Hepatita B si C

Multe dintre persoanele infectate cu virusurile hepatice B sau C nu ştiu că sunt bolnave, pentru că nu resimt niciun simptom. Drept pentru care, pentru a nu depista boala hepatică atunci când este deja în stadiu cronic, specialiştii recomandă testarea pentru depistarea celor două virusuri. În acest moment apar însă alte probleme: testele sunt scumpe, iar pacienţii nu au garanţia că sunt şi corecte.

AHCC PLUS 60CPS


Intretinere, refacere sistem imunitar : 1-2 capsule pe zi (1-0) sau (1-1) pe stomacul gol, intre mese.
Preventie recurenta cancer: 1-2 capsule pe zi (1-0) sau (1-1) pe stomacul gol, intre mese.
Adjuvant in tratamentul cancerului alaturi de celelalte componente ale Protocolului pentru Cancer sau pentru reducerea efectelor secundare ale terapiilor anti-cancerigene conventionale (chimio sau radioterapie): 2-4 capsule pe zi (1-1) sau (2-2) pe stomacul gol, intre mese
Hepatita C sau B: 2-4 capsule pe zi (1-1) sau (2-2).


 


 


 


 


 


Testele de depistare a prezenţei virusurilor hepatice verifică, de fapt, dacă în sânge există antigeni sau anticorpi. Antigenii sunt proteine prezente în structura unui virus, bacterie sau celulă, care poate stimula sistemul imunitar să producă anticorpi, ca răspuns de apărare împotriva virusului sau bacteriei. Iar anticorpii sunt, după cum se ştie, proteinele produse de sistemul imunitar pentru a „lupta” împotriva corpului străin, care poate fi virusul hepatic B sau C.


Trebuie precizat că anticorpii sunt produşi şi ca răspuns la un vaccin. Prezenţa anticorpilor nu înseamnă obligatoriu boală. Depistarea existenţei unui antigen înseamnă că virusul este în corp, iar depistarea prezenţei unui anticorp înseamnă că virusul a fost sau este în organism, iar acesta a răspuns imunologic împotriva virusului. În general, producţia de anticorpi a organis-mului duce la distrugerea virusului, dar uneori virusul localizat în ficat nu poate fi distrus, de aceea la analize se pot depista atât anticorpi, cât şi virusul, care încă mai este prezent în organism. 


BETA STEROLINS 90CPS


Cercetarile din SUA au aratat ca o combinatie de 100:1 Steroli + Sterolini mareste considerabil activitatea celulelor ucigase (killer cells) care ataca, distrug si elimina din corp celulele canceroase atit in faze precoce cit si in faze avansate. Mareste de asemena numarul componentelor sistemului imunitar ca de exemplu Celulele-T, Interleukin-2 si Gama-interferon. S-au raportat numeroase cazuri de oprire a inaintarii bolii canceroase precum si de vindecare totala prin autodistrugera celulelor canceroase. Ajuta la eliminrea efectelor secundare ale chimoterapiei. Se recomanda de asemena pentru: Alergii, Astma, Artrita, Oboseala cronica, Fibromyalgie, Hepatita C, Herpes, Imunodeficienta umana, Lupus, Stress, Afectiuni ale tiroidei, Afectiuni digestive, Diabet, Adenom de prostata, Prostatita, Boli infectioase, Colesterol, Ateroscleroza etc.
 
Pentru descoperirea unei posibile infecţii cu virusul B, testele de sânge vor urmări prezenţa markerilor antigenilor AgHBs (proteină de suprafaţă a virusului B al hepatitei, apare la patru săptămâni de la contactul cu virusul), AgHBc (de asemenea, substanţă din interiorul virusului, prezenţa sa arată că virusul se găseşte în sânge şi ficat), AgHBe (există însă şi variante de virus hepatic B fără acest antigen, cazuri destul de frecvente în România) şi a anticorpilor AcHBs. În cazul infectării cu virusul hepatic C se va determina prezenţa anticorpilor AcHCV. 

Plantum @ Aug 01, 2014 +