D-Mannose8 produse.

Arata 1 - 8 din 8 produse
Arata 1 - 8 din 8 produse

Esti in categoria D-Mannose

D-Mannose ce este?

D-mannose este un izomer monozaharid de glucoza, un zahar simplu dar care spre deosebire de glucoza, este absorbit de opt ori mai lent.

Este unul dintre produsele noi, in ceea ce priveste mentinerea sanatatii sistemului urinar si solutia naturala in cazul infectiilor urinare.

D-Mannose este un tip de zahar, inrudit cu glucoza si fructoza. D-Mannose este o forma biologic activa a manozei, un monomer al zaharului, cu o structura foarte asemanatoare glucozei, insa este mult mai greu de metabolizat de organism si nu determina o crestere a glicemiei.

Manoza se gaseste in mod natural in lemnul anumitor rasinoase, in fructe ca merisorul, agrise, afine, coacaze, precum si in legume ca fasolea verde, broccoli, vinetele, alge, ciupercile shiitake.

D-Mannose mentine sanatatea sistemului urinar, are eficienta crescuta impotriva bacteriei E-coli, sustine sanatatea sistemului imunitar si echilibrul florei bacteriene locale.

D-Mannose beneficii:

D-Mannose are proprietati antibacteriene, antivirale si antifungice

D-Mannose nu afecteaza flora intestinala și nu determină apariția de tulpini rezistente la tratament.

D-Mannose reprezinta un adjuvant in tratamentul infectiilor urinare.

D-Mannose contribuie la curatarea si mentinerea sanatatii tractului urinar

Se poate administra D-Mannose în fiecare zi?

Nu există o doză standard pentru D-manoză. In studiile asupra D-manozei orale pentru a preveni infecția urinară s-au folosit cantități variate de la 420 miligrame la 2 grame pe zi, iar unele studii sugerează administrarea de D-mannose mai mult de o dată pe zi.

Ce cantitate de D-manosse ar trebui administrata zilnic?

Pentru prevenirea infectiei urinare frecvente: 2 grame o dată pe zi sau 1 gram de două ori pe zi.

Pentru tratarea unei infectii urinare active: 1,5 grame de două ori pe zi timp de 3 zile și apoi o dată pe zi timp de 10 zile; sau 1 gram de trei ori pe zi timp de 14 zile.

Cum actioneaza D-Mannose?

D-manoză este un fel de zahăr care este legat de glucoză. D-manoză este utilizată pentru prevenirea infecțiilor tractului urinar și pentru tratarea sindromului glicoproteinei cu deficit de carbohidrați, o tulburare metabolică moștenită.

In cat timp actioneaza d-mannose in organism?

D-mannose se absoarbe rapid și ajunge la organe în 30 de minute, după care poate fi excretată prin tractul urinar.

D-Mannose este un antiinflamator?

D-manoză prezintă puternice proprietăți anti-inflamatorii, insa nu se cunosc efecte benefice si asupra prevenirii și tratamentului osteoporozei.

Pe Plantum.ro gasesti D-Mannose de la cei mai cunoscuti producatori:

D-Mannose 250 mg de la Yasenka

D-Mannose cu o concentratie de 1000 mg de la Natures Aid