Pastile de Slabit

Filtreaza produse

Pastile de Slabit201 produse.

Arata 193 - 201 din 201 produse
Arata 193 - 201 din 201 produse

Pastile de Slabit

Pastilele de slabit sunt suplimente alimentare ce ajuta la pierderea in greutate si la mentinerea unei siluete optime alaturi de o dieta echilibrata si un set de exercitii fizice regulate.

Beneficiile Pastile de slabit:

Exista tablete care chiar ajuta la reducerea poftei de mancare sau pofta de dulciuri

Contribuie la pierderea vizibila a kilogramelor in exces

Pastilele de slabit regleaza digestia si ajuta la eliminarea toxinelor din organism

Activeaza arderea grasimilor si contribuie la reglarea metabolismului

Actiune benefica in eliminarea surplusului de apa din organism

Este bine sa administrezi pastile de slabit?

Pastilele de slăbit nu vor topi kilogramele peste noapte. Ele au ca rezultat o pierdere medie în greutate de aproximativ 5% pe o perioadă de șase până la 12 luni care vă poate îmbunătăți sănătatea și poate reduce riscul de boli de inimă, accident vascular cerebral și diabet.

Cat de repede actioneaza in organism pastilele de slabit?

Trebuie sa avem in vedere factori precum: greutatea actuală, aportul de calorii dar și nivelul de exerciții fizice care vor influența cât de repede veti slabi. Majoritatea oamenilor văd rezultate vizibile ale pierderii in greutate în decurs de două până la patru săptămâni, în timp ce alții văd rezultate vizibile în patru până la șase săptămâni.

Pastile de slabit recomandate de medici

In general medicii din Romania nu prea recomanda pastile de slabit din simplul motiv ca multe dintre ele nu au fost dovedite stiintific ca ajuta la procesul de slabire. Cu toate acestea am descoperit pastile de slabit sub forma unor tablete masticabile care sunt recomandate de doctorul Mazourik si care sunt si dovedite clinic ( intr-un studiu facut la Roma ) ca ajuta in procesul de slabire. Acestea sunt pastilele de slabit de la Swiss Diet Kit produse in Elvetia de compania Sankom. 

De cate ori pe zi se pot administra pastilele de slabit din Elvetia?

Pastilele de slabit se mesteca si se bea un pahar mare de apa cu 30 de minute inainte de masa de trei ori pe zi. Este important să urmați o dietă săracă în calorii și săracă în grăsimi în timp ce luați aceste pastile de slabit.

Ce efecte au in organism pastilele de slabit?

Principiul de functionare este unul simplu si eficient. Amestecul de fibre dietetice suprimă în mod natural pofta de mâncare atunci când sunt luate cu apă, deoarece se extind în stomac și apasă pe receptorii bariatrici. Una sau două cuburi sunt suficiente pentru a crea un efect de reducere a senzatiei de foame și contin mai puțin de 15 calorii pe cub mestecat. Pastilele de slabit recomandate de Dr. Mazourik pot ajuta la aportul de cantitati mai mici de alimente și pentru a reduce aportul total de calorii.

Pe Plantum.ro gasesti pastile de slabit de la cei mai cunoscuti producatori:

Pastile de slabit din Elvetia la 500g, Swiss Diet Kit

Capsule Slim, 60 capsule de la Taica Concept

Super Slim, 30 capsule de la Naturalia-Diet

Garcinia Forte, 90 capsule de la Provita

Stemol de la Ayurmed, 50 tablete

Adams propune Cetona de Zmeura, 60 capsule

Otet de mere concentrat de la Rotta Natura in varianta de 30 si 90 capsule

Slim Drink, 120 ml de la Plantextrakt

Ghimbir Detox, 120 capsule de la Health Nutrition

Ceai Verde Extract in varianta de 30, 60 si 120 capsule de la Rotta Natura

Chitosan de la Pro Natura sub forma de 30, 60 si 200 capsule

Alge marine pentru slabit, 75 comprimate de la Equilibra

Cele mai bune pastile de slabit!

Nu exista asa ceva si sa iti spun si de ce!? Din fericire suntem cu totii diferiti (era o reclama la un magazin de mobila) si ce a functionat la persoana X, e posibil sa nu functioneze la persoana Y. Depinde mult de stilul de viata al fiecarei persoane si de cauza care a generat kilogramele in plus.

Daca te-ai ingrasat din cauza ca esti stresat/a si mananci pe sistem nervos atunci e bine sa consulti si un psiholog si in paralel sa constientizezi ca e bine sa ai 3 mese principale pe zi si 2 gustari intre mesele principale. Până corectezi acest stil de a manca te poti folosi de caramelele de la Swiss Diet Kit Faza 1 (care vine si cu o carte scrisa de un medic nutritionist). Aceste produse de slabit te ajuta sa iti corectezi stilul de a manca si cantitatea de alimente pe care o mananci la o masa. Mai multe detalii gasiti in aceasta carte

Nutritia Intuitiva, Cum sa Slabesti Garantat

Cand spui ca vrei sa cumperi cele mai bune pastile de slabit e ca si cum ai spune ca vrei sa iti cumperi cea mai rapida masina din lume. Intrebarea urmatoare este: dar tu stii sa conduci cea mai rapida masina din lume? Cand iti cumperi cea mai rapida masina din lume fara ca tu sa stii sa conduci, riscul este sa intri in primul pom sau gard. Asa este si cu pastilele de slabit daca tu nu stii cum functioneaza corpul tau. Invata mai intai cum functioneaza corpul citind cartea de mai sus care vine la pachet cu o cantitate de 500g de caramele masticabile sau pastile de slabit eficiente pentru cei care au un stil de viata dezordonat sau pentru cei carora le place papa mai mult decat apa.