Gemoderivate133 produse.

Arata 1 - 48 din 133 produse
Arata 1 - 48 din 133 produse

Gemoderivate

Ce sunt Gemoderivatele si cum ajuta organismul:

Gemoterapia reprezinta noua fitoterapie care utilizeaza tesuturile embrionare ale plantelor (ce nu au ajuns la maturitate), numite si tesuturi meristematice sau meristeme, cu rol in detoxifiere celulara si  refacerea functionalitatii celulare.

Produsele din gemoderivate sunt extracte vegetale hidro-glicero-alcoolice, ce contin alcool de cereale. Ele sunt obtinute din partile tinere ale plantelor cum ar mugurii, mladitele, amenti, seva, semintele, scoarta interna a radacinii sau scoarta de pe ramurile tinere.

Gemoderivatele au beneficii multiple pentru sistemul digestiv, cardiovascular, cure de slabire, diabet, colesterol sau alergii.

Gemoderivate beneficii

Extractele gemoderivate au la baza muguri, mladite, seminte, seva sau diferite parti tinere de plante proaspete. Gemoderivatele au la baza provitamine, enzime si oligoelemente care faciliteaza actiunea compusilor activi in organism.

Gemoderivatele actioneaza la nivel celular, refac structura si regenereaza tesuturile

Gemoderivatele reprezinta un adjuvant ce actioneaza pe o gama variata de afectiuni si pot fi folosite atat de copii, persoane varstnice sau femeile insarcinate.

Produsele pe baza de gemoderivate sunt naturale, nu au conservanți, zahăr sau coloranți artificiali.

Cum se administreaza gemoderivatele?

Adulţi: în general, intre 50 si 75 ml, în puţină apă, de 2 ori pe zi, înainte de mese.

Durata administrării poate varia între 1-3 luni de zile. Se poate repeta administrarea după 1 sau 2 luni de pauza