Apa Zen Ph 9.5, 5 L

ZNF060

Apa Zen Ph 9.5, 5 L View larger
Apa Zen Ph 9.5, 5 L
Mutați mouse-ul peste imagine sau faceți clic pentru a mări
Apa Zen Ph 9.5, 5 L
Opinia clientilor:
0 pareri | 0 intrebari
Transport gratuit dupa 250 lei

Producator:

Apa ZEN are tensiunea superficiala 45 dyn/cm iar corpul se hidrateaza instantaneu, fara efort, fara consum de energie.

Vezi informatii complete

20,99 lei (TVA inclus)

Inscrie-te la newsletter si primesti un produs cadou
La a doua comanda primesti un cadou surpriza

14 zile retur

Livrare in toata Europa

Consultatii de nutritie

Comanda telefonic
0378.11.99.50

Informatii produs

Apa Zen Ph 9.5, 5 L

Descriere:

Informatii produs

Ce este apa alcalina ionizata ZEN?


Termenul de Apa Alcalina Ionizata este o denumire folosita pentru a descrie modelul ideal de apa asa cum a fost creat el de natura, una din multele denumiri ce sunt folosite pentru acest produs cu efecte surprinzatoare. Uneori, apa alcalina ionizata mai este denumita si “apa vie” sau “apa hexagonala”, “apa structurata”, “apa anti-imbatranire”, “micro-apa”, “apa redusa”, “apa usoara”, “apa energizanta”, “apa miracol”.

 Apa alcalina ionizata ZEN are o proportie mai mare de oxigen si minerale alcaline decat apa acida sau neutra. Dar in fapt, organismul si celulele noastre au nevoie numai de apa alcalina cu oxigenul aflat in forma OH-, deoarece fiecare dintre acesti ioni este legat de minerale alcaline aflate in toate formele coloidale importante.


 La un nivel al pH-ului de 8 , apa ionizata alcalina are o concentratie de oxigen de 10 ori mai mare decat apa neutra si nici un fel de acid sau substanta toxica in ea. Apa alcalina ionizata cu pH 9 are o concentratie de oxigen de 10 ori mai mare decat pH 8 si de 100 de ori mai mare decat cea cu pH 7(neutra).


 Apa alcalina ionizata ZEN este apa perfect sanatoasa, bogata in molecule de oxigen, cu un electron in plus cunoscut si sub denumirea de ion hidroxilic. Odata ce ionul hidroxilic elibereaza electronul care este in plus catre radicalii liberi (molecule de oxigen care au un electron in minus ) organismul uman va scapa de radicalii liberi (cei care oxideaza si imbatranesc tesuturile) si va beneficia de o oxigenare mai mare. Apa alcalina ionizata este diferita de apa obisnuita deoarece prin ionizare modul de grupare al moleculelor se modifica, si anume: daca la apa obisnuita moleculele se grupeaza in corchini (clusteri) de cate 11-13, la apa alcalina ionizata ZEN moleculele se grupeaza cate 5-6. Aceest lucru face ca apa alcalina ionizata ZEN sa fie mult mai mobila, mult mai usor absorbita de tesuturi. Una din cauzele imbolnavirilor este deshidratarea celulara cronica, o situatie care pune celulele intr-o stare perpetua de slabiciune si defensiva.


 Pentru a putea determina daca un lichid este alcalin trebuie mai intai determinat pH-ul. PH –ul se refera de fapt la “puterea hidrogenului” si reprezinta logaritmul negativ al concentratiei ionilor de hidrogen: pH = 1/log[H+] = – log[H+]


 Pentru a calcula pH-ul unui lichid se masuara numarul ionilor de hidroxil ( OH-) care sunt negativi si genereaza alcalinul in opozitie cu numarul ionilor de hidrogen (H+) care sunt pozitivi si genereaza acidul.


 Pe o scara a pH-ului care porneste de la 0 (maxim de aciditate) si se termina cu 14 (maxim de alcalinitate), o solutie este neutra daca are pH 7. La pH 7, apa contine in mod egal ioni de H+ si OH-. Substantele cu un pH mai mic decat 7 sunt acide deoarece contin o concentratie mai mare de ioni de H+. Substantele cu un pH mai mare decat 7 sunt alcaline deoarece contin o concentratie mai mare de ioni OH- decat H+. Scara pH-ului este logaritmica asa ca schimbarea pH-ului cu o unitate inseamna schimbarea concentratiei ionilor de H+ de zece ori.

