Biomicin Forte pret mic la A15 (Antibiotic Natural), 15 capsule Fares

FAR006

BIOMICIN FORTE 15CPS MOI View larger
BIOMICIN FORTE 15CPS MOI
Mutați mouse-ul peste imagine sau faceți clic pentru a mări
BIOMICIN FORTE 15CPS MOI
Opinia clientilor:
5 pareri | 0 intrebari
Transport gratuit dupa 250 lei

Producator: Fares

Biomicin Forte,Fares Orastie, A15, (Antibiotic Natural), 15 capsule

Vezi informatii complete

26,00 lei (TVA inclus)

Inscrie-te la newsletter si primesti un produs cadou
La a doua comanda primesti un cadou surpriza

14 zile retur

Livrare in toata Europa

Consultatii de nutritie

Comanda telefonic
0378.11.99.50

Informatii produs

Biomicin Forte, A15 (Antibiotic Natural), 15 capsule Fares

Contribuie La eliminarea microorganismelor potențial patogene Din tractul respirator, digestiv, urinar si de la nivelul pielii.

Efect antibacterian confirmat prin analize  medicale de laborator. Eficienţă în 98% din cazuri.

Uleiurile esenţiale sunt cele care conferă parfumul caracteristic al plantelor. Izolate din matricea vegetală, ele constituie cele mai concentrate extracte din plante medicinale, (de exemplu din 100 kg cimbru se obţin 500 grame de ulei esenţial) de aceea sunt şi cele mai eficiente remedii naturale pentru tratamentul a numeroase afecţiuni.

Un ulei esenţial este compus din zeci de substanţe chimice de sine-stătătoare, care se absorb foarte repede în organism şi a căror combinaţie generează proprietăţile acestuia. Astăzi se ştie că aceşti constituenţi acţionează împreună prin sinergism, mai eficient decât un singur compus izolat din ulei. Acest fapt face ca bacteriile să nu poată dezvolta rezistenţă la uleiurile esenţiale, aşa cum se petrece la antibioticele de sinteză, care sunt formate dintr-o singură substanţă activă.

Acţiunea antiinfecţioasă foarte puternică a uleiurilor esenţiale, demonstrată ştiinţific cu ajutorul aromatogramelor, face din ele o alternativă naturală, lipsită de efecte secundare, pentru tratamentul antibiotic clasic al afecţiunilor produse de o gamă foarte lagră de germeni patogeni, fiind totodată o portiţă de scăpare pentru cei care prezintă intoleranţe, alergii sau rezistenţă la antibiotice.

Proprietăţi BIOMICIN FORTE:

 antibacterian cu acţiune asupra unui spectru larg de germeni patogeni (Streptococcus beta hemolityc, Staphylococcus aureus, E. Coli, Klebsiella, Pseudomonas, Streptococcus viridans) testat în laborator pe aromatograme (similar antibiogramelor).

 antiviral

 antifungic (Candida albicans)

 antiparazitar

 antiinflamator

 antispastic

Recomandări BIOMICIN FORTE:

 infecţii respiratorii (viroze, gripă, sinuzită, faringo-amigdalită, traheo-bronşită, astm bronşic, pneumonie virală, supuraţii bronhopulmonare)

 infecţii digestive (enterocolite bacteriene, candidozice sau virale, parazitoze intestinale)

 infecţii uro-genitale (uretrite, cistite, pielonefrite, prostatite, anexite).

 

Ingrediente BIOMICIN FORTE/capsulă:

 

Ulei esenţial de cimbru (Thymi aetheroleum)

 

Ulei esenţial de cuişoare (Caryophyllorum aetheroleum)

 

ulei de floarea soarelui

 

Uleiul esenţial de cimbru, bogat în carvacrol şi timol are efecte antibacteriene cu un spectru larg, antivirale, antifungice, antihelmintice, antiinflamatoare, antispastice. Conform studiilor, compuşii uleiului volatil de cimbru acţionează la nivelul membranei celulare a bacteriilor, reducându-i permeabilitatea, ceea ce duce la distrugerea microorganismelor respective. Studii foarte recente arată ca uleiul de cimbru potenţează activitatea unor antibiotice, de aceea o corelare a tratamentului alopat cu cel natural, cu cimbru, va face sa fie evitate cazurile de rezistenţă a bacteriilor la tratament sau de recidivă a infecţiei.

Uleiul esenţial de cuişoare este mult utilizat în stomatologie datorită eugenolului din compoziţia sa, care are efect anestezic. Studiile au demonstrat că are proprietăţi antibacteriene cu spectru larg (pe bacterii gram pozitive şi gram negative), antivirale, antifungice, antihelmintice, antiinflamatoare, antispastice,  stimulente generale, anti-nevralgice.

 

Mod de administrare BIOMICIN FORTE:

Copii intre 10-14 ani:1 capsulă de 2 ori pe zi, la 1 oră  după masă.

