Cum tratam arsurile de pe piele?

Puteți sa va ardeti pielea dintr-o serie de surse diferite. Dintre care cele mai frecvente sunt lichidele fierbinți, obiectele fierbinți, produsele chimice, aburii, energia electrică, soarele și focul.


Arsurile sunt în general clasificate în următoarele trei categorii:


aArsuri de gradul întâi


O arsura de gradul întâi este cea mai puțin gravă și implică doar stratul exterior al pielii, numit epiderma.


Pielea ta va fi probabil înroșită și dureroasă si poate fi de asemenea, umflata.


În general, în cazul în care arsura nu acoperă o parte semnificativă a corpului, aceasta poate fi tratata la domiciliu.

 


AUR DERM CREMA MIMOZA,PROPOLIS,SMIRNA 30ML


Produs natural obţinut după o reţetă originală de către specialişti (farmacişti, medici, biologi), pe bază de extracte mimoza tenuiflora, smirna si propolis recomandat ca ADJUVANT in arsuri de gradul II si III (inclusiv celor datorate iradierii si cobalto-terapiei), alergii, psoriazis, zona zoster, suprima rapid durerea, cicatrizează fara urme dermatoze de orice fel, acnee, pete, ciuperci, herpes, tonic capilar.
CLICK PE FOTO PENTRU A COMANDA PRODUSUL


 


aArsuri de gradul doi


O arsura de gradul II este una în care al doilea strat de piele (denumit hipoderm) este de asemenea arsa. În acest tip de arsuri, pielea ta va fi de culoare roșie, cu un aspect patat și veți avea, probabil, vezicule în zona de arsura.


Arsura de gradul II provoacă dureri puternice și inflamații.


În cazul în care regiunea arsa este mai mare sau a avut loc pe suprafata feței, mâinilor, picioarelor, vintrelor, feselor sau o articulatie mare, cel mai bine este sa mergeti la medicul dumneavoastră sau la spitalul local pentru ingrijire profesionala.


aArsuri de gradul trei


O arsura de gradul al treilea, implică toate straturile pielii, și eventual, structuri care se afla sub pielea ta, de asemenea. Unele zone ale unei arsuri de gradul III sunt adesea carbonizate. Este posibil să apară dureri severe. Toate arsurile de gradul al treilea necesită asistență medicală de urgență. 


ALOE VERA GEL CU ARBORE CEAI 200ML


Pentru ingrijirea intensiva a pieliiGelul cu Aloe vera pur care provine din  interiorul frunzelor  de Aloe,  imbogatit cu Ulei din arbore de ceai, are efect antiseptic, curata, catifeleaza si ajuta la restabilirea tenului uscat, deteriorat si sensibil. 


Acesta poate fi aplicat pe vergeturi, cicatrici, piele uscată, crăpata, arsuri solare, iritaţii ale pielii şi arsuri minore. 
 


CLICK PE FOTO PENTRU A COMANDA PRODUSUL


 


Cum tratam o arsura minora acasă


Primul pas pe care trebuie să-l faceti pentru a trata o arsura minora este să țineti sub apa rece timp de 10 până la 15 minute zona afectata. Asigurați-vă că nu puneti gheață direct pe arsura; contactul direct cu gheața poate provoca degerături și mai multe daune.
Nu se aplică untului pe arsura. 
Folosirea unei loțiuni poate calma orice disconfort ulterior si va preveni, de asemenea eventualele dureri. 
Odată ce arsura este hidratata, se acoperă cu un bandaj de tifon steril. 
Uneori, în scopul de a preveni infecția, corpul tau va produce vezicule pline cu lichid. Nu rupe aceste vezicule - se vor trata pe cont propriu. În cazul în care se rup, puteți sa spălați zona cu apă și săpun simplu, uscați zona si apoi aplica un unguent cu antibiotic și un bandaj de tifon steril. 


Pentru toate arsurile majore, să se solicite asistență medicală cât mai curând posibil.
Până când veți primi tratament medical de urgență, se acopera zona arsă cu un bandaj steril uscat sau o cârpă curată. Nu folosiți pături sau prosoape pentru ca ambele au tendinta de a se lipi de arsuri.

Plantum @ Oct 31, 2014 +