DROJDIE CU SELENIU ORGANIC 60TB

DAC100

DROJDIE CU SELENIU ORGANIC 60TB View larger
DROJDIE CU SELENIU ORGANIC 60TB
Opinia clientilor:
0 pareri | 0 intrebari

Transport gratuit peste 190 lei

Producator: Dacia-Plant

Prezentare: 60 comprimate

Vezi informatii complete

15,65 lei (TVA inclus)

Retur gratuit
Livrare rapida
Calitate garantata
Comanda telefonic
0378.11.99.50

Informatii produs

  • Prezentare DROJDIE CU SELENIU ORGANIC: 60 comprimate

 
Producator DROJDIE CU SELENIU ORGANIC: Dacia Plant
  •  

  • Ingrediente DROJDIE CU SELENIU ORGANIC /comprimat: celuloză microcristalină; drojdie de bere (Sacharomyces cerevisiae) (400 mg); drojdie de bere cu 1000 ppm seleniu (Sacharomyces cerevisiae) (100 mg); dioxid de siliciu coloidal; stearat de magneziu.
    Un comprimat conţine 100µg seleniu – 182% DZR (conform Directivei 2008/100/EC)

DROJDIE CU SELENIU ORGANIC este un produs natural destinat suplimentării aportului zilnic de seleniu, oligoelement necesar organismului pentru combaterea oboselii şi a surmenajului, reducerea stresului oxidativ şi încetinirea proceselor de îmbătrânire.

PROPRIETĂŢILE VITAMINELOR DIN COMPLEXUL B
Global, grupul vitaminelor B prezintă acţiune antianemică, vitaminizantă şi trofică asupra celulelor nervoase. Datorită conţinutului ridicat de proteine şi aminoacizi, drojdia-de-bere are acţiune hepatoprotectoare şi, de asemenea, ajută la refacerea florei intestinale saprofite, mai ales după tratamentul cu antibiotice (datorită ciupercii Saccharomyces cerevisiae).  Alte proprietăţi: remineralizante, vitalizante, roborante, antiastenice.
Vitamina B1(tiamina) - eficientă în combaterea tulburărilor digestive, cardiace, a nevralgiilor şi oboselii. Susține funcția cardiacă și activitatea sistemului nervos central și periferic. Indispensabilă în transformarea hidraților de carbon (zaharuri) în lipide (grăsimi), ajutând astfel la creșterea rezervelor energetice. Favorizează depunerea glicogenului în ficat. 
Vitamina B2(riboflavina) – necesară creșterii și reproducerii. Are un rol important în: metabolismul proteinelor, grăsimilor, în special în cel al glucidelor (scade glicemia), în regenerarea celulelor, în procesele celulare de oxido-reducere (antioxidantă), în sinteza hemoglobinei, în menținerea sănătății vederii. 
Vitamina B3(niacinamida sau vitamina PP) – este vasodilatatoare și stimulează buna circulație a sângelui. Susține buna funcționare a sistemului nervos, favorizează concentrarea și mărește capacitatea mentală, menține vitalitatea și energia organismului, potențează eliberarea nutrienților și a energiei din alimente, scade colesterolul. 
Vitamina B5(pantotenat de calciu) – stimulentă generală a glandelor endocrine, contribuie la  producerea de hormoni corticosuprarenalieni,  măreşte rezistenţa la stres și infecţii. Ajută la hidratarea pielii și elimină tendința la exfoliere. Intervine în procesele metabolice pentru eliberarea energiei din alimente și susține procesul de creștere a organismului.
Vitamina B6(piridoxina) – stimulentă a celulei nevoase, neurotropă, antianemică. Importantă pentru buna funcționare a sistemului nervos și a măduvei osoase în sinteza globulelor roșii. Cofactor important în metabolismul acizilor grași, metabolismul proteinelor și aminoacizilor. 
Vitamina B7(colina) – acționează ca factor de creștere, ameliorează funcția ficatului.  Colina, ca și componentă a fosfatidilcolinei, ajută la eliminarea grăsimilor din ficat, la folosirea optimă a grăsimilor și a colesterolului în organism. Amplifică capacitatea de memorare. Este un adjuvant valoros în combaterea alcoolismului. 
Vitamina B8(biotina) - utilă pentru reglarea metabolismului proteinelor, grăsimilor și glucidelor. Asigură funcționarea normală a țesuturilor și organelor. Crește capacitatea de efort fizic, este recomandată în caz de oboseală intensă, pentru dureri musculare, stări depresive și anxioase. Menține sănătatea dinților, oaselor, pielii, părului și unghiilor.
Vitamina B9(acidul folic) - are efect antianemic prin  stimularea formării globulelor roșii.  Participă la metabolizarea proteinelor, are rol important în sinteza aminoacizilor, acizilor nucleici (ADN și ARN) și în diviziunea celulară.
Vitamina B12(cianocobalamina) -  antianemică, participă la formarea globulelor roșii. Contribuie la menținerea sănătății sistemului nervos. Ajută la menținerea sănătății dinților, oaselor, părului, pielii și unghiilor. Stimulează procesele de creștere. 
Vitamina B15(acid pangamic) - ameliorează  oxigenarea tisulară,  ajută la detoxifierea ficatului.

