Categorii

Bioderma Filtre (113 produse)

Sensibio - Piele Sensibila +

Sebium - Piele Grasa cu Imperfectiuni +

Nu există nicio opțiune disponibilă pentru acest grup

Reduceri +

Lista de produse ale producatorului Bioderma

Arata 1 - 48 din 109 produse
Arata 1 - 48 din 109 produse

BIODERMA


BIODERMA este o companie internationala care produce dermatocosmetice. BIODERMA este prezenta in aproximativ 5 continente in lume si are sediul central in Franta.


ISTORIA BIODERMA


Povestea BIODERMA incepe în anii '70, cu Jean-Noël Thorel, un tanar farmacist care a vine cu o abordare total noua a produselor dermatocosmetice, datorită colaborarii lui strânse cu experții de renume mondiali în biologie și dermatologie. El genereaza primele brevete și pune bazele filosofiei BIODERMA: Biologia în sprijinul Dermatologiei.


PRIMA DESCOPERIRE


In 1977 apare pentru prima data un sampon inovator, sub numele de Node. Denumirea acestuia vine de la “Non-Detergence” și semnifica originalitatea compozitiei sale, care, respecta fiziologia firului de par si actioneaza fara sa dauneze peliculei lipidice a fibrei si scalpului, oferind un par mai moale si o toleranta sporita. Acesta prima reusita asigura si astazi succesul intregii game Node.


Reprezentand strategia de inovare BIODERMA, samponul Node a fost un prim succes pe nisa sa și este urmat de multe alte produse inovative.


In anul 1985, la opt ani dupa comercializarea primelor produse in farmacii, BIODERMA vine cu o gama completa de produse, toate fiind formulate cu ajutorul medicilor dermatologi si conform asteptarilor si cerintelor acestora.


1992 este anul inovatiilor majore pentru BIODERMA. Viziunea brandului nu se opreste doar la corectarea problemelor pielii, ci scopul ei este sa protejeze si ajute pielea sa se adapteze la mediul si stilul de viata modern. Inovatiile-cheie se concretizeaza in domenii precum piele sensibila, ten gras, piele uscata, piele deshidratata, fotoprotectie, par si regenerare celulara.


Extinderea internationala a brandului a insemnat insusirea diferentelor geografice, culturale si fiziologice. BIODERMA s-a apropiat astfel de realitatile fiecarei piete, de asteptarile dermatologilor, farmacistilor si pacientilor, care variaza de la o tara la alta. Astazi, laboratoarele sunt prezente in aproape 100 de tari.INOVAȚIILE BIODERMA


Node - Non-detergent


Primul sampon care respecta echilibrul fiziologic al firului de par, curata si protejeaza fara sa irite.


Sensibio H2O - Soluție micelară


Prima si singura apa micelara dermatologica compatibila biologic cu pielea. Ajuta la reconstructia naturala a pielii, garanteaza confort si toleranta pentru o demachiere impecabila. 

Photoderm – Cellular Bioprotection™


Prima gama dermatologica pentru protectie solara, ce imbina protectia UVA-UVB de suprafata cu protectia celulara. Intareste sistemul natural de auto-aparare al pielii.


Sebium AKN – Fluidactiv™ 


Special creat pentru pielea cu tendinta acneica, actioneaza asupra ingrosarii sebumului - una dintre principalele cauze ale acneei. Acesta regleaza cantitatea de sebum, prevenind formarea de cosuri, puncte negre si pete. 


Hydrabio – Aquagenium™


Acest brevet urmeaza mecanismele naturale de hidratare a pielii si contribuie la reconstructia barierei cutanate.


Atoderm PP - Ecodefensine™


Special pentru pielea sensibila foarte uscata sau cu hipersensibilitate alergica, acest brevet inhiba creșterea bacteriilor responsabile pentru episoadele de atopie recurenta.


Matricium - Dispozitiv medical pentru regenerarea pielii


Matricium este un complex biologic brevetat la nivel mondial si un dispozitiv ce recreeaza un 
micro-mediu 100% bio-mimetic. Acesta furnizeaza elementele esentiale pentru reinnoirea celulara si regenerarea tesuturilor.


UN LABORATOR DERMATOLOGIC CU TRADITIE


BIODERMA are o lungă istorie de folosire a biologiei in scop dermatologic. Abordarea lor unica a pornit de la premisa că pielea trebuie studiata si cunoscuta in primul rand la nivel biologic. Traditia BIODERMA a inceput in anii 70 si continua si astazi prin gama de produse inspirate de mecanismele biologice ale pielii.


