “intoxicat”, persoanele care au avut hepatita. Se mai recomanda alcoolicilorATAT  in cazurile de predispozitie la ciroza hepatica cat si in general pentru a detoxofica ficatul.


 


COMPOZITIE PACHET


SELENIUM CHELAT CU PVH100MCG 90CPS si L-GLUTATHIONE 50CPS, 50MG

 


PROTOCOL HEPATOX


HEPATOX este un Pachet de Sanatate care  combina doua elemente importante necesare functiei detoxifiante a celulei hepatice. Ambele sunt de calitate extra-pura iar Seleniul este Chelatinat cu aminoacizi prin intermediul unei proteine hidrolizate (tehnologia de chelatinare HVP).


 


 


Efecte SELENIUM CHELAT CU PVH100MCG: • aImpiedica actiunea patogena, distrugatoare, a virusurilor aflati in organism;

 • aIntra in compozitia enzimelor care actioneaza asupra glutationului, care protejeaza celulele de actiunea oxidanta     a radicalilor liberi; in ceasta privinta, el actioneaza sinergic cu vitamina E;

 • aPrevine formarea celulelor canceroase;

 • aIncetineste imbatranirea;

 • aRevigoreaza aspectul parului si al pielii;

 • aSprijina sistemul imunitar;

 • aCurata organismul de substante precum arsenicul, cadmiul si mercurul;

 • aImpiedica formarea cataractei si a leziunilor muschiului cardiac;

 • aAsociat cu L-Glutationa-redusa, Seleniul ajuta la detoxifierea ficatului;

 • aSeleniul joaca un rol important pentru sistemul imunitar;

 • aSeleniul este un mineral important pentru sanatatea prostatei.


CE ESTE GLUTATIONA? Glutationa (Glutationul) este un aminoacid ne-proteic care se gaseste in cea mai mare cantitate in ficat. Glutationa este esentiala pentru organism si in special pentru functia hepatica. Productia de Glutationa este determinata de nivelul de cisteina si poate fi adjuvata prin administrarea de N-Acetil-Cisteina. Totusi, in multe cazuri de afectiuni hepatice sau intoxicari cu micotoxine, se recomanda si asocierea cu L-Glutationa.


 
MOD DE ADMINSTRARE PROTOCOL HEPATOX:


 


Pe stomacul gol cu 15-30 minute inainte de mese


Dimineata: 1x L-GLUTATIONA + 2x SELENIU


Seara: 1x L-GLUTATIONA + 1x SELENIU

Plantum @ Jul 21, 2014 +