AHCC Plus la 60 cps Konig Provita

PRV001

AHCC PLUS 60CPS View larger
AHCC PLUS 60CPS
Mutați mouse-ul peste imagine sau faceți clic pentru a mări
AHCC PLUS 60CPS
Opinia clientilor:
3 pareri | 0 intrebari
Transport gratuit dupa 250 lei

Producator: Konig

  • Compus activ corelat de hexoza (AHCC) + Beta 1,3/1,6 glucan + arabinogalactan 700 mg;
  • Recomandat pentru hepatita, cancer, imunodeficienta, influenza;
  • Super activator al sistemului imunitar.

Vezi informatii complete

218,00 lei (TVA inclus)

Inscrie-te la newsletter si primesti un produs cadou
La a doua comanda primesti un cadou surpriza

14 zile retur

Livrare in toata Europa

Consultatii de nutritie

Comanda telefonic
0378.11.99.50

Informatii produs

AHCC Plus la 60 cps Konig Provita

AHCC este cel mai popular stimulent imunitar si cel mai recunoscut supliment pe plan mondial. Sute de mii de bolnavi l-au folosit de la aparitia lui pe piata cu peste 20 de ani in urma. Este recomandat in terapiile antitumorale si cele anticancerigene .

Ahcc Plus 60 capsule este util in toate afectiunile legate de un sistem imunitar slabit sau ineficient

Beneficii:

 In decursul ultimilor 15 ani, cercetarile privind AHCC au aratat ca:

 AHCC imbunatateste sistemul imunitar printr-o serie de mecanisme: promoveaza proliferarea macrofagelor si a celulelor NK (ucigase), marind activitatea acestora cu peste 300%. Induce si mareste productia de citokine (cytokines) benefice inclusiv a factorului de necroza tumorala (TNF-alfa), mareste productia proprie de gama- si interleukine 1, 2 si 12. Inhibeaza unele citokyne imuno-supresante si imbunatateste balanta celulelor Th1 si Th2.

 AHCC reduce efectele secundare (stare de voma, caderea parului, fatigue, pierderea apetitului, hepato-toxicitatea si modificari ale formulei sanguine) asociate cu terapiile anti cancer traditionale (chimoterapie si radioterapie) carora le mareste totodata eficienta.

 AHCC are si actiune anti-tumorala directa care poate conduce la incetinirea sau stoparea cresterii tumorilor sau chiar resorbtia acestora.

 AHCC poate inhiba metastazarea celulelor cancerigene existente si poate reduce frecventa reaparitiei cancerului, in felul acesta marind considerabil speranta de viata.

 AHCC imbunatateste simptomele unor boli hepatice serioase cum ar fi: Hepatita virala, Hepatita C (reducere cu 85% a numarului virusilor in 3 luni) si Hepatita fulminanta. In cazul Hepatitei C, exista o evidenta clinica sugerand ca AHCC poate fi in multe cazuri mai eficienta decat tratamentul cu recombinat, producand totodata efecte secundare mult mai suportabile.

 AHCC lupta cu evolutia Hepatitei in Ciroza. AHCC este totodata un detoxifiant hepatic excelent.

 AHCC este util in toate afectiunile legate de un sistem imunitar slabit sau ineficient.

 AHCC nu are efecte secundare daunatoare si are o toxicitate minima.

 Adaosul de ciclodextrina asigura bioabsorbtia maxima a substantei active (AHCC) iar Beta Glucan si Arabinogalactan actioneaza sinergic impreuna cu AHCC, activand puternic sistemul imunitar. Numeroase studii stiintifice confirma actiunea sinergica a acestei formule.

 

Descriere produs:

 

  AHCC (Active Hexose Correlated Compound) este cel mai popular stimulent imunitar cunoscut si folosit in Japonia. Credem insa, ca poate fi considerat ca cel mai recunoscut supliment pe plan mondial. Sute de mii de bolnavi l-au folosit de la aparitia lui pe piata cu peste 20 de ani in urma. AHCC a fost supus la numeroase teste clinice pe animale, oameni si in vitro de catre peste 30 de universitati si institute de cercetare medicala si de peste 700 de spitale atat din Japonia cat si din restul lumii. AHCC este fabricata exclusiv in Japonia de unde este exportata catre marii producatori de suplimente nutritive.

