Ce nu stiai despre lupus?

Lupus este o boala autoimuna in care sistemul imunitar al organismului devine hiperactiv și atacă țesutul normal, sanatos.


Acest lucru duce la simptome cum ar fi inflamatia, umflarea si deteriorarea articulatiilor, pielii, rinichilor, sângelui, inimii si plamanilor.


Sistemul imunitar produce proteine numite anticorpi, în scopul de a proteja și de a lupta împotriva antigenelor, cum ar fi virusii si bacteriile.


Caracteristici pe scurt cu privire la lupus:


Lupus este o boala autoimuna - aceasta este cauzata de probleme ale sistemului imunitar al organismului.
Tipul de lupus la care ne referim este lupusul eritematos sistemic sau LES.
Se spune că 5 milioane de oameni din intreaga lume sufera de o forma de lupus.
Femeile sunt diagnosticate de 9 ori mai des decât bărbații și, de obicei, cu varste cuprinse intre 15 si 45 ani.

 


   PROTOCOL IMUNOREX FORTE


Corpul uman contine o masina de vindecare miraculoasa numita SISTEMUL IMUNITAR. Un sistem imunitar sanatos si puternic identifica, ataca si distruge invadatorii care cauzeaza imbolnavirea si distruge celulele anormale sau infectate incluzind celulele canceroase.

Un sistem imunitar puternic inseamna un corp sanatos, o minte sanatoasa, o incetinire a imbatrinirii si o viata mai lunga, mai fericita. In ziua de azi sistemul imunitar uman este slabit in mod constant prin: Stress, Poluare si Chimizarea alimentelor fie prin tratarea culturilor fie in cursul procesului de industrializare a alimentelor. Rezultatele sint usor vizibile: imbolnavirei frecvente, afectiuni ale inimii, ficatului, bilei, oboseala cronica si in final boala cea mai de temut, “cancerul”. “Celulele ucigase naturale” (Natural killer cells) reprezinta prima linie de atac a corpului impotriva invaziei microorganismelor, parazitilor, virusilor si a bacteriilor. 


CLICK PE FOTO PENTRU A COMANDA PRODUSUL


 


Factorii de risc includ expunerea la lumina soarelui si anumite medicamente pe baza de prescriptie medicala, infectia cu virusul Epstein-Barr și expunerea la anumite substanțe chimice.
Factorii de mediu includ stresul extrem, expunerea la lumina ultravioleta, fumatul, unele medicamente și antibiotice, infectii si virusul Epstein-Barr (la copii).
Simptomele de lupus includ articulații dureroase, umflarea mâinilor și picioarelor, febră, oboseală, leziuni ale pielii, erupții cutanate, anemie, dureri în piept, sensibilitate la lumină si pierderea parului. 
Tratamentele pentru Lupus includ corticosteroizi, medicamente imunosupresoare și mai ales schimbarea stilului de viata.

Plantum @ Oct 24, 2014 +
Close