 Cand corpul este incapabil sa mentina un echilibru al pH-ului, devine prea acid. Acizii se acumuleaza si sunt depozitati in organism cauzand acidoza, elementul esential al imbolnavirii.


 Mediul in care traim, alimentatia neadecvata, consumul insuficient de apa, poluarea, stresul, ne conduc spre acidoza. Cand, datorita consumului repetat de alimente acide sau poluate chimic, dar si a imbatranirii tesuturilor, corpul isi epuizeaza rezervele vitale de minerale, se instaleaza starea de acidoza.


 Acidoza este unul din factorii care asigura conditiile ideale dezvoltarii multor boli precum guta, gastrita, osteoporoza, boli de piele, obezitate, hipertensiune, diabet, pietre la rinichi, boli de inima, dar si a cancerului. Un corp aflat intr-o stare acida se imbolnaveste mai usor si imbatraneste mult mai repede.


 Motivul principal pentru care din ce in ce mai multi oameni sunt afectati de acidoza, este insusirea unei diete moderne, extrem de bogata in alimente procesate, produse de origine animale care produc acizi, precum carnea, oualele dar si produsele lactate si din ce in ce mai săracă in alimente alcaline, precum legumele si fructele proaspete.


 Un alt motiv demn de amintit este folosirea in exces a medicamentelor, care duc la formarea de acizi. Cel mai bun lucru care poate fi facut pentru corectarea unui organism hiperacid este schimbarea dietei şi a stilului de viaţă.

 

Cum ne dam seama ca suntem afectati de acidoza?

In functie de gradul de afectare a organismului uman, simptomele acizozei sunt:

SIMPTOME ALE ACIDOZEI IN FAZA DE DEBUT:


1. Acnee
2. Agitatie
3. Dureri musculare
4. Maini si picioare reci
5. Ameteali
6. Energie scazuta
7. Dureri ale articulatiilor care se “misca”
8. Alergii la mancaruri
9. Sensibilitate la chimicale sau la mirosuri, gaze, caldura
10. Hiperactivitate
11. Atac de panica
12. Crampe premenstruale si menstruale
13. Anxietate si depresie premenstruala
14. Lipsa dorintei de sex
15. Umflari
16. Arsuri stomacale
17. Diaree
18. Constipatie
19. Durere la urinare
20. Urina puternic mirositoare
21. Dureri de cap moderate
22. Respiratie greoaie
23. Batai ale inimii cu o frecventa ridicata
24. Coloritul alb al limbii
25. Greutate in a te trezi
26. Muscozitati excessive
27. Gust metalic in gura

SIMPTOME ALE ACIDOZEI IN FAZA INTERMEDIARA:

1. Manunchiuri de basici in jurul gurii (Herpes 1 & 11)
2. Depresie
3. Pierderea memoriei
4. Lipsa de concetrare
5. Migrene
6. Insomnie
7. Tulburari ale vederii, gustului, mirosului
8. Astm
9. Bronsita
10. Guturai
11. Dureri ale urechilor
12. Urticarii
13. Umflaturi
14. Infectii virale (raceala, gripa)
15. Infectii bacteriene (stafilococi, streptococi)
16. Infectii micotice (albicans candida, picioare de atlet, vaginale)
17. Impotenta
18. Uretrita
19. Cistita
20. Infectii urinare
21. Gastrita
22. Colita
23. Caderea excesiva a parului
24. Psoriazis
25. Endemetriozis
26. Balbaieli
27. Amorteli si furnicaturi
28. Sinuzita

SIMPTOME ALE ACIDOZEI IN FAZA AVANSATA

1. Boli cronice
2. Schizofrenie
3. Dizabilitatea de a invata
4. Boala Hodgkin
5. Lupus Erythematosis somatic
6. Scleroza multipla
7. Sarcoidozis
8. Artrita
9. Myasthenia Gravis
10. Scieroderma
11. Leucemie
12. Tuberculoza
13. Toate celelalte forme de cancer

