Aloe Vera Pur, Polietilena, 1L Aghoras

AGR052

Aloe Vera Pur, Polietilena, 1L Aghoras View larger
Aloe Vera Pur, Polietilena, 1L Aghoras
Mutați mouse-ul peste imagine sau faceți clic pentru a mări
Aloe Vera Pur, Polietilena, 1L Aghoras
Opinia clientilor:
0 pareri | 0 intrebari
Transport gratuit dupa 250 lei

Producator: Aghoras

48,00 lei (TVA inclus)

Inscrie-te la newsletter si primesti un produs cadou
La a doua comanda primesti un cadou surpriza

14 zile retur

Livrare in toata Europa

Consultatii de nutritie

Comanda telefonic
0378.11.99.50

Informatii produs

Vezi aici alte Produse Similare (click aici)

Aloe Vera Pur, Polietilena, 1L Aghoras

Descriere:

Pentru persoanele cărora sucul/gelul de Aloe Vera le place foarte mult, precum și pentru cele care realizează tratamente pe termen îndelungat, punem acum la dispoziție sub marca AquaNano, un gel organic de Aloe Vera, neprocesat din pulberi, nepasteurizat, doar conservat (cu cantități foarte reduse de conservanți de uz alimentar). Nu în ultimul rând, desigur, acest produs se adreseaza famililor, dar și micilor producători, care doresc să încorporeze în produsele lor cosmetice sau alimentare un gel de Aloe cât mai natural. A se remarca faptul că acest gel este de consistență foarte lichidă, el fiind asemănător, mai degrabă, cu un vin alb, foarte onctuos (atât ca și consistență, dar și în ceea ce privește culoarea). Nuanța galben verzuie este firească pentru un gel obținut din frunze procesate mecanic, automatizat, caz în care o mică parte din clorofila din frunze apare în produs. Culoarea nu este dată de latexul secretat de frunze dupa tăiere, latex cu conținut ridicat de aloina (foarte laxativ), aloina fiind separată din gelul propriu-zis. Pulpa rezultată în urma stoarcerii nu este îndepărtată din produs prin filtrare, în cazul acestui gel. Gustul și aroma sunt specifice, ușor neplăcute pentru persoanele neobișnuite cu el, mulți consumatori fiind la început respinși de tenta "de medicament" a gustului și mirosului acestui produs, care însă devin foarte rapid chiar plăcute, fapt firesc, ele fiind naturale. Pentru a-l face mai ușor de consumat, puțin suc de lămâie, sau alte sucuri de fructe, în combinație cu miere de albine sau zahăr brun, fac din acest produs o adevarată delicatesă. Uzual, gelul/sucul de Aloe Vera, se bea diluat cu apă, în proporție de 1:5...1:10, după gust. Desigur, atunci când se consumă în cantități foarte mici, în scop terapeutic, se poate utiliza și nediluat.

 

Virtuțile gelului de aloe sunt unanim recunoscute. Efectele sale sunt cu atât mai numeroase, cu cât el este mai aproape de forma sa pură, așa cum este conținut în plantă. De aceea, acest gel vă este oferit sub forma sa nepasteurizată, doar stabilizată cu conservanți obișnuiți pentru uz alimentar (dar într-o cantitate foarte mică).

Procesarea industrială a frunzelor de aloe se realizează întotdeauna prin micronizarea frunzelor, urmată de presare, extragerea aloinei și antrachinonelor, urmată, eventual, de procesare. De aceea, culoarea sa ușor verzuie și gustul specific sunt firești pentru gelul natural, obținut din frunza integrală, care nu este supusă tratamentelor enzimatice și decolorării.Totodată, el este foarte lichid, fiind obținut prin presarea sucului în filtre presă. În mod normal, mucopolizaharida (gelul propriu-zis) nu își păstrează consistența decât pentru scurt timp după ce a fost extras. Din acest motiv, unii producători aleg să dea gelului o consistență mai ridicată prin utilizarea unor gelifianți (gume guar, xantan sau gellan). În ceea ce ne privește, noi nu am recurs la acest procedeu tehnologic, preferând să menținem puritatea și caracterul natural al produsului.
Ingrediente:
Aloe Vera gel (99,5%), Potassium Sorbate (0,1%), Sodium Benzoate (0,1%), Citric Acid (0,3%)
Mod de păstrare:
Se va păstra în ambalajul original, într-un loc uscat şi răcoros, ferit de lumina directă a soarelui. A nu se lăsa la îndemâna copiilor sub 3 ani.
Cantitate:
1L

Disclaimer: Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos!

Intrebari (0)

Ai intrebari?

Scrie-ne aici si iti vom raspunde imediat!


Intrebarea ta a fost transmisa cu succes
Pune o intrebare
ascunde formularul
Review-uri (0)

Fii primul care lasa un review acestui produs!

Spune-ne acum ce crezi despre acest produs!

Spune-ti parerea

Aloe Vera Pur, Polietilena, 1L Aghoras

Aloe Vera Pur, Polietilena, 1L Aghoras

Da Nu