Boabe de Mustar6 produse.

Arata 1 - 6 din 6 produse
Arata 1 - 6 din 6 produse

Boabe de Mustar

Ce sunt boabele de mustar?

Mustarul este unul dintre cele mai vechi condimente cultivat initial in China, iar mai apoi s-a raspandit in intrega lume. Initial, boabele de mustar erau folosite pe post de medicament iar mai apoi si-a castigat un binemeritat loc in randul condimentelor.

Boabe de mustar beneficii

Boabele de mustar au o valoare nutritionala mare, contribuie la arderea grasimilor, la accelerarea metabolismului si la imbunatatirea starii de sanatate in general.

Reprezinta un bun antiinflamator ce stimuleaza digestia si apetitul prin continutul crescut de vitamina B. Este indicat un consum mai des in cazul persoanelor ce sufera de sindromul colonului iritabil.

Ajuta la reducerea colesterolului. Se administreaza cate o lingurita de 3 ori pe zi cu apa, minim 3 saptamani

Este un bun aliat împotriva afecțiunilor respiratorii

Stimuleaza buna functionare a circulatiei sangelui

Boabele de mustar accelereaza metabolismul si sunt recomandate in cazul in care va confruntati cu obezitatea. Se pot consuma 1-3 boabe cu putina apa

Se pot aplica cataplasme in cazul in care va confruntati cu reumatism sau artrita. Se face o pasta si se aplica pe zona afectata. Această pastă este rezultatul amestecării a 3-4 linguri de făină de muștar cu apă călduță.

Este un bun aliat împotriva afecțiunilor respiratorii și a gripelor.

Reprezinta un excelent antioxidant si detoxifiant.

Boabele de mustar intaresc sistemul imunitar datorita proprietatilor antifungice și antibacteriene

Boabele de mustar - cum se consuma:

Au o gama larga de intrebuintari si pot fi folosite în compoziția diferitelor preparate culinare: supe, ciorbe, sufleuri de legume, cereale, pizza, paste, salate, sosuri sau murături.

Boabe de mustar contraindicatii

Muștarul trebuie consumat cu precauție, deoarece depășind o anumită doză produce inflamații ale tractului gastrointestinal, diaree și afecțiuni ale rinichilor.