Copii peste 14 ani şi adulţi: 1 capsulă de 3-4 ori pe zi, la 1 oră  după masă.

Durata unei cure este de 10-14 zile. Administrarea se poate relua după o pauză de 2 săptămâni.

Evaluarea eficienţei BIOMICIN FORTE

*Cele două preparate – Biomicin Forte şi Biomicin au fost evaluate clinic şi prin analize de laborator la pacienţi cu faringo-amigdalite şi cu infecţii urinare.

*S-au realizat aromatograme (similar antibiogramelor) pe exudate faringiene şi pe uroculturi.

*S-a constatat eficienţă într-un procent semnificativ: Biomicin Forte  98% în din cazuri şi Biomicin în 80% din cazuri, cu negativarea la control a germenilor identificaţi prin analizele iniţiale(Streptococcus beta hemolityc, Staphylococcus aureus, E. Coli, Klebsiella, Pseudomonas, Streptococcus viridans).

Efectul este similar cu al antibioticelor chimice (testate în paralel pe antibiograme), în plus germenii care au prezentat rezistenţă la antibioticul de sinteză, au fost sensibili la Biomicin Forte.

*S-a administrat Biomicin forte, capsule moi timp de 21 zile, în doză de 1 x3cps/ zi, la 32 pacienţi cu patologie infecţioasă bronho-pumlonară cronică acutizată, manifestată prin tuse cu expectoraţie, dispnee, durere toracică, febră, astenie.

*S-a constatat că tratamentul cu  Biomicin forte a fost suficient ca unic tratament pentru ameliorarea/absenţa simptomelor clinice la 96,7% pacienţi şi a condus la ştergerea leziunilor pneumonice la bolnavii cu pneumonii trenante, la reducerea fenomenelor clinice de supuraţie bronşică la bolnavii cu bronşiectazii,  iar sputa a devenit din purulentă, mucoasă şi a diminuat cantitativ.

*Biomicin forte, capsule moi a fost bine tolerat de 93% pacienţi şi lipsit de efecte adverse.

 

Atenţionări BIOMICIN FORTE:

 

Nu se recomandă în caz de ulcer gastro-duodenal, gastrită, femeilor însărcinate, mamelor care alaptează şi copiilor sub 10 ani.

 

Nu se administrează pe stomacul gol!

 

 

Prezentare BIOMICIN FORTE:

15 capsule moi

Fares

Disclaimer: Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos!

Intrebari (0)

Ai intrebari?

Scrie-ne aici si iti vom raspunde imediat!


Intrebarea ta a fost transmisa cu succes
Pune o intrebare
ascunde formularul
Review-uri (5)

Scor general

4 (5 Review-uri)

Cunosti acest produs?

Spune-ne acum ce crezi despre acest produs!


Toate parerile
C
Condriuc_Silvia
2017-10-21

Eficienta Biomicin Forte

Am utilizat acest produs in familie si pentru noi a fost benefic fara sa mai utilizam alt antibiotic sau sa recidiveze raceala . 3x1/zi.
Am folosit de asemenea Hapciu de doua ori pe zi.
In cazul extractiilor dentare deoarece, fata mea nu a tolerat antibioticul prescris de medicul dentist am intrerupt tratamentul dupa ce am intrebat medicul si pt.ca era vorba de o dubla extractie de'' masele de minte''am administrat 3x1 biomicin forte 7 zile cu metronidazol 1x2/zi si paracetamol 2x1/zi rezolvand fara probleme extractia (dubla de masele cu abcesul aferent) ;
De trei ani, noi nu am mai ulilizat decat biomocin de la Fares cu efecte benefice evidente.
Deci natura invinge produsele de sinteza !

S
SPINU DANUT
2017-05-17

BIOMICIN FORTE

AM LUAT 3/ZI 15 ZILE ;DUPA PAUZA DE 2 SAPTAMANI CATE ZILE SE MAI EA?

a
alexa
2017-03-12

foarte bun

după numeroase incercari biomicin forte m-a scapat de nas infundat

E
Ecaterina
2016-01-21

NEDUMERIRE

M-am convins de calitatile terapeutice excelente ale biomicinului! Singura mea nedumerire este aceea ca, desi se recomanda minimum de 14 zile a cate 3 capsule pe zi pentru o "cura" de tratament, el (biomicinul) este ambalat in cutii cu doar 15 capsule, ceea ce asigura o cura de tratament de doar 5 zile!
Sa mai pun intrebarea "De ce?"

M
Mihaela
2015-05-16

Antibiotic natural

Am folosit acest produs in lunile de iarna si nu am avut probleme cu infectiile respiratorii.Foarte multumita.

Spune-ti parerea

Biomicin Forte pret mic la A15 (Antibiotic Natural), 15 capsule Fares

Biomicin Forte pret mic la A15 (Antibiotic Natural), 15 capsule Fares

Da Nu