Cum iti ingrijesti unghiile?

Există oameni cărora le pasă cu adevărat de unghiile lor, în timp ce altora nu. Dar atunci când unghiile se rup, e timpul să cautam ajutor.


Iată câteva modalități de a obține unghiile din nou în formă buna.

În afară de unghiile incarnate, ciuperca unghiilor este, probabil, problema pe care unghiile o au cel mai des. Unghia se transformă si devine decolorata și sfărâmicioasă. Alte probleme ale unghiilor includ unghii casante, care ar putea fi rezultatul vârstei sau umiditatea si deficientele nutritionale. Si anumite boli de piele pot afecta unghiile, inclusiv psoriazisul (aceasta poate provoca o îngroșare a unghiilor), și pierderea de par cunoscuta sub numele de alopecia areata (aceasta poate provoca cuie crestate, brute).

• Pentru a lupta cu ciuperca unghiilor, încercați uleiul de arbore de ceai. Un antiseptic puternic, ce poate ajuta la disparitia ciupercii unghiilor. O dată sau de două ori pe zi, se aplică o picătură sau două pe unghiile decolorate. Un moment bun pentru a face acest lucru este, după baie sau duș, când pielea este mai moale.
 


ULEI DE ARGAN BIO 100ML


 


EFECTE ULEI DE ARGAN BIO: 


 


- Uleiul de argan este un ajutor de nadejde pentru sanatate si frumusete;


- Uleiul de argan este folosit pentru hidratarea tenului, ingrijirea parului si unghiilor;


- Este un puternic agent anticancerigen;


- Este un ulei vegetal bogat in vitamina E;


- El combate deshidratarea, este antioxidant si ajuta la prevenirea  aparitiei ridurilor;


 


CLICK PE FOTO PENTRU A COMANDA PRODUSUL
• Alternativ, puteți folosi o pudra antifungica care absoarbe umezeala și previne ciuperca. 
 
• În cazul în care picioarele tale sunt transpirate atunci cand ajungi acasa, schimba sosetele cu o pereche curata.
 
• Nu tăia cuticulele. Când faceți acest lucru bariera de protectie a unghiilor se elimina. Ciupercile și bacteriile găsesc mai ușor calea pentru a infecta zona din jurul bazei unghiei după ce cuticula este eliminata.
 
• Luați 300 de micrograme de biotina, vitamina B. Daca unghiile tale sunt slabe sau fragile, biotina ar putea fi tot ce ai nevoie pentru a consolida unghiile și a le îngroșa. Dar acest lucru nu funcționează imediat. Va trebui să iei acest tratament timp de sase luni sau mai mult înainte de a vedea o diferență notabilă.


 


PAR SI UNGHII 60CP


 


EFECTE PAR SI UNGHII:


 


- Corecteaza carentele nutritive ale parului si unghiilor;


- Asigura necesarul de nutrienti pentru par si unghii sanatoase;


- Contribuie la stoparea caderii parului, ii stimuleaza cresterea, ii reda vitalitatea;


- Combate matreata, pruritul si seboreea.
 


 


 


CLICK PE FOTO PENTRU A COMANDA PRODUSUL


 


• Bea o ceasca de ceai de coada-calului sau urzica o dată pe zi. Aceste plante sunt bogate în siliciu și alte minerale de care unghiile au nevoie sa creasca.
 
• În cazul în care unghiile tale sunt fragile sau se exfoliaza, încercați să consumati multi acizi grasi esentiali. Acestia se gasesc in alimente precum pestele gras si seminte de in sau ulei de seminte de in. Daca nu mananci pește, ia ulei  de peste si o lingura de seminte de in pe zi  sau presarati seminte de in pe cereale sau alte alimente.


• Uleiul de luminita de seara este o alta sursa de acizi grasi esentiali. Ia 1.000 de miligrame de trei ori pe zi.


• În cazul în care unghiile tale au pete albe, ar putea fi în deficit de zinc. Legumele rădăcinoase precum nucile, cerealele integrale, carnea si fructele de mare sunt surse bune de minerale.
 
• Pentru unghii uscate, fragile, hidratati cu vaselina sau crema unghiile. 


• Purtați mănuși de fiecare dată când spalati vase sau faceti alte sarcini casnice care va solicita mainile. 


• Evitați pentru îndepărtarea lacurilor de unghii, produse care conțin acetonă sau formaldehidă. Acestea pot usca si ingalbeni unghiile. 

Plantum @ Oct 23, 2014 +