Laptisor de Matca44 produse.

Arata 1 - 44 din 44 produse
Arata 1 - 44 din 44 produse

Laptișor de Matcă

Lăptișorul de matcă este o substanță secretată de albinele tinere lucrătoare, are o consistență vâscoasă și este de culoare alb-gălbui. Regina stupului este principala binefăcătoare a substanței nutritive cu care se hrănește pe tot parcursul vieții. Studiile de specialitate au demonstrat, însă, că lăptișorul de matcă integrează un complex bogat de vitamine. Printre ele se numără: A, B, D, C, E şi K. Oferă, de asemenea, lipide, enzime, aminoacizi, proteine și minerale diverse precum Calciu, Magneziu și Fier.

Laptisor de matca beneficii

Prezintă proprietăți antiinflamatorii, antibacteriene, antifungice și antivirale. Tocmai de aceea, lăptișorul de poate ameliora numeroase afecțiuni sau probleme de la nivelul organismului uman:

- Accelerează procesul de vindecare a rănilor.

- Este un remediu indicat pacienților care suferă de diabet tip 2. Lăptișorul de matcă reduce nivelul glicemiei și conferă o stare de bine pe tot parcursul zilei.

- Ameliorează simptomele sindromului premenstrual, conform unui studiu realizat în 2014.

- Reglează cu succes nivelul colesterolului din sânge și echilibrează mecanismul de funcționare al sistemului cardio-vascular.

- Este un ingredient cu un gust revigorant, care îți va oferi doza de energie de care ai nevoie pentru a realiza activitățile zilnice. Oboseala psihică și extenuarea fizică nu vor mai reprezenta probleme greu de gestionat. Te vei bucura, de asemenea, de un somn liniștitor.

- Devine opțiunea ideală și în cazul dezechilibrelor hormonale. Este recomandat ca femeile care au intrat la menopauză să consume lăptișor de matcă.

- Îmbunătățește, de asemenea, sistemul imunitar, ceea ce reprezintă un plus în contextul pandemic actual. Vei putea evita cu succes senzațiile de gripă sau răceală.

- Stimulează fertilitatea, atât în cazul femeilor, cât și al bărbaților.

- Are efecte pozitive și asupra sistemului nervos. Îmbunătățește memoria și diminuează riscul dezvoltării bolilor neurologice precum Alzheimer sau Parkinson. Sporește concentrarea și capacitatea de atenție.

Laptisorul de matca

Mod de administrare:

În ceea ce privește modul de administrare, lăptișorul de matcă este indicat atât femeilor, bărbaților cât și copiilor cu vârste de peste 2 ani. Substanța se găsește în formă pură sau pasteurizată și poate fi administrat intern sau direct pe piele. Medicii specialiști sunt de părere că doza indicată pe zi este de 300-6.000 mg. Mulți nutriționiști recomandă, de asemenea, diverse cure cu lăptișor de matcă, tocmai datorită beneficiilor numeroase pe care le prezintă. Cu ajutorul său poți accelera procesul de detoxifiere al organismului și poți scăpa de obiceiurile alimentare nesănătoase. Într-un asemenea mod, vei putea definitiva cu succes silueta la care ai visat dintotdeauna.

Poți consuma lăptișor de matcă astfel:

- Dimineața, înainte de masă, în cazul variantelor pure. Cu aproximativ 30 de minute înainte de servirea micului dejun poți administra doza indicată sublingual.

- Dacă optezi pentru lăptișor de matcă amestecat cu miere poți administra combinația în orice parte a zilei.

Este important, totuși, să asculți recomandarea medicului în ceea ce privește administrarea suplimentului alimentar. Lăptișorul de matcă nu este indicat persoanelor care au reacții alergice la înțepăturile de albine sau la polen. De asemenea, nu este ideal în cazul celor care urmează un tratament medicamentos stric. Pot apărea reacții adverse sau simptome precum:

- Senzație constantă de mâncărime

- Vărsături, greață

- Amețeli

- Tulburări ale sistemului digestiv. Pot apărea probleme precum diaree sau dureri în zona abdominală.

- Probleme respiratorii.

Dacă ai identificat unul dintre astfel de simptome este recomandat să apelezi imediat la ajutor specializat. Nimic nu se compară cu eficiența activităților realizate de profesioniști în domeniu. În caz contrar, lucrurile se pot agrava și pot apărea probleme mult mai grave.

