Categorii

Lista de produse ale producatorului Koru

Arata 1 - 11 din 11 produse
Arata 1 - 11 din 11 produse

 KoruMierea de Manuka, cruda Koru, realizată manual, este delicioasă și prețioasă, iar degustarea ei este o experiență rafinată! 


Evaluată pentru ratingul MGO (metilglioxal) certificat ultra-înalt și pentru beneficiile sale naturale remarcabile, mierea de Manuka Koru are un gust de neegalat! 


Unică în Noua Zeelandă, mierea noastră de Manuka este o miere premium, rară și foarte apreciată, recoltată din unele dintre cele mai curate și mai îndepărtate locuri, în sălbăticia neîmblânzită și puritatea neatinsă a Noii Zeelande. 


Evităm pasteurizarea și nu includem niciodată aditivi. Păstrăm mierea naturală, pură și sălbatică!


Toate mierile de manuka Koru poartă marca MGO – cel mai important standard global independent pentru evaluarea mierii de Manuka autentice, deoarece aceasta este direct legată de cantitatea de MGO din mierea de manuka. Deși gustul, aroma și culoarea sunt indicatori inițiali buni, avem nevoie de un rezultat științific complex pentru a confirma calitatea reală, astfel fiecare lot este testat într-un laborator independent certificat de Guvernul NZ din Noua Zeelandă. Astfel, consumatorii pot avea încredere că ceea ce cumpără este autentic și corespunde etichetei.