Alunga durerile de spate in 5 pasi

Durerile de spate apar frecvent in populatia adulta si de cele mai multe ori sunt cauzate de sedentarism. Statul in picioare sau pe scaun, fara miscari ample ale corpului, duce la tasarea coloanei, la capatarea unor pozitii vicioase, iar in felul acesta durerile de spate apar aproape zilnic.

 

1. Genunchii la piept 

Pozitia de inceput: stai cu spatele intins pe o masa de lemn sau pe o suprafata ferma. 

Actiune: pozitioneaza-ti mainile in spatele coapsei si trage-o spre piept. Pastreaza celalalt picior intins. Mentine pozitia timp de 30 de secunde, apoi schimba piciorul. Repeta miscarea. 


2. Rotirea soldurilor

Pozitia de inceput: stai cu spatele intins pe o masa ori pe o suprafata perfect dreapta. Taliple trebuie sa fie si ele sprijinite pe masa, iar genunchii indoiti. 

Actiune: incruciseaza-ti bratele pe piept. Intoarce-ti capul si trunchiul spre dreapta, in timp ce iti intorci genunchii spre stanga. Lasa-ti genunchii sa se relaxeze si nu forta. Apoi adu iarasi genunchii in pozitia de start, tinand capul drept. Executa si pentru partea opusa aceeasi miscare.

CELADRIN EXT FORTE 60 CPS

Celadrin este un complex revolutionar inovativ de acizi grasi cetilati, conceput in asa fel incat sa sprijine in mod eficient sanatatea si mobilitatea articulatiilor.

Produsul functioneaza pe baza unui principiu complet diferit fata de preparatele cu continut de sulfat de glucozamina si condroitina, care alimenteaza celulele cartilajelor articulatiilor printr-un proces indelungat, de ordinul saptamanilor. In schimb, efectul Celadrinului este vizibil in decurs de cateva zile de la inceperea administrarii sale.

Preparatul Celadrin se prezinta sub forma de capsule. Acestea genereaza un efect de absorbtie mai rapid, se absorb eficient din tractul digestiv si patrund usor in celulele tesuturilor tinta unde au un efect mult mai rapid decat preparatele sub forma de tablete destinate articulatiilor.

Un tesut tinta este, de exemplu, articulatia umflata a genunchiului, un ligament vatamat sau un muschi dureros. Celadrin asigura umectarea (lubrifierea) permanenta a cartilajului articulatiilor.

CLICK PE FOTO PENTRU COMANDA

 

3. Ridicarea pelviana

Pozitia de start: stai asezata pe spate pe o suprafata perfect plata. Tine genunchii indoiti, iar talpile sprijinite pe sol. Mentine picioarele apropiate si incruciseaza-ti bratele pe piept. 

Actiune: ridica sezutul de pe podea cat poti de sus, fara a te forta insa. Mentine aceasta pozitie timp de 5 secunde si apoi revino la pozitia initiala. Nu iti tine respiratia atunci cand ridici fesierii. 


4. Pisica si camila 

Pozitia de start: aseaza-te in genunchi pe podea si sprijina-te in maini. Mentine capul drept, astfel incat privirea sa fie inspre podea. 

Actiune: arcuieste-ti trunchiul in jos cat de mult poti (asa cum face o pisica), fara a te forta. Nu trage de el, ci lasa-l sa se relaxeze in timp ce tu iti ridici privirea inspre tavan. Apoi adopta pozitia "camilei", arcuindu-ti spatele si contractandu-ti muschii abdominali, in timp ce iti indrepti capul inspre podea. Toate nmiscarile trebuie sa fie initiate din zona lombara.


 5. Extensia soldurilor 

Pozitia de start: asaza-te pe o suprafata plana, sprijinindu-te in palme si in genunchi.

Actiune: adu un genunchi in fata, in timp ce iti cobori capul. Apoi indreapta capul inainte si intinde piciorul spre spate, intr-o pozitie paralela cu podeaua. Intoarce-te la pozitia de start si apoi repeta miscarea pentru celalalt picior. 

Plantum @ Oct 07, 2014 +