Ar trebui să acorzi o atenție deosebită și depozitării. Lăptișorul de matcă pur ar trebui consumat în aproximativ două săptămâni de la deschiderea recipientului. De la prima utilizare, borcanul trebuie depozitat la frigider. Poți opta și pentru integrarea în congelator, dar odată scos nu mai poate fi recongelat.

În cazul opțiunilor pasteurizate, poți depozita cu succes recipientul în frigider pe o perioadă de 6 luni până la 3 ani.

Lăptișor de matcă – ideal pentru ritualul de înfrumusețare

Nu mulți știu, dar lăptișorul de matcă se numără printre cele mai eficiente metode utilizate pentru înfrumusețarea corpului. Este un aliat de nădejde pentru cei care își doresc să încetinească procesul de îmbătrânire. Lăptișorul de matcă se regăsește în componența multor produse cosmetice și reușește să ofere imediat rezultate de succes:

- Sporește producția de colagen, ceea ce are efecte benefice asupra pielii. Odată aplicat, lăptișorul de matcă hidratează și curăță pielea și îi conferă un aspect strălucitor și catifelat. Se adaptează imediat în funcție de specificul fiecărui ten în parte. Poți opta pentru diverse măști faciale pe care le poți prepara acasă și le poți aplica fie dimineața, fie seara, înainte de culcare. Pentru efecte imediate se lasă la acționat în jur de 20 de minute, iar apoi se clădește cu apă caldă. Variantele pure sunt cele care oferă cele mai spectaculoase rezultate, tocmai datorită concentrației de nutrienți pe care o integrează. La final, te vei bucura de o piele definită de naturalețe, vitalitate și mai ales elasticitate. Ridurile sau urmele inestetice nu vor mai reprezenta o problemă. Chiar și machiajul se va așeza mult mai bine pe față, iar stima de sine va fi îmbunătățită cu succes.

- Poți utiliza lăptișor de matca în tratamentele pentru stoparea căderii părului. Stresul și lipsa vitaminelor esențiale din corp reprezintă principalele probleme care cauzează căderea părului. De asemenea, alternativele de pe piață degradează semnificativ caracteristicile firului de păr, din cauza compoziției dăunătoare pe care o prezintă. Însă, lăptișorul de matcă te va ajuta să arăți excelent, fără a fi nevoie de produse sau tehnici costisitoare de îngrijire personală. Poți aplica de la rădăcină până la vârfuri o cantitate potrivită de lăptișor de matcă. Mai apoi, vei observa cum firul de păr se îndesește, capătă volum și strălucire. Nu va mai trebui să pierzi ore întregi pentru a te aranja la coafor. De asemenea, ingredientul natural te poate ajuta să scapi rapid de mătreață. Îl poți combina cu succes cu alte produse bio, pentru un plus de confort, siguranță și mai ales funcționalitate.

- Tratează cu succes eczemele, iritațiile sau arsurile care apar după expunerea îndelungată la soare. Poate fi utilizat, de asemenea, pentru a reduce efectele pe care le au razele ultraviolete asupra pielii. Dermatologii recomandă cu încredere pe bază de lăptișor de matcă.

De ce să alegi alternativele de lăptișor de matcă oferite de echipa Plantum?

La Plantum te poți bucura de produse 100% naturale. Echipa noastră prețuiește experiențele unice ale clienților, tocmai de aceea îți oferă o gamă diversificată de opțiuni. Știm cât de eficient poate deveni lăptișorul de matcă pentru întreținerea unui organism sănătos. Tocmai de aceea, la noi îl găsești sub diverse forme.

Printre pachetele disponibile se numără:

- Lăptișor de matcă în stare pură – Recunoscut la nivel internațional pentru caracteristicile impresionante pe care le are asupra pielii, dar și asupra întregului organism. Plantum îți garantează variante certificate din punct de vedere al siguranței și componenței. Lăptișorul de matcă va deveni soluția ideală pentru obținerea unui stil de viață sănătos, lipsit de boli sau afecțiuni grave.