Debutul problemele de sanatate este favorizat de cele mai multe ori de cresterea numarului de molecule de oxigen activ sau de radicali liberi de la nivelul organismului uman. Aceste modificari care apar la nivel celular sunt extrem de periculoase deoarece moleculele de oxigen activ ataca si distrug celulele sanatoase. Radicalii liberi, avand un electron in minus, fura electroni de la moleculele celulelor biologic sanatoase, astfel incat la nivelul tesutului sanatos se produce reactia chimica de oxidare si se instaleaza boala in organismul uman.
Efecte ale oxidarii in organele vitale


Tesutul oxidat conduce la:


- Ficat: Hepatita, ciroza, cancer
- Pancreas: Pancreatita, diabet, cancer
- Rinichi: Nefrita, nefroza, cancer


Deoarece oxigenul activ contribuie la distrugerea tesuturilor normale, provocand aparitia mutatiilor de natura patologica, este esentiala eliminarea acestuia din corp uman inainte de a ataca tesuturile sanatoase.


Eliminarea oxigenului activ din corp se realizeaza prin consumul regulat de apa alcalina ionizata ZEN, aceasta avand in compozitia sa molecule de oxigen cu un electron in plus si astfel sunt neutralizati radicalii liberi, care au un electron in minus. Apa alcalina ionizara ZEN are si proprietatea de a bloca oxidarea tesuturilor sanatoase cauzata de oxigenul activ, astfel se impiedica aparitia bolilor.


Apa alcalina ionizata ZEN este obtinuta prin electroliza, fapt ce ii creste potentialul reducator si de aceea este una din cele mai bune solutie venite in rezolvarea problemei de blocare a oxidarii tesuturilor sanatoase prin asigurarea unei surse sigure de electroni liberi.


Prin ionizare, apa se imparte in apa alcalina ionizata si apa acida ionizata, prin separarea mineralelor din apa in minerale ce dau nastere sarurilor alcaline (sodiu, potasiu, calciu, magneziu, fier) si minerale ce dau nastere sarurilor acide (fosfor, sulf, clor, iod). Apa ce contine numai minerale alcaline are un pH peste 9 Dupa unele cercetari, un pahar de apa cu pH 11 are o concentratie de OH- (radicalul purtator de oxigen) de 10.000 de ori mai mare ca un pahar de apa plata obisnuita, cu pH 7 (deci un singur pahar de apa alcalina ionizata ZEN cu pH 11 aduce in corp oxigenul a 10.000 de pahare de apa cu pH 7). Apa acida ionizata, la randul sau, are un pH intre 3 si 5, ea are rolul sau pentru sanatate, indeosebi in afectiuni dermatologice de orice fel (pH-ul pielii trebuie sa fie acid, ca sistem de aparare impotriva parazitilor, de aceea trebuie sa transpiram sa eliminam toxine).

Cine ar trebui sa consume apa alcalina ionizata ZEN?

Oricine ar trebui sa consume apa alcalina ionizata. Este benefica pentru fiecare. De exemplu, sportivii vor avea multe beneficii – consumand in mod regulat apa alcalina ionizata, nivelul de oxigen din sange va creste, rezultatul fiind o mai mare rezistenta si deasemenea va furniza tesuturilor musculare si organelor cantitati importante de oxigen.

De asemenea le va furniza copiilor o cantitate importanta de oxigen pentru ca si corpurile lor sa functioneze cum trebuie, aceasta regula aplicandu-se si celorlalti care o consuma. Avand o cantitate importanta de oxigen in sange ne ajuta sa luptam cu bolile si sa avem un sistem imunitar puternic. Cum copiii nu au acumulat prea multe toxine in corp, nu vor avea nici una din efectele detoxificarii, cum ar fi durerile de cap, diaree, etc.


Mai jos sunt câteva explicaţii extrase dintr-o revistă de ştiinţă (Ion Life Detox News nr.7/2004), care ne arată de ce ne îngraşăm, ne îmbolnăvim şi îmbătrânim.
In ultimii 30 de ani japonezii şi coreenii s-au bucurat de beneficiile aduse sănătăţii şi condiţiei fizice de apa alcalină, restul lumii aflând de ea doar de câţiva ani.
Poate ca cel mai uimitor aspect al fenomenului numit “apa alcalină” este că, în Japonia, o familie din 5 consumă apă alcalină.

De ce să consumăm apă alcalină ZEN?

