Cum tratezi furunculii?

Furunculul este un alt cuvânt pentru infectia bacteriana sau fungica a unui folicul de par. Foliculul de par infectat poate fi în orice parte a corpului, aceasta nu se limitează la scalp. Când foliculul pilos devine infectat, pielea din jurul ei, de asemenea, se inflameaza. Furunculul arata ca o roșie sau un cucui pe pielea ta, dar poate erupe și elimina lichid mai târziu.


Furunculele sunt cel mai frecvent întâlnite pe fata si pe gat. S-ar putea dezvolta, de asemenea pe coapsă sau fese.


Care este cauza furunculilor?
Orice tip de bacterii sau ciuperci pot cauza un furuncul. Cea mai frecventa cauza este o bacterie numită Staphylococcus aureus. S-ar putea referi, de asemenea, la infectia stafilococilor. Toată lumea are Staphylococcus aureus pe pielea lor ca un fenomen normal. Bacteria cauzeaza o infectie numai dacă aceasta intră in sânge printr-o rană deschisă, cum ar fi o tăietură sau o zgârietură. Odata ce bacteria este în sânge, sistemul imunitar încearcă să lupte. Eruperea este de fapt rezultatul celulelor albe din sange care lucrează pentru a elimina infectia.


Esti mult mai susceptibil de a dezvolta un furuncul în cazul în care sistemul imunitar este compromis, sau dacă aveți o afecțiune care cauzează răni care se vindeca mai lent. Diabetul și eczemă (o tulburare cronica a pielii caracterizata prin pielea extrem de uscata, mancarimi) sunt două exemple de afectiuni cronice care pot creste riscul de a avea furuncule. Riscul poate crește, de asemenea, dacă intrati în contact direct, personal cu cineva care are deja o infecție cu stafilococ.

 


AUR DERM CREMA MIMOZA,PROPOLIS,SMIRNA 30ML


Produs natural obţinut după o reţetă originală de către specialişti (farmacişti, medici, biologi), pe bază de extracte mimoza tenuiflora, smirna si propolis recomandat ca ADJUVANT in arsuri de gradul II si III (inclusiv celor datorate iradierii si cobalto-terapiei), alergii, psoriazis, zona zoster, suprima rapid durerea, cicatrizează fara urme dermatoze de orice fel, acnee, pete, ciuperci, herpes, tonic capilar.
CLICK PE FOTO PENTRU A COMANDA PRODUSUL


 


Simptomele furunculilor 
Un furuncul poate începe ca un cucui benign pe piele, similar cu un cos. Pe măsură ce infecția se agravează, eruptia poate deveni dureroasa. Bacteriile si celulele moarte ale pielii formeaza puroi. Presiunea din această acumulare de lichid duce la eruptia furunculului și elibereaza un lichid cu puroi.


Tratarea furunculelor


Tratamentul pentru furuncule include în general diverse măsuri pentru a se face drenajul corect și vindecarea. Compresele calde pot contribui la accelerarea eruptiei. Aplicati o compresa calda, umeda pe tot parcursul zilei, pentru a facilita drenajul.


Continuă să aplici caldura pentru a oferi atât vindecarea și ameliorarea durerii după eruptie. Spălați-vă pe mâini în mod frecvent cu apa calda si sapun antibacterian pentru a evita răspândirea bacteriilor stafilococilor la alte zone ale corpului.


Adresați-vă medicului dumneavoastră dacă furuncul rămâne sau dacă simtiti durere severă după câteva săptămâni. Posibil să aveți nevoie de antibiotice pentru a goli infectia. Nu încercați să-l stoarceti prin intepaturi sau tăiere. Acest lucru poate crește riscul de infecție mai profundă și cicatrici mai severe.


Complicatiile de la furuncule
Majoritatea furunculilor se vindeca fara interventie medicala sau complicatii. Otrăvirea sângelui este o infectie care poate să apară după ce un furuncul erupe. Acest tip de infecție, denumită sepsis, poate duce la infecții ale inimii sau creierului. 


AURDERM MIMOZA TENUIFLORA 30ML


Produsul AUR DERM MIMOZA cu extract de Mimoza Teuniflora poir, cunoscut si folosit de secole cu eficacitate mare asupra bolilor de piele pentru uz topic cu acţiune antiinflamatoare, eficace in tratarea arsurilor (inclusiv a celor datorate iradierii sau cobalto-terapiei), a oricărui tip de dermatoze, herpes, zona zoster, regenerează pielea si vindeca forme uşoare de cancer de piele.
CLICK PE FOTO PENTRU A COMANDA PRODUSUL
O altă complicație posibil asociată este dezvoltarea unei infecții numit SAMR, Staphylococcus aureus meticilino-rezistent.


Preveniti furunculii printr-o bună igienă personală. Spălați-vă mâinile des, curatati toate ranile deschise și păstrati rănile acoperite cu bandaje.


A se evita contactul cu cei infectați cu stafilococ sau MRSA.

Plantum @ Oct 22, 2014 +