Elimina celulita definitiv!

Celulita nu este nimic mai mult decat grasimea aflata sub piele. 

Daca aveti celulita nu inseamna ca sunt supraponderali. Chiar și persoanele slabe pot avea. Daca sunteti supraponderal, cu toate acestea, pierderea in greutate poate reduce celulita.
Celulita este intalnita mai des la femei decat la barbati. 

Dietă săracă, metabolismul lent, lipsa de activitate fizica, schimbarile hormonale, deshidratarea, grăsimea corporală totală, grosimea și culoarea pielii sunt cateva cauze care duc la aparitia celulitei.
Celulita tinde să fie mai puțin vizibila insa pe pielea inchisa la culoare. Daca ai pielea deschisa la culoare și ai de gând să porti un costum de baie sau pantaloni scurti, aplicarea unui autobronzant poate face celulita de pe coapse mai puțin vizibila.
 


SUPLIFORM 500ML


Ratorită complexităţii substanţelor bioactive din compoziţie şi a efectelor sinergice dintre acestea, produsul accele¬rează microcirculaţia la nivelul articulaţiilor, ameliorează durerile reumatice, este vasculoprotector, antioxidant, antiinflamator, uşor revulsiv, contribuie la acţiunea lipolitică de îndepărtare a depunerilor excesive, inestetice de grăsimi, reface tonusul muscular, structura şi proprietăţile de elasticitate ale colagenului din ţesuturi.
Are acţiune revigorantă, decongestivă şi hidratantă care conferă pielii un  aspect reîntinerit, plăcut şi catifelat, redându-i strălucirea naturală.
CLICK PE FOTO PENTRU A COMANDA PRODUSUL
Există multe produse și tratamente pentru a scapa de celulita de pe coapse si fese. 
Creme pentru celulita. Aceste creme se folosesc pentru a dizolva grasimea si netezi pielea. Dar multe creme anticelulitice contin aminofilina, un medicament pe baza de prescriptie medicala aprobat pentru tratarea astmului. Nu există dovezi științifice că aceste creme sunt eficiente impotriva celulitei, iar pentru unele persoane, ele pot fi dăunătoare. Efectul lor asupra celulitei pot cauza îngustarea vaselor de sânge și forțând apa din piele, care poate fi periculoasa pentru persoanele cu probleme circulatorii. Aminofilina poate provoca, de asemenea, o reacție alergică la unele persoane.
Liposuctia. Aceasta este o procedura chirurgicala pentru a elimina depozitele de grasime din organism. Liposuctia elimină grăsimea adânc, nu celulita, care este doar sub piele. Academia Americana de Dermatologie avertizează că liposucția poate agrava de fapt, aspectul de celulita prin crearea mai multor depresiuni în piele.

 


PANTALONI PENTRU SLABIT MARIMEA L


Recomandat pentru inlaturarea celulitei si a kilogramelor in plus (pana la 200 g / zi).
Pantalonii Biomed ajuta la elimninarea toxinelor si grasimilor, stimuleaza circulatia, rezultatul fiind o piele mai sanatoasa si catifelata.
Se imbraca pe corp pe sub imbracaminte, recomandat fiind purtarea lor de aproximativ 3 ori pe zi.


 
CLICK PE FOTO PENTRU A COMANDA PRODUSUL


 


Mezoterapia. Mezoterapia este o terapie dezvoltata inițial în Europa pentru a calma durerea cauzata de inflamatiile pielii. Aceasta implică substanțe, cum ar fi vitamine, minerale, aminoacizi, enzime în țesutul situat imediat sub piele prin injectare. Mezoterapia poate rupe stratul de grăsime și să aducă o ușoară îmbunătățire a aspectului de celulita. Dar poartă, de asemenea, riscuri, care includ umflarea, infecția și contururi neregulate ale pielii.
Masajul și tratamentele spa. Masajele și alte tratamente spa pot avea un efect temporar asupra aspectului pielii. Dar ele nu elimina celulita. Orice efect este de scurtă durată.


Deși recenzii ale terapiilor actuale sunt amestecate, medicii sunt mereu în căutarea de noi tratamente pentru celulita. 
Deși astfel de proceduri pot avea o perspectiva pentru viitor, cele mai bune opțiuni sunt exercitiul fizic si sportul care pot cauza pierderea in greutate. Experții sunt de acord că cel mai eficient exercițiu de rutină pentru celulita este unul care include exercitii de aerobic împreună cu o dietă bogată în fructe, legume și fibre.

Plantum @ Oct 24, 2014 +
Close