- Pachet Neuro Health – Poți consuma suplimentul alimentar alături de capsulele Neuro Health. De cele mai multe ori devine dificil să gestionezi toate sarcinile zilnice. Tensiunea de la locul de muncă, problemele de comunicare și presiunea socială au efecte ireversibile asupra sănătății mentale. Din păcate, la nivel național, nu se pune accent pe întreținerea unui tot unitar perfect, atât din punct de vedere psihic, dar și fizic. Însă, nu trebuie să îți faci griji. Plantum îți aduce un pachet ingenios, care normalizează funcțiile cognitive și oferă o energie debordantă pe tot parcursul zilei. Indiferent de vârstă sau dificultatea lucrurilor pe care trebuie să le realizezi, te vei bucura de experiențe unice.

- Pachet lăptișor de matcă și miere de Manuka – Mierea de Manuka este mult mai eficientă decât alternativele clasice, tocmai datorită modalității de cultivare. Arborele de Manuka este originar din Noua Zeelandă și este recunoscut la nivel mondial pentru proprietățile medicinale. Triburile neo-zeelandeze utilizau adesea mierea pentru a trata și preveni numeroase tipuri de afecțiuni și boli. În combinație cu lăptișorul de matcă, mierea devine o modalitate și mai eficientă de a definitiva un organism de fier. Printre caracteristicile pe care le prezintă mierea de Manuka se numără: previne infecțiile respiratorii, îndepărtează problemele gastrice și stimulează funcționarea sistemului imunitar.

- Pachet lăptișor de matcă și cocos – O alternativă la fel de ingenioasă din punct de vedere al componenței. Laptele de cocos este un aliat esențial pentru întreținerea sănătății. Combinat cu lăptișorul de matcă oferă proprietăți antifungice, antiinflamatorii și antivirale excelente.

Cum știi că ai achiziționat lăptișor de matcă autentic?

În ceea ce privește achiziționarea lăptișorului de matcă este recomandat să alegi doar variantele certificate. Pe piață există numeroase variante, însă nu toate oferă garanția calității. Pentru a ști că ai ales ingredientul adecvat organismului tău este indicat să acorzi atenție următoarelor detalii:

- Feedback-ul primit din partea altor clienți – Încearcă să consulți părerea altor persoane care au utilizat lăptișor de matcă în diverse forme. La Plantum am avut parte de numeroase experiențe pozitive și clienți mulțumiți.

- Componența fiecărui produs comercializat – Analizează felul în care sunt prezentate produsele. Firmele care se respectă oferă pe îndelete toate detaliile de care ai nevoie, de la caracteristici până la modul de administrare.

- Sfatul medicului specialist – Dacă nu urmezi ceea ce îți recomandă medicul nu te vei bucura de rezultate palpabile. Este important să adopți o conduită riguroasă dacă îți dorești cu adevărat să faci o schimbare.

- Gama de produse – Adaptabilitatea este un element cheie de care ar trebui să ții cont, indiferent de situație. Alege, așadar, opțiuni care îți oferă pachete complete și combinații unice.

- Raportul calitate-preț – Nu te rezuma niciodată la alternativele ieftine, care nu garantează nimic special. De asemenea, nu face investiții colosale dacă nu este cazul. Echipa Plantum îți oferă o gamă largă de opțiuni, la prețuri avantajoase.

- Caracteristicile echipei – Este important să alegi distribuitori de încredere, care pun accent pe îndeplinirea nevoilor și cerințelor pe care le prezintă clienții. De asemenea, comunicarea deschisă și transparentă este cea care dictează succesul, indiferent de situație.

Lăptișorul de matcă, va deveni, așadar, un element esențial în definitivarea unui organism sănătos. Prezintă un mix complex de vitamine și integrează efecte antiinflamatorii și antifungice. Devine, de asemenea, un aliat esențial pentru întreținerea aspectului exterior. Cu ajutorul său, pielea va căpăta vitalitate, iar părul va deveni mai voluminos. De asemenea, urmele de îmbătrânire nu vor mai reprezenta probleme greu de gestionat.

Poate fi utilizat în diverse combinații: miere, lapte de cocos sau capsule pentru tratarea diverselor tulburări ale sistemelor digestiv și nervos. Echipa Plantum îți oferă o gamă diversificată de variante, care îți garantează experiențe unice și rezultate imediate.

Alege cu încredere produse realizate din ingrediente 100% naturale!