DESPRE SELENIU
Seleniul este un oligoelement esenţial pentru organism, fiind descoperit în anul 1817 de către chimistul Jacob Berzelius. Corpul uman conţine între 13 şi 20 mg de seleniu. Seleniu este cofactor al enzimelor antioxidante (cum ar fi glutation peroxidaza), în organism el îndeplinind următoarele roluri: reducerea stresului oxidativ, creşterea fertilităţii la bărbaţi, încetinirea proceselor de îmbătrânire şi stimularea funcţiei imunitare. Factorii care pot reduce nivelurile de seleniu sunt: regimul vegetarian, fumatul, rezecţia gastro-intestinală şi unele medicamente.   
          
CE ESTE DROJDIA DE BERE?
Drojdia de bere reprezintă masa rezultată după presarea reziduului rămas la fermentarea berii, ea fiind utilizată în panificaţie şi la prepararea băuturilor alcoolice. Drojdia conţine o ciupercă saprofită unicelulară microscopică denumită Saccharomyces cerevisiae, din compoziţia căreia fac parte următoarele substanţe bioactive: proteine, aminoacizi, vitamine din complexul B (B1 - tiamina, B2 - riboflavina, B3 - niacinamida, B5 -pantotenatul de calciu, B6 - piridoxina, B7 - colina, B8 - biotina, B9 - acidul folic, B12 - cianocobalamina, B15 - acidul pangamic); săruri minerale (fosfor, potasiu, magneziu, seleniu), enzime, lipide, glucide etc.

 

Contribuie la:

amenţinerea concentraţiei normale de seleniu în organism
afuncţionarea normală a sistemului nervos
procesul de remineralizare şi vitaminizare al organismului
areducerea stărilor de oboseală, slăbiciune şi surmenaj
arefacerea organismului după boală
astimularea spermatogenezei şi îmbunătăţirea fertilităţii la bărbaţi
aîncetinirea procesului de îmbătrânire
amenţinerea sănătăţii părului şi unghiilor
aprotejarea celulelor împotriva stresului oxidativ
afuncţionarea normală a sistemului imunitar.

 

Precautii DROJDIE CU SELENIU ORGANIC 

Nu se administrează concomitent cu pansamente gastrice şi medicamente antiulceroase (acestea reduc absorbţia intestinală a seleniului).
În sarcină se administrează cu recomandarea medicului. 

Contraindicatii DROJDIE CU SELENIU ORGANIC 

Alergie la drojdie-de-bere

 

Administrare DROJDIE CU SELENIU ORGANIC 


  • Adulţi şi tineri peste 14 ani: câte 1 comprimat de 1-2 ori pe zi, cu 30 de minute înaintea mesei.
    Femei care alăptează: câte 1 comprimat de 2-3 ori pe zi, cu 30 de minute înaintea mesei.

    Comprimatele se înghit cu apă sau se sfărâmă în gură (absorbţia substanţelor bioactive este mult mai rapidă). În  caz de dificultate la  înghiţire, comprimatele se pot rupe în două.

*Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Intrebari (0)

Ai intrebari?

Scrie-ne aici si iti vom raspunde imediat!


Intrebarea ta a fost transmisa cu succes
Pune o intrebare
ascunde formularul
Review-uri (0)

Fii primul care lasa un review acestui produs!

Spune-ne acum ce crezi despre acest produs!

Spune-ti parerea

DROJDIE CU SELENIU ORGANIC 60TB

DROJDIE CU SELENIU ORGANIC 60TB

Da Nu

Ce se cumpără acum

Live ()

Close