Tratament Naturist pentru Helicobacter Pylori

Tratament naturist pentru infectia cu Helicobacter Pylori

 

Helicobacter Pylori - Este a doua cea mai intalnita infectie bacteriana din lume, dupa caria dentara. Aceasta infectie afecteaza 50% din populatia lumii.

Ea reprezintă cauza unor numeroase boli stomacale, fiind rezistentă în mediul acid și dur al acestei zone.

În general, Helicobacter Pylori provoacă multe inflamații cronice ale stomacului, cum ar fi gastrita cronică.

Această afecțiune are o evoluție lentă și poate rezista toată viața, în cazul în care nu este tratată la timp. Evoluția afecțiunii poate conduce la ulcer sau chiar cancer.

Numeroase studii au demonstrat că la nivelul duodenului, bacteria este responsabilă de apariția ulcerului la nivelul stomacului.

Helicobacter Pylori este atât de periculoasă, încât medicamentele administrate pentru a o elimina produc efecte negative decât pozitive.

Transmiterea infecției cu Helicobacter Pylori

 

Infecția se răspândește foarte ușor prin interacțiunea interumană, mai exact prin:

Folosirea în comun a toaletei, hainelor sau cuverturilor;

Respirația;

Sărutul;

Lipsa igienei.

După ce se fixează bacteria în stomac, ea se răspândește pe toată durata vieții și poate să nu determine probleme de sănătate. Aceasta poate să treacă neobservată o perioadă lungă de timp.

S-a demonstrat faptul că această bacterie este responsabilă cu dezvoltarea cancerului gastric în proportie de 60-90%. Încă din 1994, ea a fost clasată drept un agent cancerigen de gradul 1 de către Agenția Internațională de Cercetarea Cancerului.

Din fericire, studiile arată că o mică parte (1-3%) din totalitatea persoanelor infectate cu această bacterie, dezvoltă cancerul cu trecerea timpului. Infecția poate să determine apariția cancerului dacă este asociată cu:

Fumat;

Predispoziție genetică;

Alimentație nesănătoasă.

De asemenea, ultimele cercetări despre această bacterie au arătat că ea trăiește și în cavitățile bucale ale persoanelor infectate. Helicobacter Pylori se asociază cu bacteriile aflate deja în cavitatea bucală, determinând apariția unei respirații urât mirositoare.

Bacteria rezistă în mucoasa stomacului cu ajutorul unei proteine numite urează. Un grup de cercetători japonezi a creat un iaurt ce conține anticorpi pentru această proteină.

Tratament naturist pentru Helicobacter Pylori

 

Tratament Naturist pentru Helicobacter PyloriMiere de Manuka

 

tratament naturist pentru helicobacter pylori    Miere de Manuka MGO 1122                   


Mierea de Manuka este o miere monofloră, unică în lume, adunată și preparată din floarea arborelui de Manuka (Leptospermum Scoparium). Acest arbore crește numai în Noua Zeelandă. Ea este recomandată de numeroși specialiști, în acest caz deoarece:

Este suficient de puternică pentru a ameliora afecțiunile sistemului digestiv;

Este bogată în nutrienți;

Are proprietăți naturale de vindecare;

Este considerată cel mai bun antibiotic natural.

Pentru această afecțiune este ideală folosirea Mierii de Manuka Nelson 100+ MGO, aceasta având atribuțiile necesare ameliorării problemelor digestive. 

Gama de miere de la Nelson este:

100% raw ( nepasteurizată și neprocesată termic), aceasta însemnând că toate substanțele nutritive se regăsesc în fiecare borcan;

Cea mai apropiată de starea ei naturală atunci când ajunge la consumator.

Mierea de Manuka conține:

Enzime;

Antioxidanți;

Fitonutrienți.

 Mod de administrare:

1-2 lingurițe cu jumătate de oră înainte de mese! Nu este nevoie să fie ținută la rece după deschidere.


A nu se administra copiilor sub 1 an!

 

Un alt Tratament Naturist pentru Helicobacter Pylori il reprezinta Uleiul de Mastic Gum pur

 

Mastic gum oil 50ml    Ulei de Mastic Gum 10ml

Se stie foarte bine din grecia antica ca acest ulei de mastic are proprietati benefice pentru afectiunile stomacului si in special pentru distrugerea acestui virus numit Helicobacter Pylori.

Uleiul de Mastic se face din rășina arborele de Mastic care se regăsește doar pe o singură insulă in lume si anume insula Chios

Mod de administrare - 5 picaturi de 3 ori pe zi cu 30 de minute inainte de masa

 

 

Plantum @ Jan 20, 2015 +