Aproape toţi oamenii creează, datorită condiţiilor de alimentaţie şi datorită poluării mediului, prea multă aciditate în corp. Hrana pe care o consumăm arde împreună cu oxigenul din celule pentru a produce energie. După o ardere deficitară datorită tulburărilor de metabolism, hrana se transformă în reziduuri acide, iar corpul elimină o parte din aceste reziduuri prin urină, respiraţie şi transpiraţie, restul fiind depozitate de-a lungul vaselor de sânge şi în tesuturi.


Pentru a putea trăi, sângele şi celulele noastre trebuie să fie uşor alcaline (sângele are pH-ul între 7,35-7,45). Pentru a-şi păstra alcalinitatea, organismul poate face un compromis nedorit, prin care converteşte reziduurile acide lichide în reziduuri acide solide. Deci corpul poate menţine aceste reziduuri acide, dar le va stoca pe o perioadă nedeterminată, neafectând pH-ul în restul corpului. Aşa că le stochează într-o grămadă de locuri şi moduri, inclusiv în grăsime. Ingrăşarea este rezultatul necesităţii de a se creea un mediu de stocare care să dilueze aciditatea generală.


Concluzie: prima dată apare hiperaciditatea şi apoi se instalează obezitatea sau depunerile inestetice de grăsime. Alte exemple de reziduuri acide solide sunt: starea inflamată a diferitelor organe şi ţesuturi ale corpului : infecţii diverse, inflamaţii cronice sau depozite solide cum sunt calculii renali (urati, oxalaţi) sau biliari. Analizele sangiune pot evidenţia această stare acidă prin următoarele date: VSH şi fibrinogen crescut, acid uric, acizi graşi şi trigliceride crescute, etc.
Acumularea acestor reziduuri acide reprezintă procesul îmbătrânirii şi degenerării.


Sursa pentru trigliceride şi acizii graşi este arderea incompletă a carbohidraţilor. Acizii graşi sunt rezultatul consumului de zahăr, dulciuri, paste şi pâine, atunci când sunt consumate peste puterea de digestie a organismului sau sunt amestecate cu alimente incompatibile. Acidul uric şi amoniacul provin de la toate tipurile de carne. Acidul fosforic provine de la băuturi tip Cola, Fanta, Sprite sau băuturi energizante. Acidul sulfuric provine de la gălbenuşul de ou consumat în exces.


Toţi aceşti acizi sunt dăunători dar acizii sulfuric şi fosforic sunt otrăvitori. Ei trebuie neutralizaţi de minerale alcaline. In absenţa unei cantităţi suficiente de minerale alcaline în dietă, corpul nu are de ales si va fura calciul din oase, neutralizand aceşti acizi, transformandu-i în sulfaţi, fosfaţi si uraţi. Aşa apare în timp osteoporoza.
Una dintre marile probleme ale reziduurilor acide este că îngroasă sângele şi blochează capilarele. Din această cauză, multe persoane suferă de hipertensiune arterială.
In funcţie de locul în organism unde sunt stocate reziduurile acide, circulaţia sângelui în acea zonă este slabă şi este posibil ca un organ vital să primească insuficient sânge, devenind disfuncţional.


Multe boli degenerative sunt rezultatul proastei circulaţii. Un exemplu tipic este diabetul de tip 2, care este cauzat de acumulările acide din jurul pancreasului.
Celulele canceroase sunt acide, în timp ce celulele sănătoase sunt alcaline. Celulele normale nu pot supravieţui în apropierea zonelor cu acumulări de reziduuri acide. Anumite persoane au un material genetic care suferă mutaţii pentru a supravieţui în mediu acid. Aşa se dezvoltă celulele canceroase. Atâta timp cât mediul rămâne acid, cancerul va reapare după o operaţie de extirpare a celulelor canceroase. Oncologiştii cu experienţă cresc alcalinitatea pacienţilor, înainte de operaţie.
Reziduurile acide din interiorul vaselor de sânge sunt foarte periculoase, putând duce la înfundarea vaselor mici din zona creierului. Corpul va depozita aceste reziduuri de pereţii vaselor de sânge, dar în cazul unor eforturi mari, când presiunea creşte, aceste reziduuri se pot dezlipi şi bloca vasele din zona creierului provocând accidente vasculare cerebrale.

Cum prevenim imbolnavirea?

