Cum vindeci acneea?

Acneea sau acneea vulgaris este o problemă a pielii care începe în momentul în carei celulele moarte ale pielii astupa porii. Se numesc puncte negre, pete albe sau cosuri.  Când sunt doar cateva pete roșii, sau cosuri, aveți o forma usoara de acnee. Acneea severa poate însemna sute de cosuri, care pot acoperi fata, gatul, pieptul și spate. Sau pot fi sub forma de bulgări mari solizi de culoare roșie care sunt durerosi (chisturi).


Acneea este foarte comuna în rândul adolescenților. De obicei, o intalnim in anii adolescentei. Unele femei care nu au avut acnee în creștere o pot avea ca adult, de multe ori chiar înainte de perioadele lor menstruale.


Unii oameni care au acnee severa, nu sunt deranjati de aceasta. Altii sunt jenati sau deranjati, chiar dacă au doar câteva cosuri.


Vestea bună este că există multe tratamente bune care vă pot ajuta să tineti acneea sub control.


Acneea începe atunci când sebumul și celulele moarte ale pielii astupa porii pielii. Dacă germenii ajung în pori rezultatul poate fi umflarea, roseata si puroiul.

 


ACNEOL PROP 50ML


Loţiunea cosmetica ACNEOL-PROP prezintă o acţiune topică dezinfectantă şi cicatrizantă datorită propolisului care conţine răşini, balsamuri, uleiuri eterice, gumorezine şi un important spectru de compuşi flavonoidici.


Fiind un produs cu baza activa naturala este garantat pentru eficacitate optima si este lipsit de reactii adverse.
 


CLICK PE FOTO PENTRU A CUMPARA PRODUSUL


 


Pentru majoritatea oamenilor, acneea începe în anii adolescenței. Acest lucru se datorează faptului că intervin modificari hormonale care fac pielea uleioasa după începerea pubertatii.


Folosind produse de piele pe baza de ulei sau produse cosmetice poti face acnee. Folositi produse de piele care nu blocheaza porii. Pe eticheta lor va scrie "noncomedogenic".


În cazul în care unul dintre parintii tai au avut acnee severa, ai mai multe sanse de a avea si tu.


Simptomele de acnee includ pete albe, puncte negre sau cosuri. Acestea pot să apară pe față, gât, umeri, spate, piept. Cosurile, care sunt mari și adânci sunt numite leziuni chistice. Acestea pot fi dureroase in cazul in care se infecteaza. De asemenea, ele pot produce cicatrici pe piele. 


CREMA PENTRU ACNEE(TEN GRAS) 50ML  • Elimină impurităţile şi previne formarea lor.

  • Împiedică dezvoltarea microorganismelor cauzatoare de forme inflamatorii şi de acnee purulentă, precum şi curăţarea epidermei, eliminând riscul formării cicatricilor şi îndepărtând punctele negre.

  • Reglează activitatea glandelor sebacee şi stabilizează excesul de sebum, reducând procesul de uscare a pielii.

  • Calmează iritaţiile şi hidratează tenul, îmbunătăţind textura şi aspectul său.


Aplicarea cu regularitate îmbunătăţeşte supleţea şi aspectul pielii, permiţând combaterea eficientă a acneei. După utilizare, pielea îşi recapătă frumuseţea, aspectul sănătos, impurităţile sunt mai puţin vizibile, porii sunt micşoraţi, iar pielea este netedă, mai puţin sensibilă la formarea punctelor negre, formelor inflamatorii şi coşurilor.
CLICK PE FOTO PENTRU A CUMPARA PRODUSUL


 


Pentru a-ti ajuta pielea si tine sub control acneea, menține pielea curată. Evitati produsele de piele care blocheaza porii. Spălați-va pielea o data sau de doua ori pe zi cu un sapun delicat pentru piele sensibila. 


Dacă aveți doar câteva cosuri pentru a le trata, puteți procura o cremă pentru acnee fără prescripție medicală. Uita-te dupa un produs care contine peroxid de benzoil sau acid salicilic. 


Se poate utiliza pentru a tine acneea sub control. Dar dacă nu ați avut rezultate bune cu produsele fara prescriptie după ce ati încercat să le utilizati timp de 3 luni, consultati medicul dumneavoastra.

Plantum @ Oct 20, 2014 +
Close