Tratament Naturist Helicobacter Pylori

 


Ce este Helicobacter Pylori


Este a doua cea mai intalnita infectie bacteriana din lume, dupa caria dentara, care afecteaza 50% din populatia lumii. Ea este reponsabila de o mare parte a bolilor stomacale deoarece poate persista in mediul acid si dur al acestei zone.In general, Helicobacter Pylori este responsabila de provocarea unei inflamatii cronice a stomacului numita gastrita cronica. Aceasta afectiune are o evolutie lenta si poate rezista toata viata in cazul in care nu este tratata. Lucru care poate duce la ulcer sau chiar cancer.


Multe studii au demonstrat ca la nivelul duodenului, bacteria este responsabila de 9 cazuri de ulcer din 10, iar la nivelul stomacului, de 7 cazuri din 10. Helicobacter Pylori este atat de periculoasa incat uneori medicamentele administrate pentru a o elimina fac mai mult rau decat bine.


 


Cum se transmite Helicobater Pylori
Infectia se raspandeste foarte usor prin interactiunea interumana:
-folosirea in comun a toaletei, hainelor sau cuverturilor


-respiratia


-sarutul


-absenta igienei


Problema este ca, dupa ce se fixeaza in stomac, ea se raspandeste pe toata durata vietii si poate sa nu determine probleme de sanatate. Ea poate sa treca neobservata o perioada foarte lunga de timp.


 


Ce raspandire are Helicobacter Pylori
S-a demonstrat ca aceasta bacterie este responsabila de dezvoltarea cancerului gastric in proportie de 60-90%. Inca din 1994 ea a fost clasata drept un agent cancerigen de gradul 1 de catre Agentia Internationala de Cercetarea Cancerului.


Din fericire, studiile arata ca o mica parte (1-3%) din totalitatea persoanelor infectate vor dezvola cancer mai tarziu in viata. Este nevoie de o suma de mai multi factori (fumatul, predispozitia genetica, saramurile consumate in cantitati exagerate, consumul mare de sare, de peste afumat, de carne rosie si expunerea la nitrati si nitriti) si ani pentru ca boala sa ajunga la acest stadiu.
Ce mai poate provoca Helicobacter Pylori


 


Ultimele cercetari despre aceasta au aratat ca ea traieste si in cavitatile bucale ale personelor infectate. Helicobacter Pylori se asociaza cu bacteriile aflate deja in gura, cauzand respiratia urat mirositoare.


S-a mai descoperit ca bacteria rezista in mucoasa stomacului cu ajutorul unei proteine numite ureaza. Un grup de cercetatori japonezi a creat un iaurt ce contine anticorpi pentru aceasta proteina.


 


Tratament Naturist pentru Helicobacter Pylori - Pachet - "Stomac sanatos"


Asa cum am stabilit deja, unele medicamente destinate combaterii acestei bacterii pot avea un efect advers. Asa ca tratamentul trebuie ales cu foarte multa grija.


Mierea de Manuka este o miere monoflora, unica in lume, adunata si preparata de albine din floarea arborelui de Manuka (Leptospermum Scoparium), arbore care creste numai in Noua Zeelanda. Ea este recomandata de foarte multi specialisti in acest caz deoarece:
este destul de puternica pentru a ameliora afectiunile sistemului digestiv (precum Heliobacter Pilory).


este bogata in nutrienti .


are proprietati naturale de vindecare.


este considerata cel mai bun antibiotic natural.
Pentru aceasta afectiune este ideal sa folositi Miere de Manuka Nelson 100+ MGO, ea avand atributiile necesare ameliorarii problemelor digestive.  


 


Gama de miere de la Nelson este :


100% raw ( nepasteurizata si neprocesata termic ), aceasta insemnand ca toate substantele nutritive se regasesc in fiecare borcan.


 


cea mai apropiata de starea ei naturala atunci cand ajunge la consumator.


 


Contine:
enzime vii


 


antioxidanti


 


fitonutrienti


 


 


 


Mod de administrare:1-2 lingurite cu jumatatea de ora inainte de meseA nu se administra copiilor sub 1 an!Nu este nevoie sa fie tinuta la rece dupa deschidere.

Plantum @ Jan 20, 2015 +