Cel mai important lucru pe care trebuie sa invete orice om care doreste sa aiba un organism sanatos, este sa se hidrateze cu apă! La fel ca şi pământul pe care trăim, trupul nostru este 70% apa. Alimentatia bogata in alimente acide, cum ar fi : carnea, cerealele, produsele lactate, pâine, produc deşeuri de acid în organism. Deşeurile de acid patrund in singe. Dacă există prea multe deşeuri de manevrat, acestea sunt depozitate în diverse organe , precum: inima, pancreas, ficat, etc. Acest proces se poate numi “procesul de imbatranire“. Pentru a încetini şi de a inversa acest proces, trebuie să începem eliminarea acidelor din sânge şi ţesuturi prin a consuma apă alcalină cu un pH între 9 şi 11, astfel vom neutraliza deseurile dăunătoare depozitate şi ele se vor elimina din ţesuturi.

Multe din distrugerile cauzate de substantele cancerigene din mancare pot apare datorita reactiilor de oxidare din celula. In acest proces, o molecula de oxigen (cu un electron in minus – radical liber) poate distruge codul genetic al celulei. Substante care previn oxidarea – numite antioxidanti – pot preintampina distrugerile cauzate celulei. Antioxidanti sunt un aspect foarte important al prevenirii cancerului, ei fiind gasiti din belsug in: apa alcalina ionizata ZEN, vitamina C, vitamina E, beta-carotenul, seleniul. Aceste substante sunt agenti de reducere, ele alimenteaza cu electroni radicalii liberi si blocheaza interactiunea acestora cu tesuturile sanatoase.
Nu exista inlocuitor pentru o dieta sanatoasa si echilibrata, bogata in substante antioxidante ca vit. C, vit. E, beta-caroten. Totusi , aceste substante nu sunt cea mai buna sursa de electroni liberi care pot bloca oxidarea tesuturilor sanatoase de catre oxigenul activ.

Apa alcalina ionizata ZEN, obtinuta prin electroliza, pentru a-i creste potentialul reducator, este cea mai buna solutie in problema asigurarii unei surse sigure de electroni liberi care sa blocheze oxidarea tesuturilor sanatoase de catre radicalii liberi.

Apa ZEN cu un exces de electroni liberi pe care sa-i doneze oxigenului activ, este cea mai buna solutie deoarece:


- Potentialul de reducere al apei poate fi crescut spectaculos fata de alti antioxidanti din mancare sau vitamine suplimentare;

- Apa alcalina ionizata ZEN actioneaza foarte repede si ajunge in scurt timp la toate tesuturile corpului datorita greutatii scazute a moleculei.

Beneficiile oferite de consumul regulat de apa alcalina ionizata ZEN

Ofera multa energie si performanta organismului;

 Ofera o mare cantitate de oxigen imbunatatind energia si claritatea mentala;
 Indeparteaza acumularile de toxine din organism (detoxifiere);
 Reducerea greutatii corporale prin procesul de detoxifiere;
 Promoveaza sanatatea si insanatosirea prin echilibrarea pH-ului;
 Imbunatateste activitatea sistemului imunitar prin eliminarea toxinelor din organism;
 Impiedica procesul de imbatranire al corpului datorita ionilor negativi si a caracterului antioxidant;
 Are un puternic efect antioxidant prin neutralizarea radicalilor liberi;
 Hidratateaza organismul de pana la 6 ori mai eficient decat apa plata;
 Contribuie la o digestie sanatoasa prin detoxifierea interna a organismului;
 Ajuta in tratamentul probemelor de piele;
 Imbunatateste memoria, tonusul si forta musculara prin aporul ridicat de oxigen;
 Mentine constant nivelul pH-ului din organism, element deosebit de important in
prevenirea tuturor bolilor.
 Adjuvant in tratamentul diferitelor boli, precum: diabet, artrita, afectiuni ale aparatului circulator, epilepsie, dislipidemii, astm bronsic, tuberculoza, meningita, boli ale ficatului si rinichilor, gastrita, ulcer, hemoroizi, dureri de cap, constipatie, boli de ochi, cancer, dereglari menstruale, boli ale urechilor, nasului si gatului;
 Aport de energie datorita concentratiei marite de oxigen, astfel realizandu-se o oxigenare
celulara mai buna;
 Eliminarea toxinele acide din organism;
 Crearea in organism a unui mediu alcalin, sanatos, impedicand astfel aciditatea si aparitia
bolilor legate de aceasta;
 Are un efect antibacterian, deoarece nici o bacterie nu rezista mai mult de 10 secunde in
apa alcalina.

