Protocol pentru candidoza

Protocol pentru tratarea candidozei - Remedii naturiste

 

Candidoza este o micoza frecventă a mucoaselor și a tegumentului, fiind determinată de variate specii de candidă (Candidada Albicans și altele).

Aceasta este o ciupercă, ce face parte din flora locală normală și se localizează în zone precum:

gât;

gură;

tract intestinal;

vagin.

Totodată, se găsește frecvent pe piele și mucoase. Aceasta este estompată de sistemul imunitar și de lactobacili (bacterii). Dacă numărul acestor bacterii scade, iar imunitatea nu corespunde parametrilor normali, candida se înmulțește, generând probleme.

Simptomele candidozei

 

Conform specialistilor, simptomele devin mai proeminente înainte de începerea ciclului menstrual. Acestea constau în:

usturimi și mâncărimi vaginale;

usturime la urinare;

arsuri și dureri în timpul actului sexual;

Protocol pentru candidoza

 

PROTOCOL PENTRU CANDIDOZA

 

Goldenseal Coptis - 3/zi, înainte de masă (are acțiune antifungică, anibacteriană și antivirală);

Formula Candida - durată 27 de zile ( vezi programul de administrare);

Pau d’Arco - 4/zi (2-0-2), cu 15 minute înainte de micul dejun și cină;

Acidofilus Bio-Activ - 4/zi (2-2), între mesele principale pe stomacul gol, începând cu ziua 14;

Vitamina B-7 (Biotina) - 6/zi (2-2-2) cu 20-30 min. înainte de masă (Biotina previne transformarea formei benigne de Candida Albicans în forma de miceliu invaziv;

Ulei de Oregano - câte 4-5 picături de 4-5 ori/zi aplicate sublingual. Se inspiră adânc vaporii degajați timp de 30 de secunde, după care se înghite și se bea puțină apă (Uleiul de Oregano are efect antifungal atât intern cât și extern.)

Conținutul protocolului

 

Acesta se bazează pe:

Goldenseal - o plantă considerată pe cale de disparitie in habitatul natural din America de Nord și este protejata prin lege.

Tot mai mulți producători și farmaciști naturiști din America de Nord si Europa produc și recomandă suplimente alimentare pe bază de Coptis chinesis, care crește din abundență în China.

Motivul este faptul ca aceiasș alcaloizi care se găsesc in Hydrastis canadensis se regăsesc și în Coptis chinensis, dar în proporție mai mare.

Alacaloizii din Coptis chinensis au efect anticancerigen când sunt administrați în paralel cu citostaticele, făcând obiectul unui studiu clinic în cancerul la sân metastazat, efectuat in 2004 pentru Armata SUA de catre Sloan-Kettering Institute for Cancer Research New York, SUA. 

Studiul clinic s-a desfășurat pe o perioadă de 6 luni utilizându-se doze în crescendo începând de la 16 capsule de 500 mg pe zi (extract din radacina de Coptis chinensis continuând 25% berberina) până la un dozaj de 41 de capsule/zi.

În privința efectelor secundare, doar la dozajele foarte mari, de peste 21 de capsule pe zi, la unii pacienți a apărut o formă ușoară de diaree.

Concluzia a fost că administrarea de extract din Coptis chinesis este sigurănetoxică și conduce la inhibarea proliferării celulelor canceroase cu minimum 50%.

Formula CANDIDA conține o combinație unică de Acid Caprilic și alte nutraceutice sinergistice care combat în mod foarte eficient creșterea excesivă a Candidei;

Vitamina B-7  (Biotină) este biotină naturală îmbogățită cu extract din Saccharomyces cerevisiae (o sursă naturală bogată în Vitamine B);

Uleiul de oregano - se administrează contra virușilor, bacteriilor și paraziților de orice fel incluzând Candida, Giardia duodenalis, Escherichia Coli, Klebsiella pneumoniae, Salmonella enterica, Staphylococcus aureus.

Curatitor Colon (Colon Cleanser) - pentru persoanele care suferă și de constipație cronică. Se recomandă ca inainte cu 1-2 saptamani de a administra CURATITOR COLON să se administreze  laxativul detoxifiant  LAXI-DOUX - 2 tablete seara și să se continue apoi cu 1 tabletă seara (cel puțin încă 1 săptămână și pe perioada administrării de CURATITOR COLON);

Zeolit Detoxy-Max - asociază 3 ingrediente care acționează sinergic și complementar cu un efect preventiv sau terapeutic.

Zeolitii sunt alumino-sislicati nedigerabili cu o mare capacitate de absorbție.

Odată ingerați, zeolitii absorb toxine din tractul intestinal. Clinoptilolita este extrasă din tuf vulcanic zeolitic și este activată și prelucrată pentru a respecta normele necesare consumului uman. 

Bentonita (argila purificată) este folosită în mod tradițional ca un agent de curățare intestinală datorită capacității ei de a a îngloba și elimina depunerile toxice de pe pereții intestinali.

 Acidofilus Bio-Activ - are numeroase efecte benefice pentru Constipatie, Dermatite, Diaree, Infectii urinare, Insuficienta renala, Laringita, Litiaza renala, Aparat digestiv, Aparat urinar, Boala Crohn, Candidoze, Cistita, Colita, colon iritabil, Micoze ale pielii, Miros neplacut al corpului, Paradontoza, Parazitoza intestinala, Prostata infectii, Raguseala, Sterilitate, Ulcer gastroduodenal.

Plantum @ Jul 15, 2014 +