Ejacularea precoce

    Ejacularea precoce consta in incapacitatea de a intarzia ejacularea in timpul raportului sexual pana cand barbatul doreste sau pana cand este satisfacator pentru cuplu. 
Ejacularea precoce este una din plangerile cele mai des intalnite atat in cazul barbatilor cat si in cel al cuplurilor. Adolescentii, tinerii si alti barbati fara experienta sunt categoriile cele mai expuse aparitiei acestui gen de probleme.

    Factorii care pot sa duca la aparitia acestei situatii sunt: lipsa experientei sexuale, a cunostintelor ce privesc reactiile sexuale la barbati si la femei si a asocierii unor factori psihologici (frica, vinovatie, teama) cu activitatea sexuala.

    Aproape jumatate dintre cazurile de ejaculare precoce au o natura biologica. In momentul stimularii sexuale, atat la barbat cat si la femeie, raspunsul biologic firesc consta in aparitia excitarii. Barbatul va atinge climaxul si va ejacula la aproximativ doua sau trei minute dupa ce a penetrat vaginul. Femeile vor atinge si ele orgasmul cam la 12-14 minute dupa ce au inceput raportul sexual. Multe femei nu ajung insa la orgasm numai prin penetrarea vaginului lor de catre barbat. Unele dintre ele ajung sa obtina placerea maxima prin alte metode de stimulare decat raportul sexual. Altele nu reusesc sa obtina orgasmul, indiferent de modalitatea de stimulare.

 

 


 Natural Potent 4 Fiole (Tianli)

Efecte Natural Potent 4 Fiole (Tianli):  

  • stimularea rapidă a impulsului sexual;
  • erecţii ferme şi de lungă durată;
  • revigorarea şi tonifierea organismului;
  • întârzierea îmbătrânirii şi încărunţirii părului.

 

 

 

 

    Aproape 10 % dintre femei intra in aceasta categorie. Alte cauze ale ejacularii precoce tin de factori psihologici cum ar fi probleme maritale si relationale, anxietatea fata de propria performanta sexuala (cu parteneri pe care nu-i cunoaste bine), teama (asociata cu grija de a nu fi prins sau descoperit, de a nu se contamina veneric sau de a nu se ajunge la sarcina) si vinovatie (considerarea activitatii sexuale premaritale sau extramaritale ca pe un pacat).

    Principala manifestare este aceea ca ejacularea are loc inainte ca barbatul sau cuplul sa o doreasca. Punctul in care pe parcursul unui act sexual apare satisfactia este total subiectiv, dar poate sa se intinda de la momentul penetrarii pana la un moment mult prea apropiat de acela al penetrarii.

    In urma unei examinari fizice, de cele mai multe ori nu se constata nimic anormal. Tot ce s-ar putea gasi anormal nu este de obicei asociat cu aceasta problema. Daca s-ar continua cu o intervievare a cuplului s-ar obtine date mult mai utile.

 

MARATON FORTE 20CPS

Efecte MARATON FORTE:  

aErecții ferme de lungă durată;

aSenzație de tinerețe şi vigoare;

aAtracție sexuală mărită;

aPlăcere sexuală sporită.

aEfectul acestui supliment nutritiv se va simţi încă de la prima administrare. Nu este necesară.

aFolosirea curativă, dar administrările repetate dau efecte net superioare în timp.

 

 

   Cu educatie si cu cu exercitii, un barbat este in stare sa-si controleze ejacularea in aproape 90 % din cazuri.

    Consecintele unei stari prelungite de ejaculare precoce pot sa constea intr-o insatisfactie sexuala fie la unul din parteneri fie la amandoi, ducand in cele din urma la tensiuni sexuale si la lipsa satisfactiei in cadrul cuplului.

Plantum @ Jul 24, 2014 +