Apa alcalina ionizata ZEN confera beneficii si in prepararea mancarii:

 imbunataeste gustul acesteia;
 scade aciditatea alimentelor;
 imbunatateste absorbtia substantelor nutritive in organism;
 neutralizeaza gustul amarui al unor vegetale;
 fasolea poate fi tinuta in apa alcalina inainte de fierbere;
 fierberea orezului in apa alcalina scade timpul de pregatire si il face foarte pufos

 

Tratament cu apa ZEN pentru prevenirea si combaterea problemelor Gastro-Intestinale.

Problemele de digestie precum sensibilitatea, gazele intestinale, regurgitarea, sughiţurile, greaţa, starea de vomă, diareea, constipaţia, colicile la copii, pot indica probleme ale nervului vag şi un posibil sindrom de hernie hiatală, care pot produce reziduu acid în sistem. Hernia hiatala poate reduce rapid acidul clorhidric necesar în stomac, iar acesta, fara o descompunere corespunzătoare a hranei din stomac, face ca alimentele sa devin prea acide.


Efectele aciditatii in exces pot fi evidente de la un capat la celalalt al sistemului nostru gastrointestinal. Se poate manifesta ca un reflux acid incepand cu tractul digestiv pana la constipatie sau colita. Ulcerul, calculii biliari si probleme inflamatorii intestinale, toate sunt legate direct sau indirect de aciditate. Tractul digestiv, numit cateodata al doilea creier, este important pentru toate functiile corpului nostru, de aceea trebuie sa functioneze perfect, asta insemnand corectarea dezechilibrului acid-alcalin. Daca tractul digestiv prezinta un mediu acid, va deveni gazda ideala pentru bacterii si ciuperci daunatoare, punandu-ne in pericol sanatatea. In consecinta, o imbunatatire in corectarea echilibrului pH-ului nu va atenua doar problemele de sanatate intestinale, ci va avea impact semnificativ si asupra altor zone.

 

Apa acida este bogata in ioni de hidrogen si alte minerale acide (fosfor, sulf, etc. ), care face din aceasta un excelent agent de curatare si sterilizare.

Apa acida ionizata ZEN este buna si pentru uz extern. In multitudinea de beneficii, sunt incluse:

- Omoara bacteriile, in mod special cele gasite in legume, fructe, carne si peste;
– Ajuta la combaterea taieturilor, a basicilor, a zgarieturilor si a urticariei.
– Da senzatie de usurare, in urma muscaturii de tantar, a intepaturii de albina, a iederei otravitoare si a stejarului otravitor;
– Face parul mai stralucitor si mai fin;
– Este si un bun astringent pentru piele, ajuta la combaterea acneii, a eczemelor si a ciupercilor de pe piciorul atletilor;
– Calmeaza pielea crapata, uscata si iritata;
– Este eficienta in indepartarea placii bacteriene de pe dinti, si poate fi folosita si in loc de pasta de dinti;
– Calmeaza durerile in gat si pe cele de la nivelul cavitatii bucale, cand este folosita pentru gargara;
– Promoveaza cresterea plantelor si sanatatea, in mod special a ierburilor si a graului;
– Prelungeste viata plantelor taiate.



Apa acida ionizata ZEN combate urmatoarele afectiuni:


- combate acneea fara efecte secundare;
– benefica in tratamentul matretii
– excelent balsam pentru par;
– umezeste ochii afectati de uscaciune cronica;
– readuce catifelarea pielii si stralucirea parului;
– excelenta in combaterea mainilor crapate si a pielii uscate;
– excelenta in indepartarea ridurilor fine;
– indeparteaza tartrul de pe dinti;
– excelenta pentru combaterea prin gargara a gurii, gatului si gingiilor;
– amelioreaza psoriazisul;
– benefica in combaterea ranilor si zgarieturilor;
– excelent in combaterea muscatorilor de insecte;
– excelenta in combaterea problemelor vaginale;
– excelenta pentru combaterea eczemelor si ciupercilor de orice fel;
– excelent tratament pentru hemoroizi;
– utila in ingrijirea florilor de apartament


Daca in paralel cu consumul de apa alcalina ionizata ZEN urmati un alt tratament medicamentos, se recomanda a NU SE LUA MEDICAMENTELE CU APA ALCALINA IONIZATA ZEN (a nu se inghiti), deoarece le poate modifica efectul scontat, fiind absorbite mult mai repede.


