5 sfaturi pentru a preveni caderea parului

Este indicat sa folosesti produse naturale pentru a opri caderea parului


Încercați următoarele sfaturi simple pe care le puteti incerca acasa:


1. Tratamente cu ulei fierbinte: Luați orice ulei natural - de măsline, nucă de cocos, rapita - și încălziti-l dar nu foarte fierbinte. Masati ușor scalpul cu el. Lasati maxim o ora parul impaturit intr-un prosop, apoi samponati si clatiti parul.

 


LOTIUNE REGENERANTA CU PETROLEUM 100ML


Indiferent de tipul părului tău, aplică acest tratament dacă ai constatat devitalizarea firului de păr, un aspect tern al părului sau chiar mai neplăcut, căderea părului nu mai este în limitele normalului.


Zi de zi părul tău este supus agresiunii cauzate de poluare, radiaţii UV, tratament termic, componente chimice, etc. Din când în când, fă-ţi timp pentru sănătatea părului tău şi aplică această loţiune de la rădăcină până la vârf. Principiile active stimulează circulaţia sanguină la nivelul scalpului, având astfel un efect pozitiv şi asupra procesului de creştere a părului. În acelaşi timp, ea întăreşte firul de păr, hrănindu-l şi hidratându-l.


CLICK PE FOTO PENTRU A COMANDA ACEST PRODUS
2. Sucuri naturale: Puteți freca scalpul fie cu suc de usturoi, suc de ceapa sau suc de ghimbir. Lasă-l impaturit peste noapte și spălați-l bine dimineața.


3. Masajul capului: Masarea scalpului pentru cateva minute pe zi va ajuta la stimularea circulatiei. Buna circulație pastreaza foliculii de par activ. Circulația poate fi îmbunătățită prin masaj, cu ajutorul catorva picaturi de lavanda sau ulei esential de dafin într-o bază de ulei de migdale sau susan.

 


CREMA DE PAR CU EXTRACTE NATURALE SI PETROL 250ML


 


Crema împotriva căderii părului VivaNatura are efecte deosebite datorită componenței complexe de extracte din plante, uleiuri naturale şi o fracţie specială obţinută din petrol, care acționează sinergic pentru a întări și hrăni firul de păr. În Romania valoarea terapeutică a petrolului asupra părului este cunoscută din timpuri străvechi, iar acum asistăm la o revalorificare a tratamentelor tradiționale, pe baze noi, științifice. Crema este eficientă încă de la prima ulilizare. Regenerează rădăcina firului de păr, oprește căderea acestuia, părul devenind astfel rezistent și sănătos.


 


 


 


 


 


CLICK PE FOTO PENTRU A COMANDA ACEST PRODUS


 


4. Antioxidantii: Aplicați ceai verde cald (două pungi preparate într-o cana de apa) pe scalp și lasati acest amestec timp de o oră și apoi clătiți. Ceaiul verde contine antioxidanti care previn caderea parului si stimuleaza cresterea parului.


5. Practica meditația: Credeti sau nu, de cele mai multe ori, cauza principala pentru caderea parului este stresul si tensiunea. Meditația poate ajuta la reducerea caderii parului si restabilirea echilibrului hormonal.

Plantum @ Oct 30, 2014 +
Close