 AHCC este un extract proprietar din micelii de ciuperci hibride din genul Basidiomycete. Aceasta contine un mare numar de principii active incluzand derivati de alfa- si beta-glucan care nu exista in in cantitati suficiente in ciupercile terapeutice traditionale. AHCC este de asemena modificata enzimatic pentru a-i reduce greutatea moleculara pana la 5.000 daltoni si a-i facilita astfel bio-absorbtia prin administrare orala. Asocierea cu Beta 1,3/1,6 Glucan si Arabinogalactan realizeaza cea mai potenta si activa formulatie de pe piata.

 Intr-un organism sanatos, sistemul imunitar este capabil sa depisteze si sa elimine celulele canceroase. Dar, cand sistemul imunitar slabeste, celulele canceroase prolifereaza si secreta factori imuno-supresanti. Terapiile cconventionale cum ar fi chimoterapia si radioterapia slabesc si ele in continuare sistemul imunitar care nu mai este capabil sa identifice si sa distruga celulele canceroase. AHCC poate sa refaca sistemul imunitar in asemena conditii.

 

AHCC si Persoanele peste 50 de ani:

 

Persoanele in varsta sunt mai susceptibile la afectiuni infectioase de la gripa si banala raceala, la pneumonie, cancer si alte boli grave. In cadrul unui studiu, s-a relevat capacitatea AHCC de stimulare a functiei celulelor tip T la adulti peste 50 de ani.

 

La Scoala de Medicina din Yale, Dr.Zhinan Yin, specialist reumatolog, si colegii sai au evaluat efectul AHCC in cadrul unui grup de 30 adulti sanatosi. La fiecare pacient, s-a masurat productia de citochine conform valorilor celulelor CD4+ si CD8+ inainte de administrarea AHCC, dupa 30 de zile de tratament cu AHCC, dupa 60 de zile, si din nou, dupa 30 de zile de la intreruperea tratamentului (raportul CD4/CD8 arata specialistilor forta sistemului imunitar).

 

Cercetatorii au observant cresteri majore si neintrerupte ale valorilor de producere a ului-gama si a factorului de necroza alfa – doua tipuri de celule citochine esentiale din arsenalul de aparare a organismului impotriva celulelor generatoare de cancer, chiar si numai dupa patru saptamani de suplimentare cu AHCC. Aceasta crestere s-a manifestat sustinut pe intreg parcursul tratamentului. Dupa 30 de zile de la oprirea tratamentului, producerea de citochine prin CD4+ a scazut.

 

AHCC a avut un efect diferit asupra celulelor CD8+. Desi AHCC nu a initiat simtitor productia de citochine dupa 30 si 60 de zile de tratament, cercetatorii au inregistrat o crestere marcanta a ambelor tipuri de citochine in perioade celor 30 zile ulterioare tratamentului. Acest fapt dovedeste ca AHCC actioneaza atat in timpul cat si dupa incetarea tratamentului. Studiul medicului specialist Yin a fost de asemenea primul studiu care a demonstrat ca AHCC poate fi benefic in cazul unui sistem imunitar "uzat", si ar putea astfel ajuta in prevenirea aparitiei unor afectiuni specifice celei de-a doua varste.

 

Cel de-al doilea studiu de mentionat a inclus 21 de adulti sanatosi cu o vasta medie de 60 de ani, selectionati nespecific si organzati in doua loturi. Fiecarui subiect i s-a administrat un " medicament" -placebo/inert sau 3 grame de AHCC zilnic , timp de patru saptamani. S-au relevat probe de sange atat la inceputul cat si la sfarsitul tratamentului. Conform rezultatelor probelor de sange, subiectii care au luat AHCC au prezentat valori semnificativ mai mari de celule dendritice (DC), si o functie majorata a celulelor DC1, comparativ cu valorile inainte de tratament si cele ale grupului de control/martor. Aceste rezultate sunt importante intru-cat , conform opiniei coordonatorului studiului, medicul Naoyoshi Terakawa (Universitatea de Medicina din Kansa, Japonia), celulele DC sunt "esentiale in mentinerea unui sistem imunitar echilibrat".