Cercetarile si studile BIODERMA se concentreaza asupra pielii sanatoase, a celulelor care o formeaza si, mai ales, a dezechilibrelor sale. Pielea noastra ne comunica permanent starea ei, prin semne mai mult sau mai putin subtile, pe care BIODERMA incearca in permanenta sa le traduca. Schimbarile, stresul si factorii de mediu actioneaza direct asupra tenului, dar nu numai.


Orice boala care presupune un tratament medicamentos va avea efecte asupra pielii noastre. Inaintarea in varsta, de asemenea, isi spune cuvantul. Exista o multitudine de factori care pot afecta echilibrul pielii si pot cauza o functionare necorespunzatoare a celulelor.


In acest sens, BIODERMA alege o abordare unica, ce se bazeaza pe reactivarea resurselor naturale ale pielii si la recuperarea functiilor normale.


DESPRE MIMETISMUL BIOLOGIC


Produsele BIODERMA se bazeaza in primul rand pe respectul pentru piele, pe tratamentul delicat si eficient al acesteia. Pentru formularea acestora, BIODERMA selecteaza doar ingrediente 100% pure si eficiente, de cea mai inalta calitate. Produsele imita mecanismele biologice naturale ale pielii, atat prin componente lor, cat si prin modul de actiune.


In functie de necesitatea pielii, produsele BIODERMA contribuie la pastrarea, activarea sau restaurarea proceselor naturale ale organismului.


100% SIGURANTA DERMATOLOGICA


Filosofia BIODERMA s-a bazat intotdeauna pe imbinarea armonioasa intre eficienta si toleranta. Astfel, fiecare tip de piele si fiecare problema dermatologica isi gaseste o solutie in produsele BIODERMA. In ceea ce priveste siguranta dermatologica, produsele contin un numar limitat de ingrediente, iar ingredientele active sunt dozate intotdeauna optim.


Orice formula BIODERMA vine in intampinarea recomandarilor autoritatilor in domeniul sanatatii. Astfel, produsele nu includ niciodata ingrediente nesigure, netestate sau neaprobate din punct de vedere dermatologic.


Urmatoarea carta de formulare se aplica la toate gamele de produse si reprezinta concretizarea angajamentelor brandului. Toate produsele BIODERMA imbunatatesc toleranta pielii si o ajuta sa fie mai putin reactiva la factorii externi sau interni. Totodata, acestea beneficiaza si de complexul natural brevetat DAF (formula dermatologica avansata)


CARTA BIODERMA, cele 8 principii exclusive


1.Brevete biologice


Toate produsele BIODERMA sunt formulate in colaborare cu biologi si medici dermatologi. Aceastea urmeaza un model biologic de reactie, analizand atat cauza cat si consecintele fiecarei afectiuni dermatologice. Rezultatul final este intotdeauna corectarea afectiunii pe termen lung.


2. Toleranta pielii


Produsele BIODERMA sunt formulate pentru a imbunatati toleranta pielii si a-i spori rezistenta la factorii de mediu. In acest sens, s-a dezvoltat un brevet unic: DAF (formula dermatologica avansata)


3. Siguranta dermatologica


3 reguli esentiale pentru eficienta tratamentului si toleranta pielii


 1.Ingredientele folosite sunt intotdeauna STRICT necesare.


 2.Ingredientele active sunt pure si se gasesc intotdeauna in doza OPTIMA.


 3.Componentele fac parte din structura BIOLOGICA a pielii


4. Ingrediente active atestate stiintific


Toate ingredientele si componentele active din produsele BIODERMA respecta si indeplinesc doua criterii de baza: eficacitatea in tratarea afectiunii si siguranta pentru piele.


5. Materia prima


Procesul de selectie al ingredientelor si materialelor BIODERMA are in vedere intotdeauna eficienta materiei prime, dar si modul in care organismul reactioneaza la aceasta.


6. Regulari


Toate gamele BIODERMA respecta recomandari riguroase, emise de catre autoritatile de sanatate si societatile dermatologice. 


7. Studii clinice


Toate produsele BIODERMA sunt supuse studiilor clinice, efectuate de catre experti dermatologi, alergologi si toxicologi. Toate studiile sunt publicate in mod regulat in cadrul revistelor stiintifice. 


8. Trasabilitatea ingredientelor


Originea componentelor si produselor BIODERMA este monitorizata. Angajamentul brandului este de a se conforma intotdeauna standardelor in vigoare din industria cosmetica.


FUNDATIA BIODERMA


Fondata in 2011, Fundatia BIODERMA, sponsorizata de Fondation de France, sprijina dezvoltarea dermatologiei in intreaga lume. Participa activ la avansarea cunostintelor fundamentale in biologie, printr-o abordare etica si responsabila social.