Dozarea apei ZEN in cazul diferitelor boli:


acneese spala fata prima data cu apa acida, dupa care cu apa alcalina;

- afectiuni ale rinichilor: se bea cat mai multa apa alcalina;
- alergii: se consuma 1 l/zi apa alacalina;
- amigdalita, laringita: gargara de 5 ori/zi cu apa acida, dupa care se bea apa acida;
- arsuri: se sparg basicile, comprese cu apa acida 10 minute, se spala cu apa bazica de 3 x 3;
- arsuri in zona stomacului: 100 ml apa alcalina;
- artrita: cantitate cat mai mare de apa alcalina:
- astm: 1 l/zi apa alcalina:
- boli degenerative: apa cat mai multa:
- cancer: se bea apa alcalina;
- colesterol: se bea apa alcalina;
- colita: se bea 100 ml apa acida ( 37-40 grade C) iar dupa 20 min se beau 100 ml apa alcalina; se repeta de 3 ori/zi;
- constipatie: se bea apa alcalina;
- cosuri: 1 l/zi apa alcalina;
- deficiente ale sistemului imunitar: 1 l/zi apa alcalina;
- depresie: se bea apa alcalina;
- dermatita: se spala cu apa acida, dupa care se spala cu apa alcalina;
- diabet: se bea cantitati mari de apa alcalina;
- diaree: de doua ori/zi a cate 200 ml apa acida;
- dureri ale incheieturilor: se beau 100 ml apa acida, doua zile de 3 ori/zi;
- dureri de cap: 100 ml apa acida;
- dureri de dinti: clatirea cavitatii bucale cu apa acida;
- dureri de piept datorate racelii: se spala cu apa acida 10 min, dupa care 5 min cu apaalcalina;
- dureri musculare dupa exercitiile fizice: ingerare de apa alcalina ionizanta;
- fungi, ciuperci, transpiratia picioarelor: se spala picioarele cu apa acida, dupa care 5 min cu apa alcalina;
- gripa: se beau 200 ml apa alcalina seara:
- gripa si raceala: gargara 10 minute cu 200 ml apa; se beau apoi 200 ml apa alcalina; durata 2-3 zile;
- guta: cantitate mare de apa alcalina;
- guturai de fan: 1l/zi apa alcalina;
- hemoragii: se bea apa alcalina in cantitati mari;
- hemoroizi: se beau 250 ml de apa alcalina din 4 in 4 ore;
- herpes:se spala 10 min cu apa acida, dupa care cu apa alcalina;
- hipertensiune: 1l/zi apa alcalina;
- inflamatii: se spala cu apa acida, dupa care compresa de apa alcalina;
- inflamatii ale ficatului: se bea cat mai multa apa alcalina;
- inflamatii ale vaginului: se spala cu apa acida, dupa care cu apa alcalina;
- mahmureala: se bea cat mai multa apa alcalina;
- marirea prostatei: se beau 100 ml apa alcalina 4 ori/zi, timp de 8-12 zile
- migrena: se bea apa alcalina;
- obezitate: se bea apa alcalina;
- osteoporoza: se bea cat mai multa apa alcalina;
- picior de atlet: se spala zilnic piciorul cu apa acida incalzita;
- pierderea parului: se spala 10 min cu apa acida, 5 min cu apa alcalina;
- pietre: se bea apa alcalina;
- pietre la rinichi: se bea apa alcalina.

 

 

Disclaimer: Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos!

Intrebari (0)

Ai intrebari?

Scrie-ne aici si iti vom raspunde imediat!


Intrebarea ta a fost transmisa cu succes
Pune o intrebare
ascunde formularul
Review-uri (0)

Fii primul care lasa un review acestui produs!

Spune-ne acum ce crezi despre acest produs!

Spune-ti parerea

Apa Zen Ph 9.5, 5 L

Apa Zen Ph 9.5, 5 L

Da Nu