 

AHCC si Cancerul:

 

Studiile cele mai pertinente si de profunzime privind utilizarea AHCC s-au concentrat asupra cancerului. Incepand din anii ’90, AHCC a fost folosit ca terapie complementara la pacientii cu cancer (supusi unui tratament conventional) pentru stimularea sistemului imunitar, si deci imbunatatirea calitatii vietii. Intrucat AHCC a fost realizat si inregistrat in Japonia, marea majoritate a studiilor s-au desfasurat tot in Japonia.

 

La sfarsitul anilor ’90, AHCC se folosea in aproximativ 700 institutii medicale, majoritatea in Japonia, iar AHCC era deja acceptat si utilizat ca aliment-supliment nutritiv in boala canceroasa, intrucat cazurile individuale studiate si rezultatele studiilor au demonstrat efecte foarte benefice. AHCC a devenit chiar cunoscut ca "hrana sanatoasa pentru cazurile de cancer".

 

Compozitie per 1 capsula:

 

AHCC.................................................................……500 mg

(extract proprietar de la Amino Up Chemical Company Ltd, Sapporo, Japonia)

 

Beta 1.3/1,6 glucan..................................................150 mg

 

Arabinogalactan........................................................50 mg

 

Mod de administrare:

  

Intretinere, refacere sistem imunitar : 1-2 capsule pe zi (1-0) sau (1-1) pe stomacul gol, intre mese

 

Preventie recurenta cancer: 1-2 capsule pe zi (1-0) sau (1-1) pe stomacul gol, intre mese

 

Adjuvant in tratamentul cancerului alaturi de celelalte componente ale Protocolului pentru Cancer sau pentru reducerea efectelor secundare ale terapiilor anti-cancerigene conventionale (chimio sau radioterapie): 2-4 capsule pe zi (1-1) sau (2-2) pe stomacul gol, intre mese

 

Hepatita C sau B: 2-4 capsule pe zi (1-1) sau (2-2) asociate in cadrul Protocolului pentru Hepatita C (fa click in coloana din stanga pe PROTOCOALE)

 

In cazuri grave se pot administra timp de 1-2 luni pana la maximum 6 capsule/zi (3-3) pe stomacul gol, intre mese

 

SE EVITA ADMINISTRAREA DE AHCC simultan cu administrarea citostaticelor.

 

Producator: 

 

 

 

        

 

Disclaimer: Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos!

Intrebari (0)

Ai intrebari?

Scrie-ne aici si iti vom raspunde imediat!


Intrebarea ta a fost transmisa cu succes
Pune o intrebare
ascunde formularul
Review-uri (3)

Scor general

5 (3 Review-uri)

Cunosti acest produs?

Spune-ne acum ce crezi despre acest produs!


Toate parerile
M
Maria
2018-09-14

compozitie

Buna ziua! Capsula este din gelatina animala sau celuloza vegetala?

E
ECHIPA PLANTUM.RO
2015-01-27

RASPUNS PLANTUM.RO

Da,este foarte bun pentru tratamentul antitumoral.Va recomandam schema de tratare recurenta.Pentru intarirea imunitatii se poate lua si 1/2 lingurita de miere MANUKA 16.

L
LAZAR LIVIA
2015-01-08

tumora

mi-a fost operata o tumora la genunchi,dupa 1 an mi-a aparut pe ficat,pot sa fac tratament cu aceste pastile?

Spune-ti parerea

AHCC Plus la 60 cps Konig Provita

AHCC Plus la 60 cps Konig Provita

Da Nu