CENTURA ELASTICA DE SUSTINERE GERDA

MFD009

CENTURA ELASTICA DE SUSTINERE GERDA View larger
CENTURA ELASTICA DE SUSTINERE GERDA
CENTURA ELASTICA DE SUSTINERE GERDA CENTURA ELASTICA DE SUSTINERE GERDA

Opinia clientilor:
0 pareri | 0 intrebari

Transport gratuit peste 190 lei

Centura elastică de susţinere gravide GERDA, este special concepută pentru scăderea tensiunii din regiunea lombară şi susţinerea abdomenului în timpul sarcinii. Poate fi folosită şi după nasştere, pentru refacea tonusului muscular abdominal.


Vezi informatii complete

98,71 lei (TVA inclus)

Retur gratuit
Livrare rapida
Calitate garantata
Comanda telefonic
0378.11.99.50

Informatii produs

Indicaţii medicale:

pentru prevenirea apariţiei vergeturilor în zona abdomenului, ajută la poziţionarea fiziologică a fătului, reduce riscul apariţiei complicaţiilor pe perioada sarcinii sau la naştere. Reduce tensiunea exercitată asupra organelor bazinului mic şi a zonei inferioare a spatelui.

 

Descriere produs:

centura de susţinere Gerda este confecţionată dintr-o bandă de material elastic cu  doua “feţe”. Partea interioară a centurii, cea care vine în contact direct cu corpul, are un conţinut mare de bumbac pentru a proteja pielea sensibilă a gravidei. Prinderea centurii se realizează în faţă, pe sub burtă, capetele centurii petrecându-se în zona inghinală. Pe partea inferioară a centurii, începând din spate, sunt fixate două benzi elastice suplimentare ce au rolul de a regla gradul de fixare şi susţinere prin tensionarea lor după îmbrăcarea centurii.

Mod de utilizare:

pentru îmbrăcare , centura se poziţionează cu partea mai lată în spate în zona taliei şi se fixează în faţă sub burtă. Centura trebuie să aibă o poziţie oblică, mai ridicată în spate pentru a putea realiza eficient susţinerea abdomenului. În timpul purtării, încă din primul moment al îmbrăcării, centura detensionează musculatura regiunii lombare a coloanei vertebrale, eliminând imediat şi total durerile lombare generate de   contractura excesivă a musculaturii.

Particularităţi constructive importante:

- spatele centurii, cu o croială specială, este dublat cu 2 benzi ce se fixează pe partea din faţă, pentru a asigura o mai bună distribuţie a greutăţii în regiunea lombară, creând astfel confortul dorit;

- prinderea sigură, realizată de închizătoarea cu arici, permite ajustarea fermă a centurii pe corp, în funcţie de nevoi; 

- partea din faţă a centurii susţine comfortabil abdomenul, ajutând fătul să se poziţioneze corect, minimalizând astfel riscul apariţiei unor complicaţii pe timpul sarcinii sau la naştere.

Compoziţie: poliester - 39%, latex - 42%, bumbac - 19%.


*Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Intrebari (0)

Ai intrebari?

Scrie-ne aici si iti vom raspunde imediat!


Intrebarea ta a fost transmisa cu succes
Pune o intrebare
ascunde formularul
Review-uri (0)

Fii primul care lasa un review acestui produs!

Spune-ne acum ce crezi despre acest produs!

Spune-ti parerea

CENTURA ELASTICA DE SUSTINERE GERDA

CENTURA ELASTICA DE SUSTINERE GERDA

Da Nu

Ce se cumpără acum

Live ()

Close