ULEI DE JOJOBA 50ML

ULEI DE JOJOBA BIO 50ML View larger
ULEI DE JOJOBA BIO 50ML
Opinia clientilor:
0 pareri | 0 intrebari

Transport gratuit peste 190 lei

Producator: Herbavit


Previne apariţia ridurilor şi contribuie la menţinerea elasticităţii pielii.

Vezi informatii complete

25,93 lei (TVA inclus)

Retur gratuit
Livrare rapida
Calitate garantata
Comanda telefonic
0378.11.99.50

Informatii produs

ULEI DE JOJOBA BIO :  elixirul pentru elasticitatea pielii

 

Proprietăţi terapeutice: 

-Antibacterian,

-Antifungic, 

-Antiinflamator, 

-Antiseptic, Antioxidant, 

-Emolient şi hidratant. 

-Antialergic.

-Are conţinut  ridicat de vitamina E, protejează pielea împotriva radicalilor liberi. 

-Poate fi folosit şi de persoanele cu piele sensibilă.

-Este absorbit cu uşurinţă, hidratează şi hrăneşte pielea.

-Poate fi utilizat ca demachiant, inclusiv pentru zona sensibilă a ochilor.

-Lupta cu apariţia ridurilor şi contribuie la menţinerea elasticităţii pielii.

-Stimulează regenerarea celulelor şi are efect uşor cicatrizant. 

-Ideal pentru îngrijirea părului (reglează excesul de sebum), oferă părului strălucire naturală.

Ulei de JOJOBA (Simmondsia Chinensis) 

Jojoba este un arbust, din familia Simmondsiaceae, originar din Sonora și Mojave. Plantaţiile se răspândesc în zonele de deşert şi semideşert precum: deşertul Arizona, California, Mexic, Argentina, Australia, Israel, Peru etc.


Jojoba are frunze ovale de culoare verde-gri, cu o textură lipicioasă şi floricele galben-verzui. Fructul de jojoba are formă ovală de culoare verde, care conţine o capsulă al cărei sămânţă este de culoare cafenie bogată în ulei cu efect laxativ.


Consumate în cantitate mare, seminţele de jojoba pot fi toxice, de aceea cu toate că planta este considerată comestibilă în rândul populaţiei Seri, seminţele nu se consumă decât rar, în cazuri excepţionale.


Fructele de jojoba sunt folosite în special pentru obţinerea de ceară sau ulei, care se poate uşor rafina şi utiliza în cosmetică datorită proprietăţilor sale hidratante sau pentru prelucrarea uleiului în scopul obţinerii de biodiesel sau combustibil pentru utilaje.


Uleiul de jojoba este de fapt o ceară lichidă care se obţine prin presarea la rece a seminţelor. Uleiul pur de jojoba are o culoare galben-aurie cu miros specific de nucă, pe când cel rafinat este transparent şi lipsit de miros.

Uleiul de jojoba are termen de valabilitate îndelungat, deoarece nu conţine trigliceride care să contribuie la oxidarea şi râncezirea uleiului.

 

 

Uz extern:

 -        bogat în vintamina E, are efect antioxidant cu rol în prevenirea îmbătrânirii premature şi formarea ridurilor;

 -        hidratează tenul uscat şi matur;

 -        este un ulei uşor, asemănător sebumului secretat de piele, de aceea se absoarbe rapid în piele, reglează secreţia de sebum, nu astupă porii şi lasă tenul să respire.

 -        util în îngrijirea tenului acneic, cu efect antiseptic;

 -        reduce inflamaţia şi roşeaţa pielii;

 -        fiind un ulei hipoalergenic, nu irită tenul astfel că poate fi folosit ca demachiant, inclusiv pentru zona sensibilă a ochilor;

 -        poate fi folosit ca balsam de buze, pentru îngrijirea buzelor uscate şi crăpate;

 -        prin masaj local înlătură durerile articulare;

 -        are efect emolient asupra călcâielor crăpate şi a pielii întărite;

 -        lupta cu şi ameliorează infecţiile cu fungi, împreună cu uleiul din arbore de ceai este adjuvant în combaterea ciupercii unghiei;

 -        întăreşte unghiile fragile, hidratează şi înmoaie cuticulele;

 -        adjuvant în combaterea diferitelor afecţiuni dermatologice precum: eczeme, dermatite, psoriazis, arsuri solare;

 -        lupta cu formarea mătreţii şi întăreşte rădăcina firului de păr, prevenind căderea părului;

 -        este recomandat atât pentru părul uscat, conferindu-i hidratare şi strălucire, precum și părului gras, reglâng secreţia de sebum.

Numai pentru uz extern!

*Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Caracteristici

Cantitate50ML
ProducatoriHerbavit
Tipuri de uleiuriUlei pentru uz cosmetic
SortimenteUlei
Intrebari (0)

Ai intrebari?

Scrie-ne aici si iti vom raspunde imediat!


Intrebarea ta a fost transmisa cu succes
Pune o intrebare
ascunde formularul
Produse vizualizate
Review-uri (0)

Fii primul care lasa un review acestui produs!

Spune-ne acum ce crezi despre acest produs!

Spune-ti parerea

ULEI DE JOJOBA 50ML

ULEI DE JOJOBA 50ML

Da Nu

Ce se cumpără acum

Live ()

Close