Vitamine pentru Imunitate778 produse.

Arata 49 - 96 din 778 produse
Arata 49 - 96 din 778 produse

Esti in categoria de Vitamine pentru Imunitate

Ce sunt vitaminele pentru imunitate?

Intarirea sistemului imunitar se poate face printr-un stil de viata echilibrat, fara excese culinare sau de alta natura, precum si printr-un aport sporit de vitamine si minerale ingerate. Vitaminele pentru imunitate sunt perfecte in acest caz, ele avand compozitia necesara de substante destinate unui organism puternic si sanatos!

Care sunt cele mai reprezentative vitamine pentru imunitate?

Vitamina A protejeaza impotriva infectiilor, intareste sistemul imunitar, are actiune antiinflamatoare si mentine o sanatate generala buna.

Vitamina C contribuie la functionarea optima a sistemului imunitar, osos si nervos, reduce starile de oboseala si creste rezistenta organismului la infectii.

Vitamina D contribuie la functionarea optima a sistemului imunitar, muscular si osos. Reda starea de bine a organismului si sporeste concentrarea si memoria.

Vitamina E este un puternic antioxidant ce lupta impotriva radicalilor liberi, previne imbatranirea prematura si imbunatateste imunitatea.

Complexul de vitamine B contribuie la functionarea normala a sistemului nervos si imunitar si mentine metabolismul energetic normal.

Vitamine pentru imunitate - surse naturale:

fructe: lamai, portocale, kiwi, cirese, capsuni, papaya

legume: broccoli, spanac, ardei iute, kale, patrunjel, marar

produse lactate: branza, iaurt

oua

peste: somon, ton, hering, sardine

legume: soia, naut, fasole

Plantum.ro va pune la dispozitie peste 1000 de suplimente pentru imunitate la preturi atractive si producatori renumiti!