Suferi de urticarie?

Urticaria este o afectiune eritematoasa care se manifesta cu plagi pruriginoase pe piele.


Urticaria, de asemenea, poate fi însoțită de angioedem și se manifestă ca edem al feței și a buzelor, extremităților, sau organelor genitale. Angioedemul poate pune în pericol viața dacă obstrucția căilor respiratorii se produce din cauza edemului laringian sau a limbii umflate. 


 


UNGUENT CICATRIZANT 40G


Efect terapeutic


cicatrizant, antiseptic; tonifica si regenereaza pielea.


IndicatiI


plagi, ulceratii cutanate, arsuri, tenuri acneice, furuncule.


Utilizare


aplicatii locale cu masaj usor, la nivelul zonelor afectate, de 2-3 ori pe zi.
 


 
CLICK PE FOTO PENTRU A COMANDA PRODUSUL


 


Leziunea tipică este o papulă albă cu senzație de mâncărime datorită umflarii suprafaței pielii. Leziunile sunt variabile în dimensiune și formă și pot fi asociate cu tumefierea țesuturilor moi ale pleoapelor, buzelor și limbii (edem angioneurotic).


Leziunile individuale sunt de obicei tranzitorii. Ele vin și se duc în câteva minute sau ore. 


Urticaria este considerata a fi datorită degajării de histamină și alți mediatori din mastocite in piele. Aceste substante chimice provoaca scurgeri capilare, care determina umflarea pielii, vasodilatație si reacție eritematoasă.


Evaluarea unui pacient cu simptome prelungite începe cu o încercare de a clasifica tipul urticariei cronice.
Pacienții trebuie să fie diferențiati fata de cei ale căror simptome apar spontan.


 


SERRA-PLUS 30CPS


 


RECOMANDARI SERRA-PLUS


  


Sinuzita, Rinita, Osteoartrita, Artrita Reumatoidala, Rani, Amiloidoza, Proteinurie, Traume post operatorii, Inflamatii, Riscuri la Accidente cardio-vasculare, Sidromul Tunel Carpal, Cancer pulmonar, Enfizem Pulmonar, Stari Post Operatorii, Chisturi, Fibroame cauzate de procese inflamatorii, Hiperplazie benigna de Prostata (Adenom de prostata).


 
CLICK PE FOTO PENTRU A COMANDA PRODUSUL


 


Urticaria colinergică este o urticarie fizica intalnita predominant la adolescenti si adulti tineri. Caracteristic apar pe piele pustule foarte mici si intens pruriginoase, pe gat, brate, coapse si trunchi, ca raspuns la transpiratia pielii. 


Tratamentele orale cele mai folosite sunt antihistaminice. Principalul efect secundar al antihistaminelor este somnolența. 


Pentru a ști exact ce fel de urticarie iti da batai de cap sau pentru a afla mai multe despre formele ei rare trebuie să vă adresați medicului dumneavoastră. Este important, cu toate acestea, să țineti cont de faptul că cele mai multe cazuri de urticarie sunt aproape întotdeauna temporare.

Plantum @ Oct 24, 2014 +