Protectia solara potrivita pentru copilul tau

Copiii sunt cei mai afectati de temperaturile ridicate si de razele ultraviolete, astfel ca suntem nevoiti, ca parinti, sa luam cele mai bune solutii de protectie solara pentru copii pentru a le proteja pielea de arsuri solare. Cand sunt mici, bebelusii au o piele foarte sensibila si de asta este foarte important sa acordam o atentie sporita acestor detalii.

Lotiunile solare se cumpara numai din farmacii sau din magazine specializate, astfel ai siguranta ca ele sunt eficiente si respecta toate regulile si normele specifice. Cand cumperi ceva din locuri avizate esti sigur ca produsul nu este expirat si alterat.

De asemenea, farmacistele sau vanzatoarele te pot ajuta cu sfaturi sa alegi o lotiune solara pentru copii atunci cand nu stii ce sa alegi sau ce ti se potriveste si iti pot raspunde la orice intrebare pe care o ai referitor la un produs anume. Persoanele care au pigmentul foarte deschis (blonde, roscate, pistruiate si cu ochi de culoare deschisa) este necesar o lotiune cu factor de protectie mai mare la inceput (50). Cremele cu SPF 30 sunt ideale cand te expui prima oara la soare.

 

Emulsie protectoare pentru copii SPF 30

Regenerează, hidratează şi protejează foarte eficient pielea sensibilă a copiilor. Textura este uşoară, fără efect gras. Conţine filtre minerale. Fără parabeni, oxibenzonă, ulei de parafină, coloranţi sau alcool. Formulare hipoalergenică.
Respectă recomandările UE de protecţie împotriva efectelor negative ale radiaţiilor UVA/UVB.

Lapte reparator după plajă

Diminuează efectele negative ale acţiunii razelor solare asupra pielii, redă pielii senzaţia de confort. Complexul de ingredienţi din formulă- extractul organic de rodie , vitamina E, uleiul de măsline, pantenolul, beta-carotenul, untul de cacao şi ceara de albine - conferă produsului un puternic efect regenerant şi intensiv hidratant. Pielea devine suplă şi catifelată. Textură uşoară, nelipicioasă, pătrunde rapid in piele. Nu conţine parabeni.

 

 

 

 

Pediatrii recomanda pentru copii cremele de protectie solara cu SPF 15 care combat aproximativ 93% dintre razele UV.  

Alegeti produsele care nu contin substante chimice periculoase, printre acestea se numara parfumurile si parabenii.

 

 

Produsul este recomandat pentru copii mici şi bebeluşi de peste 6 luni.


Având un factor de protecţie foarte ridicat (50) şi principii active care îi conferă o bună toleranţă pe pielea sensibilă (uleiul organic de rodie, uleiul de măsline, vitamina E), crema constituie un excelent mijloc de protecţie solară a pielii copiilor mici și bebelușilor peste 6 luni împotriva efectelor nocive ale radiaţiilor solare.
Are o formulare uşoară de cremă gel, o textură hidratantă, fără efect gras. Nu conţine: parfum, parabeni, oxibenzonă, ulei de parafină, coloranţi, emulgatori etoxilaţi, alcool. 
Respectă recomandările UE de protecţie împotriva efectelor negative ale radiaţiilor UVA/UVB.

 

 

 

 

Acestea pot cauza aparitia unor probleme la nivelul pielii, cum ar fi eczema, dermatite, alergii sau alte boli de piele. Anumite produse sunt hipoalergenice, iar daca esti o persoana sensibila la alergii atunci alege produsele special concepute pentru acest tip de piele. 

Plantum @ Jul 09, 2014 +