Potenta

Potenţa sexuală depinde de mai mulţi factori dintre care cei mai importanţi sunt cei hormonali (testosteronul), ai sitemului circulator şi psihici.

Marimea penisului depinde de mediul hormonal din adolescenta si pare sa fie in mare masura determinata genetic, fara legatura cu dimensiunile altor parti ale corpului.

Fiecare individ este unic in felul sau, ceea ce este normal la un barbat nu este obligatoriu normal si la ceilalti. Unii cercetatori si sexologi spun ca ideea de a caracteriza sexul doar din punct de vedere cantitativ este eronata. Se pleaca de la o premisa total gresita.

Nu exista act sexual lung sau scurt pentru ca nu conteaza timpul, ci calitatea experientei sexuale. Durata optima a unui act sexual depinde de cele mai multe ori de context si de fiecare cuplu in parte, ca si frecventa. Unele persoane au trairi asa intense incat este suficienta o partida de sex pentru a se declara multumiti.

Nu toti barbatii sunt creati dupa acelasi calapod, ca si femeile de altfel.

Sunt mai mulţi factori care contribuie la apariţia disfuncţiei erectile şi care afectează activitatea sexuală a bărbaţilor, precum vârsta, diabetul şi bolile de inimă. Chiar şi aşa, dacă luăm în considerare toţi aceşti factori, activitatea sexuală rămâne strâns legată de riscul impotenţei

Plantum @ Apr 25, 2014 +
Close