Colagen Lichid Stimulent, 150 ML Bionovativ

BNV001

Colagen Stimulent, 150 ML Bionovativ View larger
Colagen Stimulent, 150 ML Bionovativ
Mutați mouse-ul peste imagine sau faceți clic pentru a mări
Colagen Stimulent, 150 ML Bionovativ
Opinia clientilor:
0 pareri | 0 intrebari
Transport gratuit dupa 250 lei

Producator: Bionovativ

Colagen Lichid Stimulent, 150 ML Bionovativ

Vezi informatii complete

27,99 lei (TVA inclus)

Inscrie-te la newsletter si primesti un produs cadou
La a doua comanda primesti un cadou surpriza

14 zile retur

Livrare in toata Europa

Consultatii de nutritie

Comanda telefonic
0378.11.99.50

Informatii produs

Colagen Lichid Stimulent, 150 ML Bionovativ

Descriere:

Ingredientele vegetale și apicole din colagen stimulent au demonstrat un rol important în următoarelor afecțiuni:

Îmbătrânirea prematură a pielii – stimulatorii de colagen și elastină ajută la redobândirea fermității și elasticității pielii, încetinesc sau stopează procesul de rigidizare și fragilizare al epidermei și dermei. Rezultatul va fi o piele mai tânără, mai rezistentă la factorii externi nocivi ( cum ar fi radiațiile ultraviolete, poluarea chimică), mai puțin predispusă la ridare sau la tulburări de pigmentare.

Fragilizarea firelor de păr – siliciul și zincul biologic ajută la creșterea rezistenței și a elasticității firelor de păr, îmbunătățindu-le consistența și strălucirea, prevenind despicarea prematură sau ruperea.

Fragilizarea și deformarea unghiilor – este stopată și, în timp, vizibil ameliorată de acțiunea siliciului biologic, care nu doar crește proporția de țesut elastic, dar ajută și la remineralizarea unghiilor, la redobândirea formei și a structurii lor normale.

Durerea articulară (reumatismul) – este produsă de degradarea țesuturilor cartilaginoase, datorată vârstei, proceselor inflamatorii, auto-imune etc. Este mult ameliorată de stimulatorii naturali ai producției de colagen, care simultan stopează procesele degenerative din articulații și ajută la regenerarea țesuturilor elastice. În formele de reumatism cu o componentă auto-imună, va fi administrată, în paralel, și panseluța săbatică (Viola tricolor).

Stimulatorii naturali de colagen au o acțiune benefică demonstrată și contra: osteoporozei, fragilității vasculare, prolapsului diferitelor organe, degradării diferitelor mucoase.

În cazul colagenozelor, acțiunea stimulatorilor de colagen va fi completată de cea a extractului de panseluță sălbatică (Viola tricolor), care are efecte imunomodulatoare.

CURA CU COLAGEN STIMULENT

De regulă, administrarea acestui produs api-fitoterapeutic trebuie făcută zilnic, vreme de măcar 9 săptămâni, neîntrerupt. În acest timp, se vor administra câte 1-3 lingurițe (1 linguriță = 5 ml.), pe zi. Fiind vorba de un produs sub formă de suspensie, produsul se va agita înainte de fiecare administrare.

Efectele acestei cure sunt vizibile cel mai rapid asupra pielii, primele rezultate apărând după aproximativ 30 de zile și intensificându-se în următoarele luni. Mai lent, adică în aproximativ 45 de zile, apar primele efecte asupra părului, în timp ce la nivelul unghiilor rezultatele încep să fie vizibile după 60 de zile. Aceste intervale de timp sunt orientative, lucrurile putând decurge mai lent sau mai rapid, în funcție de organism.

Compozitie: 

Urzică (Urtica dioica), rădăcină, extract apos 1:20: 80%; Glicerină vegetală:11%; Coada-calului (Equisetum arvense), părți aeriene, extract hidroalcoolic uscat, cu min. 7% Siliciu: 7%; Lăptișor de matcă liofilizat:  0,6%; Rozmarin (Rosmarinus officinalis), extract în propilenglicol: 0,6%; Drojdie de bere (Sacharomyces cerevisiae), extract cu min. 100000 ppm Zinc : 0,5%*; Portocal-dulce (Citrus sinensis), ulei esențial: 0,24%; Lămâie (Citrus lemon), ulei esențial din pericarp: 0,06%. *Doza maximă recomandată aduce 7,5mg Zinc, reprezentând 75% VNR. (VNR=Valori Nutriționale de Referință cf. Regulament 1169/2011).

Actiuni:

  • Susține asimilarea normală a calciului, refacerea țesutului osos distrus, producția normală de colagen
  • contribuie la regenerarea țesuturilor conjunctive
  • facilitează refacerea tendoanelor
  • permite ameliorarea supleței tendoanelor, pe care le protejează în timpul efortului
  • contribuie la inhibarea proceselor degenerative la nivelul sistemului nervos și al articulațiilor și la menținerea sănătății vaselor de sânge
  • Zincul: contribuie la menținerea sănătății părului și a unghiilor, la sinteza normală de ADN și a proteinelor, contribuie la menținerea sănătății sistemului osos și la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.

Cantitate:

150 ml

Disclaimer: Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos!

Intrebari (0)

Ai intrebari?

Scrie-ne aici si iti vom raspunde imediat!


Intrebarea ta a fost transmisa cu succes
Pune o intrebare
ascunde formularul
Review-uri (0)

Fii primul care lasa un review acestui produs!

Spune-ne acum ce crezi despre acest produs!

Spune-ti parerea

Colagen Lichid Stimulent, 150 ML Bionovativ

Colagen Lichid Stimulent, 150 ML Bionovativ

Da Nu