GENUCHIERA NEOPREN

MFD018

GENUCHIERA NEOPREN View larger
GENUCHIERA NEOPREN
Opinia clientilor:
0 pareri | 0 intrebari

Transport gratuit peste 190 lei

Genunchieră neopren, destinată fixării externe a articulaţiei genunchiului pentru protecţia şi menţinerea în stare de repaos a aparatului ligamentar şi a ţesuturilor moi.

Vezi informatii complete

48,76 lei (TVA inclus)

Retur gratuit
Livrare rapida
Calitate garantata
Comanda telefonic
0378.11.99.50

Informatii produs

Indicaţii medicale

Profilactic- pentru prevenirea traumatismelor musculare sau articulare în timpul efectuării exerciţiilor fizice sau eforturilor musculare de intensitate mare

Tratament – pentru tratamentul diferitelor afecţiuni precum luxaţii şi entorse, miozite, artroze şi artrite ale articulaţiei genunchiului, procese inflamatorii.

In perioada pre şi postoperatorie -pentru reducerea perioadei de recuperare după combaterea fracturilor şi îndepărtarea aparatului ghipsat, sau intervenţii chirurgicale asupra ligamentelor sau meniscului.

 

Mod de acţiune

Datorită proprietăţilor specifice ale neoprenului respectiv efectele de saună şi micromasaj precum şi a calităţilor de susţinere şi fixare, prin purtare, genunchiera ameliorează vascularizaţia, stimulează procesele metabolice în ţesuturile de sub bandaj ducând la ameliorarea durerii, scăderea inflamaţiei şi restabilirea mobilităţii fiziologice a articulaţiei.

 

 

Mod de utilizare

Genunchiera se îmbracă direct pe piele şi se poziţionează pe mijlocul articulaţiei genunchiului, la începutul zilei în cazul tratamentului sau înainte de a începe efortul sau exerciţiile fizice când este utilizată în scop profilactic.

Nu este necesară utilizarea articolului pe timpul nopţii sau în repaos îndelungat.

Utilizarea genunchierei nu trebuie să provoace disconfort. Dacă apar semne de amorţire a piciorului sau învineţire a degetelor trebuie verificat dacă mărimea produsului este cea corespunzătoare sau dacă îmbrăcămintea respectiv pantalonul nu este prea strâmt şi nu jenează circulaţia.

 

Descriere produs

Genunchiera este confecţionată ca un bandaj tubular, cu formă uşor conică, având o singură cusătură laterală. Partea interioară a genunchierei este căptuşită cu material textil din bumbac.

 

 

Contraindicaţii:

Intoleranţă (sensibilitate) la componenţii materiei prime, afecţiuni cutanate locale pronunţate, plăgi.

În cazul contraindicaţiilor este posibilă folosirea genunchierei doar la recomandarea şi sub supravegherea medicului.

 

 

Compoziţie: cauciuc microporos (neopren) – 80%, bumbac - 10%, nylon – 10%

*Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Intrebari (0)

Ai intrebari?

Scrie-ne aici si iti vom raspunde imediat!


Intrebarea ta a fost transmisa cu succes
Pune o intrebare
ascunde formularul
Review-uri (0)

Fii primul care lasa un review acestui produs!

Spune-ne acum ce crezi despre acest produs!

Spune-ti parerea

GENUCHIERA NEOPREN

GENUCHIERA NEOPREN

Da Nu

Ce se cumpără acum

Live ()

Close